Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג מסך במרצדס A180 2017 (W176)

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי את הרכב החודש, ואני מעוניין לשדרג את המסך שמגיע עם הרכב (אני רוצה את ה10.25 אינץ׳).

שאלתי מוכרים בארץ, הם אומרים שעם התקנה יעלה לי 3000 שקל, מישהו גם הציע מסך של ״סינקופה״. התקנה בנפרד טוענים ש500 ש״ח.

ראיתי באליאקספרס את המסך הזה - aliexpress.com/item/1005006981429789.html

המסך הזה אחרי מעמ עולה 630 ש״ח (נראה לי זה סופי נכון? אין עוד תוספות מחיר)

במה הוא שונה ממה שהציעו לי?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אם המחיר בעליאקספרס אחרי מע"מ 630 ש"ח, ורוצים ממך 3000 בארץ, אחוזי הרווח שלהם מטורפים - יש מצב שהם פשוט חושבים שמי שיש לו מרצדס אין לו בעיה לשלם.

מה שהחברות האלה עושות, הן קונות ישירות מהמפעלים בסין ב X והשאיפה שלהם למכור ב 3X, ואולי לרכבי יוקרה הם ימכרו ב 6X ויתנו אחריות מורחבת.

להבנתי אין יצרן כזה סינקופה, זה פשוט מישהו שכנראה טס לסין בחן כמה מפעלים במקרה הטוב, קונה כמויות, מחזיק מתקינים ונותן אחריות.

פורסם

החלפתי מסך במרצדס B Class 2017 גם הזמנתי מאלי אקספרס 12.5 אינץ' הרכבתי עם חבר

מסקנה: הרכבה מאוד מאוד מורכבת אבל קניתי מערכת שאין בארץ 

בגדול אפשר למצוא בארץ מערכת תואמת מקור ביותר זול מ 3000₪, או משהו מאוד איכותי ב 5000₪

לגבי סאונד במרצדס שלי לא ראיתי צורך לשפר, אולי תשתף מה חסר לך בסאונד 

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם (נערך)
בתאריך 24.11.2025 בשעה 13:58, גולדן191 כתב:

אם המחיר בעליאקספרס אחרי מע"מ 630 ש"ח, ורוצים ממך 3000 בארץ, אחוזי הרווח שלהם מטורפים - יש מצב שהם פשוט חושבים שמי שיש לו מרצדס אין לו בעיה לשלם.

מה שהחברות האלה עושות, הן קונות ישירות מהמפעלים בסין ב X והשאיפה שלהם למכור ב 3X, ואולי לרכבי יוקרה הם ימכרו ב 6X ויתנו אחריות מורחבת.

להבנתי אין יצרן כזה סינקופה, זה פשוט מישהו שכנראה טס לסין בחן כמה מפעלים במקרה הטוב, קונה כמויות, מחזיק מתקינים ונותן אחריות.

הבנתי, תודה רבה!

איך אני יכול לדעת אבל שהמוצר שפרסמתי לדוגמה באותה איכות כמו הדגם הזה שכולם מוכרים?(הסינקופה)

בתאריך 24.11.2025 בשעה 15:47, טרט כתב:

החלפתי מסך במרצדס B Class 2017 גם הזמנתי מאלי אקספרס 12.5 אינץ' הרכבתי עם חבר

מסקנה: הרכבה מאוד מאוד מורכבת אבל קניתי מערכת שאין בארץ 

בגדול אפשר למצוא בארץ מערכת תואמת מקור ביותר זול מ 3000₪, או משהו מאוד איכותי ב 5000₪

לגבי סאונד במרצדס שלי לא ראיתי צורך לשפר, אולי תשתף מה חסר לך בסאונד 

היי תודה רבה על התגובה!

תוכל להביא לי לינק למוצר שהזמנת?

בנוסף תוכל קצת לספר עליו? איך שהוא מרגיש, תקיעות, דיליי בסאונד והוידיאו וכו׳

מבקשים בארץ התקנה 500 ש״ח, אז גם אם אזמין ב700-800 ש״ח, עם התקנה עדיין חצי מחיר

עריכה אחרונה על ידי hexxt
פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, hexxt כתב:

איך אני יכול לדעת אבל שהמוצר שפרסמתי לדוגמה באותה איכות כמו הדגם הזה שכולם מוכרים?(הסינקופה)

בתאריך 24.11.2025 בשעה 15:47, טרט כתב:

אם אתה מחפש בגוגל סינקופה כיצרן ולא מוצא פרטים לא בעברית ולא באנגלית, זה סה"כ מוצר מדבקה.

מוצר מדבקה איכותי מבין את הפוטנציאל הטמון בו וימכור את עצמו בעליאקספרס לבד, בלי משווק ישראלי.

כשאני ארצה לקנות מסך מולטימדיה לרכב שלי, אני אקנה מעליאקספרס, כי יש ביקורות של אנשים שהתקינו ועובד להם (ואני מניח שאין סיבה שזה פתאום יפסיק לעבוד).

אני מניח שמישהו כמו סינקופה קנה כמה דגמים מסין והחליט עם מה הוא ממשיך, ואת הברירה הטבעית הזו גם היצרן עושה לבד ומוכר בעליאקספרס, כי הוא לא מחויב למשווק בארץ.

המשווק בארץ יכול לתת אחריות, התקנה וכו', אבל ברוב המקרים לראות סרטון ביוטיוב בלופים של כמה פעמים יחסוך לך מאות או אלפי שקלים,

ואם הסתבכת, אתה הולך להתקנה בארץ בכמה מאות שקלים, למרות שכנראה לא תסתבך.

יש אנשים שלא רוצים להזמין מעליאקספרס מסיבות כאלה ואחרות, וגם מעדיפים ויכולים מבחינה כלכלית לפרנס יבואן ישראלי, וזה אחלה.

אני מקווה שיבואן כמו סינקופה גם דואג לייבא מוצרים שאנשים לא יכולים לייבא מעליאקספרס, כמו רמקולים וכו', כי כשמדובר על מסכי מולטימדיה המשקל והנפח שלהם נמוכים ואפשר לייבא בלי משווק בארץ.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...