Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבטת האם לקנות סוזוקי סוויפט ידני יד ראשונה מ-2014. עשתה פחות מ-50000 קילומטר, תאונות פח בלבד, עברה טיפולים, גלגלים חדשים. מכירה את המוכר וסומכת על זה שלא מרמה אותי.

האם מחיר מחירון זה הגיוני בגלל הקילומטראז' הנמוך או שאמור להיות זול יותר בפועל?

אני בטוח רוצה רכב עכשיו אבל לא יודעת מה יהיו התוכניות שלי בשנים הקרובות ואולי ארצה למכור בהמשך. האם עשוי להיות ביקוש נמוך בגלל שידני או שאצליח למכור (כמובן עם ירידת ערך)?

פורסם
לפני 11 דקות, מאיה1212 כתב:

האם מחיר מחירון זה הגיוני בגלל הקילומטראז' הנמוך

כן. השאלה מה המחיר שאמרו לך? סתם לוודא שזה אכן מחירון, ולא מספרים לך סיפורים. 

לפני 13 דקות, מאיה1212 כתב:

אני בטוח רוצה רכב עכשיו אבל לא יודעת מה יהיו התוכניות שלי בשנים הקרובות ואולי ארצה למכור בהמשך. האם עשוי להיות ביקוש נמוך בגלל שידני או שאצליח למכור (כמובן עם ירידת ערך)?

הרכב כיום אמור להיות שווה בערך 22 אלף שקל, עוד כמה שנים המחיר כבר יהיה ממש נמוך כך שהדיון בזה הוא חסר משמעות. 

בהנחה ורוצים על הרכב באמת מחירון, והוא מטופל ברמה טובה וזה מוכר שאת מכירה וסומכת עליו בצורה סבירה, לגמרי הייתי הולך על זה. קשה מאוד למצוא רכבים זולים שיהיו מטופלים בצורה סבירה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

לאוטומט יהיה ביקוש גבוה יותר, אך מצד שני רכב עם ק"מ נמוך ויפני לדעתי ימכר.

אם יש היסטוריית טיפולים ודוח סליקה טוב אחלה רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

תמיד יהיה מי שיחפש ידני, זה נישה שלא תעלם.

לדעתי יותר קל למכור ידני, כי לאוטומט יש מבחר גדול יותר ואנשים יכולים להיות בררנים.

במחירים כאלה, זה לא צריך להיות שיקול עיקרי. אם הרכב במצב טוב, הוא עונה על הצרכים שלך והמחיר מתאים לך, לדעתי כדאי לקנות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הרכב שמכרתי הכי מהר מאז ומעולם היה ניסאן מיקרה ידנית שנת 2012 של הבן שלי .

לפני כמה שבועות הבן החליט שהוא מוכר עקב חוסר שימוש , נתן לי את האוטו כדי שאמכור.

בצהרים פרסמתי , מייד הגיעו טלפונים וב 8 בערב לחצנו ידיים ללא בדיקה כי הקונה מייד ראה שהרכב מטופל ושמור עם תיעוד מלא.

אז כן - יש שוק ער לרכבים ידניים זולים.

פורסם
לפני 3 שעות, מאיה1212 כתב:

האם מחיר מחירון זה הגיוני בגלל הקילומטראז' הנמוך או שאמור להיות זול יותר בפועל?

בדרך כלל מבקשים מעל המחירון על מכוניות יד ראשונה עם קילומטרז' נמוך, אם מכורים במחירון והרכב טופל כל שנה וזה מתועד - זה מצויין. 

• רעיון טוב! 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...