Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול חשבתי להוסיף רק עוד כבל רק בגלל שהוא חיבר לי את המגבר בקומבינה שפוגעת באיכות הסאונד.
יש משמעות בין RCA חד ערוצי לדו ערוצי, זה בא לידי ביטוי איכשהו בסאטפ שלי?
במידה וכן אז אחליף את כל שלושת הכבלים, בכל זאת השקעתי כסף על מערכת סאונד, אני רוצה לנצל אותה במלואה.
הכבלים השחורים הקיימים קשורים איכשהו לקיט התקנה של VEGA GERMANY 0G שצילמתי קודם לכן או שאין קשר.

איך נדע אם הקיימים הם חד ערוציים? להוריד את האיזו מהם ולשלוח תמונה?
אני פשוט לא רוצה להשאיר מקום יותר לטעויות ורוצה לסגור את הסיפור הזה כבר.
מאוחר יותר אמדוד מראש היחידה ועד למגבר מתחת למושב ואעדכן.

פורסם (נערך)

אוקיי מעדכן שהזמנתי את הכבל הזה - 2.7 מטר:

https://alexsander.co.il/products/כבל-rca-jl-audio-xd-clraic2-9

יש לי בחור שיתקין לי אותו, הוא אמר שהוא ישחיל אותו מהאמצע דרך הגיר ושזה אמור להספיק.
לאחר מכן הוא אמר שהוא יכוון לי את המערכת ויבדוק את שאר החיבורים ויוודא שבאמת חיברו אותם נכון.
את החיבור השגוי בסאב הוא ינתק.
בשורה התחתונה אני מאד מקווה שהתוצאה הסופית תהיה מספקת.. 
בכל זאת השקעתי כאן 3000 ש"ח ואני לא מרוצה בלשון המעטה.
אני אעדכן אתכם כאן בסופ"ש.. מקווה שיהיו חדשות טובות.

תודה רבה לכם

עריכה אחרונה על ידי kfirg
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

היום פתחתי את הפאנל לראות מאין מושחלים החוטים ואיך הם מגיעים מתחת למושב הנוסע שליד הנהג.
לא הבנתי בדיוק האם החוטים שבתחתית הקונסולה מושחלים מתחת לשטיח עד לסף הדלת הימנית ומשם ממשיכים לחור בשטיח שמתחת למושב ומשם למגבר?
במידה וצדקתי, איך אני מעביר את החוט החדש ממרכז הקונסולה עד לסף הדלת של הנוסע?

@Tom_22

@AUDIO KING

14.jpg

11.jpg

13.jpg

12.jpg

פורסם

ועוד משהו שרציתי לשאול, האם צריך לשים מפצל על היציאה הירוקה במערכת (סאב)?

לפני 4 דקות, Tom_22 כתב:

או עם סטלבנד או משהו בסגנון, או להרים עוד את השטיח כדי שתהיה גישה.

אבל חשבתי שאתה הולך למתקין אחר שיעשה את כל זה.

כרגע עוד לא החזיר לי תשובה סופית לגבי הסופ"ש ואני די לחוץ על זה.. לא רוצה לבנות רק עליו.

פורסם

סבבה תודה.. פשוט קראתי ברשת שלא תמיד חייב לפצל כי במילא הסאב הוא מונו ושזה מספיק לגישור.

אני פשוט כבר נרתע מכל המפצלים הללו אבל אם חייב לשים אחד כזה ליציאה הירוקה אז מי אני שאתווכח..

פורסם

זה תלוי מגבר, הוא זה שבדר"כ צריך את האות בשתי הכניסות. ולא ראיתי אינדיקציה שהוא יכול להסתדר רק עם כניסת ערוץ בודד.

האות הוא מונו בכל מקרה (או לפחות ברובם) ביציאות מה-HU, גם אם יש 2 יציאות ולא רק אחת כמו אצלך.

לכן עדיף ליתר בטחון לפצל.

פורסם (נערך)

רק משהו עדיין לא מסתדר לי מבחינת הפיצול של החיבור הירוק.
החיבור הירוק הוא הרי נקבה וכבל ה-RCA החדש שקניתי הוא עם 2 חיבורי זכר.
כלומר אני צריך מפצל זכר (שיתחבר לירוק) ויתפצל ל-2 נקבות.. אני לא חושב שיש לי מפצלים כאלה שם בסאטפ הנוכחי.
בקישור - סביר להניח שאלו המפצלים שמורכבים אצלי כרגע.. (לפי איך שזה נראה בתמונה יש שם 1 נקבה ו 2 זכרים)

https://alexsander.co.il/products/זוג-מפצל-rca-איכותי-kicker?srsltid=AfmBOoqfDGi_jvErgg4yqKbcJwIVKYlF7hm8tgDlJdigGtPvmlUI5HnO

מה אני מפספס פה?

אני צריך בדיוק אחד כזה, אבל אני לא בטוח שיש לי שם בסטאפ הנוכחי. (אלא אם העין שלך יותר חדה ואני מפספס)

https://alexsander.co.il/products/מפצל-rca-פרימיום-y-adapter-1-זכר-ל-2-נקבות-דגם-rfity-1m

עריכה אחרונה על ידי kfirg
פורסם

אם זה ככה אז הכל מסתדר לי עכשיו.
אני חשבתי שצריך לפצל מ-2 הצדדים = גם מהגב של המערכת וגם מהצד של המגבר.

ולעניין רמקולים:

לאחר שאני אפרק את כל הפיצולים שהוא עשה לי אני מקווה שאדע לחבר את הRCA של הרמקולים בצורה נכונה למגבר.
כלומר אני מקווה שזה לפי צבע וככה יהיה לי יותר קל.. אבדוק מה הוא חיבר ל-R ומה חיבר ל L בגב המערכת ומשם אחבר למגבר בהתאם לצבע.
אם יש עוד דגשים שאני צריך לדעת אשמח אם תתנו טיפים.
תודה רבה לכם.

פורסם

ולכן כתבתי קודם, לחבר את אחד השחורים הקיימים ליציאת הסאב במערכת ולהשתמש בפיצול הקיים כבר כדי להתחבר למגבר, ולהריץ זוג RCA נורמלי (זה שרכשת) מזוג יציאות הסטיראו במערכת לכניסות במגבר, בלי שום מפצל או מתאם בדרך. 

מאחר ובתמונות החדשות שהעלת נראה שהשחורים כן "יחידה אחת", אפשר להשאיר כמו שזה ורק לבודד כראוי את חלקו שלא יחובר לכלום בשני הצדדים, או פשוט להפריד אותו באמצע לכל אורכו ולהוציא את מה שלא צריך. 

פורסם

האופציה שלך נשמעת לי סבבה ,

אני רק צריך לאתר את מה שמחובר לסאב במגבר ולהשאיר אותו מחובר, את השאר ללפף עם איזולירבנד (הבננה המנותקת בגב + החלק המיותר שאנתק מהמגבר).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...