Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

1. המחיר שנתתי בהתחלה - כולל משלוח

2. חשבתי לשים את זה בגינה מול הבריכה.

3. ראיתי טלוויזיות מותאמות לחוץ עמידות בגשם ושמש אבל המחירים שלהם מתחילים בעשרות אלפים )אני חושב 50 אלף ומעלה תלוח גודל(.

4. במחיר כזה, או טלוויזיה יותר זולה 85 אינץ יכולה להיות פתרון מעניין עם כיסוי בחורף בפחות מ4 אלף. 

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כפי שענו לך, מדבקה, אין יצרן כזה לטלויזיות JVC, הם בונים על זה שמישהו חייב טלויזיה מעכשיו לעכשיו והמחיר זול והוא יראה מותג שהוא מכיר. בונים על זה שלא תעשה סקר שוק, בקיצור. בגלל המחיר.

פורסם

אני עם מסך SONAB סיני אבל לא מספיק זמן בשביל להגיד שהוא טוב לאורך זמן - 55 אינץ' (מעולם הקולנוע)

הגדרתי במחשב שמחובר אליו שיהיה 4K דרך הגרפיקה של AMD, ווואלה באמת 4K מדהים, לי אישית לא הייתה טלויזיה יותר טובה מזו, אבל הזמן יגיד את שלו

פורסם (נערך)

קח בחשבון שבבסיס גם  מסך 100 אינצ' סופר איכותי , בגלל הגודל העצום, מתקשה להתמודד עם שידור שאינו איכותי במיוחד (4K ומעלה).

במקרה של המסך הזה, שהינו מוצר מדבקה עם מעבד תמונה עלום התוצאה של מרבית השידורים עלולה להיות מזעזעת.

מעבר לאמור, הובלה והתקנה של מסך כזה תתגלה כיקרה אף יותר מהמסך....

אני אישית לא הייתי קונה כזה חתול גדול בשק ומעדיף יצרן יותר איכותי (כגון TCL) בגודל 65 אינצ' עם טכנולוגית mini led שעולה עשרות מונים על האקזמפלר הזה.

בתוספת של 1,000 ש"ח אתה כבר מקבל 85 אינצ' miniled של TCL

https://www.payngo.co.il/tv-and-entertainment/led-4k-screens/tv-screens/355873.html

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם
לפני 2 דקות, yuval1111 כתב:

במקום לקנות מוצר מדבקה עלום שם אפשר להוסיף כמה מאות ש"ח ולקנות מסך 85 אינצ' TCL בטכנולוגיה של mini led

https://www.payngo.co.il/tv-and-entertainment/led-4k-screens/tv-screens/355873.html

עדיף.

אני העדפתי לחסוך כ 500 ש"ח וקניתי ב1,000 55 אינץ', הכל טוב, אבל בגלל שמדובר פה ב 100 אינץ' וזה קצת חדשני בעולם, אולי באמת עדיף ללכת על בטוח.

פורסם
לפני 8 שעות, Opel Astra GSI כתב:

2. חשבתי לשים את זה בגינה מול הבריכה.

יש לך שתי בעיות

1. לא יודע איך טלוויזיה תשרוד בחוץ, בלחות ובחום. יש סיבה שטלוויזיות יעודיות לחוץ כ"כ יקרות... אין לי ידע מה קורה אם תקפיד לכסות אותו בכיסוי אטום כשהיא לא בשימוש, אבל הייתי מחפש ברחבי האינטרנט מה הניסיון עם זה.

2. בהירות. אתה צריך לבדוק כמה היא בהירה, אלא אם תצפה בה רק בלילה. 

בקיצור, הייתי לומד את הנושא לפני שהייתי קונה.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מחשבה שעברה לי, אם אתה קונה את הטלויזיה אז השידורים בישראל לפחות ממה שאני יודע לא משהו בכלל. 

אני יודע שערוצים המסחריים עברו כבר לHD אבל השידור עצמו מופץ ברמה לא ממש טובה, אז אני לא מבין למה לקנות כזו טלויזיה.

אם רק היו מקימים מערך שידור רדיו DAB+ והיו מורידים את ערוצי הרדיו ממערך עידן+. זה היה הכי טוב שיש אבל אי אפשר לצפות מהמדינה שתעשה משהו טוב.

#רקאומר החבילה הפלסטינית (DVB-T2) כוללת ערוצים שמוקלטים בHD והם אשכרה משודרים בHD.

ואין להם ערוצי רדיו במערך השידור לעומת החבילה הישראלית..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שמתם לב. מחיר מוצרי המזון מטורפים. אז בשביל להסבות את זה. מוכרים לנו טלוויזיות. איפונים. ומה לו. ככה להרדים אותנו.

אי אפשר להוריד מחיר. נמכור טלוויזיה.  הגבניה עולה 19 שקלים. נמכור נעלים ב 299 שקל.

• אהבתי 3

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 8 דקות, yor2 כתב:

שמתם לב. מחיר מוצרי המזון מטורפים. אז בשביל להסבות את זה. מוכרים לנו טלוויזיות. איפונים. ומה לו. ככה להרדים אותנו.

אי אפשר להוריד מחיר. נמכור טלוויזיה.  הגבניה עולה 19 שקלים. נמכור נעלים ב 299 שקל.

מסכים לגמרי

כי תחום המזון ריכוזי מאד ויש לובי חזק בכנסת וכו

פורסם
לפני 4 שעות, yor2 כתב:

זה דווקא בזכות הרפורמות שעשו במהלך הממשלה הקודמת.

הרפורמות שעברו היו הטואלטיקה ומכשירי חשמל.

ירקות ושאר מוצרי המזון שמיוצרים בישראל, די נתקעו בגלל המעבר לממשלה הנוכחית.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 25.11.2025 בשעה 07:35, falou כתב:

לא יודע איך טלוויזיה תשרוד בחוץ, בלחות ובחום

לפני שנתיים, הגדול שדרג לעצמו את הטלוויזיה בחדר, ואת ההיסנס 32 אינטש העתיקה שלו תלינו בחצר (תחת הפרגולה המקורה בסנטף שקוף). ללא שום הגנה מעבר לזה.

חשופה לשמש חלק מהיום, מוגנת מגשם ישיר, אבל לא מהלחות באוויר/טל.

בינתיים עובדת כבר שנתיים כמו חדשה.

מבחינת בהירות - אכן אישיו מורכב.

באור יום ישיר זה בלתי נסבל. 

(אבל היא ממילא משמשת את הפורעים בעיקר בישיבות הערב/לילה שלהם).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
בתאריך 25.11.2025 בשעה 17:06, DareDevil כתב:

מחשבה שעברה לי, אם אתה קונה את הטלויזיה אז השידורים בישראל לפחות ממה שאני יודע לא משהו בכלל. 

אני יודע שערוצים המסחריים עברו כבר לHD אבל השידור עצמו מופץ ברמה לא ממש טובה, אז אני לא מבין למה לקנות כזו טלויזיה.

לא מובן, אם השידור הוא בתקן HD אז מה הבעייה עם הפצתו? קודק/פורמט דחיסה דפוק?

בתור אחד שנטול טלוויזיה כבר יותר מ 20 שנה אני לא מצליח להבין איך היום עדיין יש בדבר הזה שימוש... אם אני רואה סרט/סדרה מדי פעם אז זה רק מקבצים שהורדו באיכות הגבוה ביותר שאני מצליח להשיג (בדרך כלל 4K HDR10+ וכו')

פורסם
לפני 15 דקות, Haim_gds כתב:

בתור אחד שנטול טלוויזיה כבר יותר מ 20 שנה אני לא מצליח להבין איך היום עדיין יש בדבר הזה שימוש... אם אני רואה סרט/סדרה מדי פעם

כי אנשים רואים ספורט, חדשות, תוכניות לילדים, וסרטים וסדרות בתכיפות גבוהה מאשר מאשר 'מידי פעם', וגם מוכנים לשלם למי שטרח ועשה... 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז אני היוצא מהכלל כנראה.

ספורט וחדשות לא מעניינים אותי, את הכמות המועטת של סרטים/סדרות אני מעדיף להוריד ולראות במעט הזמן הפנוי שיש לי. 

כשהילדה הייתה בת 8-9 היא ראתה פעם ראשונה טלויזייה אצל סבתא, מה שהיא אמרה לאחר מכן היה שהטלוויזייה של סבתא לא בסדר כי אי אפשר היה לבטל את הפרסומות...😁

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...