Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב סקודה רומסטר 2009

לפני שנה נמצא משולש תקול... הוחלף אחד התותבים לתותב חליפי.

עכשיו, אחרי שנה גיליתי שהתותב החליפי קרוע ברמה שהגלגל משחק.

איזה משולש מומלץ לרכוש? - שיאריך שנים.

והיכן אפשר למצוא כאלה משולשים - אולי חנות או ספק למוצרי פרונט

אשמח לעזרתכם 

SKODA ROOMSTER 1.6L AUTOMATIC 2009 :evil:

CHEVROLET CAVALIER CS 2.2L AUTOMATIC 1998 - R.I.P :shock:

פורסם
לפני 4 שעות, D driver כתב:

הרכב סקודה רומסטר 2009

לפני שנה נמצא משולש תקול... הוחלף אחד התותבים לתותב חליפי.

עכשיו, אחרי שנה גיליתי שהתותב החליפי קרוע ברמה שהגלגל משחק.

איזה משולש מומלץ לרכוש? - שיאריך שנים.

והיכן 

מכיוון שיש לך מישהו שמוכן להחליף רק את התותב ובהנחה שהמשולש תקין, הייתי מחפש לדוגמא ב cars245 תותב חליפי איכותי. 

זה חלק קטן וקל, המשלוח והתותב יעלו מעט, תוכל לצרף פילטרים או פלאגים כדי שהעסקה שתהיה אפילו עוד יותר משתלמת. 

• רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 9 דקות, Moshe c כתב:

מכיוון שיש לך מישהו שמוכן להחליף רק את התותב ובהנחה שהמשולש תקין, הייתי מחפש לדוגמא ב cars245 תותב חליפי איכותי. 

זה, נכון?

https://cars245.com/en/catalog/car-skoda.5507.33247/5758.axle-mounting-steering-wheels/5817.stabiliser-bar-fastening-parts/5830.bushing/

פורסם

אם זה כמו של הגולף אז לא צריך להזמין מחו"ל, יש אצל אוטו ציון יהוד תותבים קדמיים ואחוריים של למפורדר(הסחורה המקורית של vw) במחיר שווה לכל נפש. שלשום רכשתי ממנו לאחת הגולפים שבצי.

• רעיון טוב! 2
פורסם

עשיתי בדיקת מחירים למשולש קומפלט לפני חודש בצ'מפיון, ולמרות שיש לי שם הנחה דרך חבר המחיר היה 1000 שקל לאחד לסקודה ראפיד

באתר הזה ראיתי את אותו משולש מקורי ב500 שקל ליחידה - כפול במחיר וזה אחרי הנחה משמעותית

אם כל הבעיה שלך זה התותב - הייתי ממליץ להחליף תותב בלבד. מקורי יעלה לך באיזור 150 ליחידה בארץ, באתרים אפי' תמצא ב-20 שקל.

זה מה שאני עשיתי חסכתי 1800 שקל לעומת ההמלצה של להחליף משולש קומפלט - וזה כי קניתי חלק בארץ בגלל שיקולי זמן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...