Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי עוזר לחבר לקנות רכב 

בגלל שאיך שאתר יד 2 בנוי כיום- נותן עדיפות ברורה למי שמשלם לו דמי מנוי,

אין אפשרות לקנות היום רכב יד 1 עם קילומטראז נמוך בפחות מ-8-10 אלף מעל המחירון. מדובר על רכבים בטווח שנתונים 18-21

השאלה האם יש מישהו שכן שילם והצליח למצוא רכב כזה במחיר סביר? או שעדיין זה מבחר קטן מדי והסוחרים קונים אותם מיידית?

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה הגיוני לשלם מעל מחירון לרכב בן 5 שנים ורק יד 1 עם ק"מ נמוך.

סוחרים בד"כ אוהבים לשלם מתחת למחירון כדי שיהיה להם מקום לרווח.

פורסם

אני לא מבין מה עוזר לשלם לאתר יד 2 בתור קונה רכב? הרי כל המודעות מפורסמות, אתה עובר ביניהן אחת אחת ומסנן מה שרלוונטי לך. 

פורסם

אז אתה כניראה לא בקיא באיך יד 2 עובד היום. אין כבר "כול המודעות מפורסמות, אתה רק צריך להתקשר ולנהל משא ומתן". 

מי שמשלם(בעיקר סוחרים) מקבלים בלעדיות והתראות על מודעות חדשות שמתפרסמות במשך כשעה, לפני שהמודעה מתפרסמת בלוח עצמו לקהל הרחב.

זאת אומרת שכול רכב שעולה עם נתונים טובים ומחיר טוב, נחטף מיד. וכול השאר מקבלים שאריות, או רכבים במחיר גבוה שהסוחרים לא משתלם להם לקנות אותם. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

לאדם פרטי בדרך כלל לא שווה לשלם

כי אין לו גם ככה את היכולת לעקוב אחרי ההתראות 24/7

בטח ובטח לא לצפות בהן ולנתח אותן בזמן אמת

ובוודאות לא להספיק ללכת לבדוק את הרכב תוך שעות ספורות

אז תראה את המודעה שעה אחרי

גם ככה רכבים טובים באמת לא נמכרים במחיר נמוך

ולכן הסוחרים לא חוטפים אותם

אלא אם כן יש מוכר שיש לו מציאה אמיתית והוא לא מצליח להבין את זה, מה שבדרך כלל לא קורה בישראל

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

.

פורסם

ההמלצה העיקרית שיש לי לקונה רכב בלוח יד2 היא להתחיל את חיפוש הרכב ביום שישי בשקיעה ולסיים אותו ביום שבת עם צאת הכוכבים.

בשנתיים האחרונות, כך מצאתי רכב טוב לשני ילדי... זה מוריד את כמות סוחרי הרכב וגם מוריד את כמות התחרות על כל רכב שמפורסם בזמן הזה.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 4
  • מצחיק 1
  • מעניין 2
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

תעזוב אותך מיד2.

תחפש במרקט בפייסבוק.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, הלוחש למכוניות כתב:

היה קם עוד לוח אחד שהיה דמוקרטי באמת - זה היה נעלם מהר. 

בואו נקווה... 

זה בעייתי, כי בעבר פרסמתי בהרבה לוחות אבל תמיד הזמינות המידית והמכירה הסופית היתה רק דרך יד 2! זה אתר חזק ופופולרי מאוד, מה לעשות..

לצערי לא הלך לי בשום מקום אחר

• מבאס 1

משתדל לעזור

פורסם

תשמע, אני משוטט לפעמים באתרים של הטריידים הגדולים.

יש שמה לא מעט רכבי מיד 1 פרטית עם ק"מ נמוך מדגמים מבוקשים בשנתונים שציינת. 

גם יש אפשרות לתת מקדמה קטנה וישמרו לך את הרכב

• ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 14.1.2026 בשעה 20:29, Nakamichi כתב:

תשמע, אני משוטט לפעמים באתרים של הטריידים הגדולים.

יש שמה לא מעט רכבי מיד 1 פרטית עם ק"מ נמוך מדגמים מבוקשים בשנתונים שציינת. 

גם יש אפשרות לתת מקדמה קטנה וישמרו לך את הרכב

זה לא שאין מכוניות.

זה רק אומר שהשוק משתנה לרעה לנגד עינינו, וכעת רוב הסיכויים למצוא רכב הם אצל סוחרים, ולא מידיים פרטיות.

כתוצאה מכך:

• יותר קשה להבין את מצב הרכב: במקום לראותו "בסביבה הטבעית" אתה נתקל ברכב שהוא פרסומת לספריי פלסטיק, אחרי שטיפת מנוע, מוצג בצורה שמסתירה את הריג'קטים כמה שיותר. הלכה השקיפות.
  • אחרי שהסוחר "שחט" את המוכר בקנייה (דבר שאתה היית אמור לעשות גם כן, גם אם במידה פחותה), אתה תשלם הרבה יותר במגרש מאשר בקנייה ישירה מול המוכר הפרטי.

כידוע, אני מחפש רכבים ללקוחות לפרנסתי.

לכן אני בעמדה יותר טובה מרוב החברים פה להגיד - יד2 שינו לרעה את השוק בארץ, וגורמים לאנשים לשלם יותר על רכב משומש.

ברור שהמגמה לעבור לטרייד-אין היא עולמית, ויד2 לא אחראים בלעדיים לכך - אבל הם דוחפים את השוק בצורה לא הוגנת למקום יקר ובעייתי.  

• אהבתי 5

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

מהתחושה שלי זה נפוץ בעיקר ברכבים ישנים עם נתונים טובים, ופחות ברכבים בני עד 5 שנים ששם הסוחרים לרוב יתקשו לקבל מחיר טוב מהמוכרים כדי לייצר לעצמם שולי רווח.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 14.1.2026 בשעה 15:17, הלוחש למכוניות כתב:
  • כך נמכרות המכוניות הטובות במחיר שטוב לסוחר, מבלי שלמוכר היתה אפילו אפשרות לקבל עוד טלפונים והצעות טובות מקונים פרטיים.
  •  

לא הבנתי משהו. למה בלי אפשרות? הרי המודעה עולה בסופו של דבר לאתר.

אם כך יוצא שהסוחרים/מי שמשלם פשוט מקבלים זכות לבוא ראשונים, זה הכול.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

חיפשתי רכב בעצלתיים בשנה האחרונה. ממש מרגיז השינוי ששעשו ביד 2. וזה גורם לאנשים לחשוב שיש חוסר ולתקוע מחירים!

בנאדם חי בסרט שישלמו לו 70 אלף על איביזה2018  מסריחה ששברו לה את הצורה מנוע 1000? או על ג'אז מאותה שנה?.

כי אנשים משווים מה שיש בלוח וחושבים שהאוטו שלהם הוא היחיד בעולם? כי הסוחרים מתלבשים על הרכבים השמורים?

אז בסוף ברוך השם תודה לקדוש ברוך הוא רכשתי רכב ממישהו שעובד איתי וקנה רכב חדש.

וגם את הרכב הישן שלי, פרסמתי ביד 2 אמנם התקשרו הרבה בלבלני שכל אבל מרגיז שאי אפשר להקפיץ כמו פעם.

בסופו של דבר הרכב הישן נמכר למישהו שעובד איתי ולא דרך הלוח. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...