Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש גרניק לניקוי הרכב והחצר של הבית.

יש חיבור מים קבוע וחשמל.
חשבתי על karcher k5. 

אשמח להמלצות בתקציב דומה ואיפה מומלץ לרכוש.

פורסם

בתקציב של 1700 שעולה הK5 תוכל למצוא מכשירים לא פחות חזקים. חלקם עם חיבור מהיר QC (לקרשר חיבור ייחודי להם) .

וכל למצוא למשל בעץ האורן (משלוח לכל הארץ) את המכשיר שהם מייבאים https://www.etzhaoren.co.il/items/8237358-APW-VSA-150P-B או https://www.etzhaoren.co.il/items/7977214-PHR-JKQ8

במחיר של קרשר יש לך את המכשיר של deWalt. /מכונת-שטיפה-בלחץ-dewalt-dxpw002m-e-150bar/  אצל שזר בחיפה או אצל פולק ואחרים. 

בכל מקרה קרשר זה מוצר מוכח ואיכותי עם גב של יבואן ותיק מתמחה בציוד ניקיון. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בסקירה מאנגליה שקראתי לפני שקניתי. המסקנה הייתה לקנות קרשר K2, K4 או K7.

לטענתם לK3 וK5 אין ערך מוסף שמצדיק תוספת מחיר.

קניתי את הK4 ואני מרוצה מאוד. לפני כן היה לי K2.

• אהבתי 4

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אני עם K3 כבר כמה שנים, ומאוד מרוצה ממנו.

קל משקל, עוצמתי, ועומד בכבוד בעבודה של 3-4 שעות עם הפוגות קצרות.

לא מזמן החלפתי אחת משתי זרועות ההתזה, אחרי שקיט שיפוץ מעלי לא עזר. 

חלפים זמינים אצל היבואן. הזרוע עלתה 160₪.

מעבר לזה אמינות ועמידות מעולות, ומחיר קנייה סביר. 

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • אהבתי 2
פורסם

הK2 מספיקה לשטיפת רכב? 110בר

הייתה לי קרשר ישנה, אפילו לא זוכר דגם, ונשארו לי ממנה אבזירים כמו אקדח ומקציף. האם כל דגמי הקרשר זהים בחיבורים? 

פורסם

כן, לרכב רגיל אפשר. השתמשתי שנים בK2 לרכב.

לרכב שטח גדול שנוסע בבוץ כבר צריך K4 ומעלה. 

רוב האביזרים המקוריים שנמכרים היום מתוארים כמתאימים לK2 עד 7, אבל נדמה לי שמתישהו החליפו את האקדח בK2 אז לא מבטיח שהאביזרים הישנים שלך יתאימו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בעבר, זו הייתה מכונת החלומות שלי ורבים אחרים. הבעיה העיקרית שלה היא המחיר ביחס לנתונים.

במחיר של Kranzle ניתן לרכוש קרשר  K7 , חזקה יותר ועם ספיקה ולחץ משתנים.

היתרון של המכונות מתוצרת Kranzle זה מבנה רובוסטי, גופים ומשאבות מתכת ומחברים אוניברסליים. אבל כיום כל מכונה המנפקת לחץ גבוה מגיעה עם משאבות מתכת וקירור מובנה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

זה לא מדוייק, רק המכונות High end מגיעות לרוב עם משאבה ממתכת(אלומיניום/פליז)

המשאבה זה לא השיקול היחיד, גם הצנרת צריכה להיות מתכת, וזה רק במכונות קצה.
גם משאבה ממתכת היא לא ערובה למכונה טובה, קרנזל מגיעים עם 10 שנים אחריות על הראש של המשאבה שזה מה שהולך לרוב.
זו מכונה תעשייתית לכל דבר ועניין ותשרוד הרבה מעבר לכל קרשר או מכונה אחרת, הם היום הטופ של הטופ במכונות שטיפה.
נכון הם יקרים והמכונות מגיעות לרוב ערומות, אבל זה לא פונה לצרכן הממוצע של מכונות שטיפה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בהחלט נכון, אבל הם לא היחידים, המכונה הותיקה שלי - קרשר 4.80 משנת 2008 !  חיה ובועטת. המשאבה ממתכת (אלומיניום), מקוררת על ידי המים, פועלת ללא בעיות במשך 20 דקות מבלי להתלונן 😏 , בשעה שאני מנקה את הדק והריצוף בחצר. החדשה שקניתי לפני שנה k7 חזקה בהרבה ויתרונה ביכולת לווסת את עוצמת היציאה .

לפני שעתיים, ArikC כתב:

זו מכונה תעשייתית לכל דבר ועניין

נכון, והמחיר בהתאם.

• שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...