Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אוקיי הייתי אצל הבחור היום, הוא כיוון את הסאב והרמקולים ל20 אמפר כל אחד. (משהו כזה..)
הסיבה שלא שמעתי את הסאב זה בגלל שהגיין שלו היה נמוך מידיי (אז הוא כן נשלט דרך המערכת).
בכל אופן גם כשהכל "מכוון" עדיין הסאונד של הרמקולים לא נשמע לטעמי כי הגיין שלהם עומד על שעה 2 ואז זה צורם לי ממש (הסוויט פוינט שלי ללא צרימות זה שעה 10-11)
במגבר:
HPF GROUP A OFF
HPF GROUP B FULL
SUB FREQ OFF
במערכת: 
רמקולים על 80 (טיפה לפני).
סאב 50-80. (יודע שאפשר לרדת גם ל25-80)
EQ פופ.
בינתיים הורדתי את הגיין של הרמקולים לאיזור שאני יותר מתחבר אליו..
משם כבר לא נראה לי שיש לאן להתקדם..

עריכה אחרונה על ידי kfirg
פורסם

20v אולי? זה שווה ערך ל-100w בחיבור רמקול 4 אוהם. 

לגבי טווח הסאב, אל תרד מתחת ל-35.

לא נשמע שהמערכת אצלך מאוזנת עדין. 

אלו דברים שניתן לשפר עם הקיים ע"י התקנה טובה יותר (בידוד/איטום דלתות, כיוון פיזי של הטוויטרים וכו') וכיוון טוב יותר (הנחתה בקרוסים, EQ, תיקוני זמנים וכו').

ספציפית לענין ה-EQ, תעלה תמונה של כל הבאנדים במצב פופ. 

פורסם

כן הכוונה 20V - הבנת נכון.
תראה בשורה התחתונה הגיין של הרמקולים נשמע סבבה על שעה 2 (זו התוצאה לאחר הכיוון של הבחור).
הרי לא כל השיר צורח לכל אורכו, יש נקודות מסויימות בהן יש צרימה שלא ניתן לפספס וזה מציק באוזן ממש, לא ניתן להמשיך לשמוע ככה.
יכול להיות שיש תדרים ב-EQ של המערכת שינטרלו את זה - רק שאני לא יודע במה באיזה סליידרים לגעת.
מצרף את כל הגרפים של ה-POP המובנה במערכת.. 
במידה ותגיד לי שצריך לשנות משהו אני אצטרך לשכפל את הPOP המובנה לקאסטום (USER) כדי שתהיה לי האפשרות לשנות סליידרים.
*על הדרך צירפתי את המגבר לאחר הכיוון שלו.. בכל אופן את הגיין החזרתי לשעה 10 כי הצרימות גמרו אותי.

D.jpg

C.jpg

A.jpg

B.jpg

פורסם

קרא את השרשור הזה (כנראה עמ' 2 הוא הרלוונטי יותר).

ה-POP EQ לא נראה אגרסיבי מדי בסה"כ. אבל התדרים הבעייתים מבחינתך עשויים להיות אי שם מאזור ה-2K עד 8K, עם התרכזות כנראה סביב ה-4K. תשחק עם זה ותראה מה נשמע לך טוב.

במידה מסויימת, גם ההנחתה האפשרית בקרוס לטוויטרים, שהזכיר כבר AudioKing עשויה לעזור.

לגב הגיינים, אני לא יושב בנוח עם זה שהגיין של הסאב על MAX...

פורסם

את הגיינים של הסאב הורדתי לאיזור שעה 3 ולא על מקס בשביל השקט הנפשי.

אני בהחלט אנסה לשחק עם האיזור של בין 2K עד 8K ואבדוק אם יש שיפור.

בכל אופן נראה לי שעדיין אוריד קצת גיין לרמקולים יותר לכיוון שעה 12.

לדעתי הצרימות בכלל לא מגיעות מהטוויטרים אלא מהרמקולים בדלתות.. אבל לא בטוח במאה אחוז.

פורסם (נערך)

קראתי את השרשור ההוא, לדעתי הרעש לא מגיע בכלל מכיוון הטוויטרים אלא מכיוון הדלתות.. קצת פוחד לפרק את הפאנל של הדלת מחשש שלא אדע להרכיב בחזרה / אשבור קליפסים.

אגב לא מצאתי תמונה של הסוויץ הזה בקרוסאובר של הוירטוס.. מוזר.

בEQ שיחקתי קצת עם תדר 2.8k הורדתי אותו למינוס 4-5 ויש שיפור לטובה.. צריך להמשיך לשמוע עוד.

אני לא יודע אם צורם הייתה ההגדרה הנכונה, זה יותר מרגיש כאילו זבוב תקוע לי בתןך האוזן ורק בקטעים מסויימים בשיר.. לא לכל אורכו.

הגיין כרגע על שעה 1

פורסם

אוקיי נראה שמצאתי את הטווח הבעייתי.
EQ על פופ.
הורדתי 1DB מהתדרים הבאים:
2.4
2.8
3.2

בינתיים אין את הרעשים שדיברתי עליהם.
הרשתי לעצמי גם לעלות את הגיין לשעה 2.
עכשיו רק נשאר להמשיך לעקוב ולראות אם הבעיה נפתרה או לא.
*לגבי הסוויץ/מתג בקרוסאוברים - בהחלט מעניין אותי לדעת על כמה הוא כיוון אותם מלכתחילה.
יודע לומר לי היכן זה נמצא בדיוק?
אני עדיין מתלבט אם לקחת את הסיכון ולפרק פאנל אחד בדלת..

פורסם (נערך)

הג'מפר האדום הזה נשלף? 
נראה גם שהגישה בתוך הקרוסאובר נראית לי קצת קשה..

20.jpg

26.jpg

פורסם

הוא נשלף 

וכמו שאתה רואה כאשר הגמפר באמצע הוא על 0 

אני ממליץ בוירטוס תמיד על מינוס 2 

כי הטוויטר שלו חד\צורם לטעמי.

כמו גם הנחתה באקולייזר 

במידה ואפשר גם לשחק און \אוף אקסס עם הטוויטר 

פורסם

אין קשר לשינוי בקרוס.

צירוף מקרים או בעיה אחרת שנובעת מההתעסקות בדלת, אם כי לא עולה בראשי מה יש שם שיגרום לזה. אלא אם קצר כלשהו שרף פיוז קשור איכשהו.

פורסם

עבדתי עם סוויץ פתוח כנראה זה זלל את המצבר.. הנעתי עם כבלים.  המערכת סירבה להידלק.. ריסט שלה פתר את הבעיה והכל טוב.

חייב לציין שאני פחות מתחבר לאפקט של מינוס 2 בטוויטר.. 

ניתן לזה עוד קצת צאנס.. במקרה הטוב אחזיר לאפס

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...