Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

T'EYES 7 אינץ'

amir74

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שוקל להתקין מולטימדיה בלנצ'יה דלתא 2012 ונעול על המכשירים של T'EYES .

האם יש מישהו שמביא לארץ 7 אינץ' שלהם ?

לא רוצה מכשיר גדול יותר. ספציפית 7 אינץ'.

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תבדוק את המותג xtrons. גם להם אין יבוא (תמצא מישהו שמביא במזוודה). הם עושים תואמי מקור ברמה גבוהה מאוד 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש שם בעיקר זבל סיני

יותר מידי סיפורים על מכשירים עם תוכנה לא מבושלת וחומרה זולה ששובקשת אחרי שנה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא מעוניין לקנות בחו"ל, רוצה לקנות בארץ.

לפני 20 שעות, סולל הדרך כתב:

תבדוק את המותג xtrons. גם להם אין יבוא (תמצא מישהו שמביא במזוודה). הם עושים תואמי מקור ברמה גבוהה מאוד 

אין להם לנצ'יה.

• רעיון טוב! 1

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם זה 7" סטנדרטי למה לא מכשיר של פיוניר או קנווד? מכשירים משובחים יש להם

פורסם
בתאריך 30.9.2025 בשעה 15:47, סולל הדרך כתב:

יש שם בעיקר זבל סיני

יותר מידי סיפורים על מכשירים עם תוכנה לא מבושלת וחומרה זולה ששובקשת אחרי שנה

דיברתי ספציפית על teyes.

יש להם שם חנות, המחירים בערך 30 אחוז פחות מהארץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לפני 5 שעות, ArikC כתב:

דיברתי ספציפית על teyes.

יש להם שם חנות, המחירים בערך 30 אחוז פחות מהארץ.

וזה מותג מבושל?

IMG_3838.jpeg

פורסם (נערך)

לא הבנתי,נתקלת בפוסט אחד או שניים של תקלה כזו או אחת וכבר אתה קופץ למסקנות?
היו לי שלושה רכבים עם מערכות של teyes,והתקנתי עוד כמה יחידות אצל חברים.
סך הכול מותג מאוד מבושל עם אחלה מערכות הפעלה.
ואתה עוד קורא לפיוניר וקנווד מכשירים משובחים? כל מותג סיני מוכר כבר עקף אותם בסיבוב מזמן.
קודם שפיוניר יצליחו להיפטר מהלאגים במכשירים שלהם , נדבר אחרי זה.
אגב xtrons, זה סיני לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נתקלתי בפוסט במקרה, אם אתה מרוצה ממנו זה מעולה... סתם שיתפתי
XTRONS הם באמת סינים אבל הפיתוח שלהם יושב באנגליה ויש מענה לבקשות של שידרוגים ובאגים (יש קהילה מאוד פעילה בפייסבוק)
בעבר היו לי פייוניר וקנווד, הם זכורים לי כמעולים ואיכות הסאונד רמה מעל הסינים שאני מכיר.
לא היתה לי כוונה לפגוע, רק לעזור

פורסם

יש לי מסגרת של 7" שיושבת בדיוק במבנה המקורי של הדשבורד ואני לא רוצה לחרוג ממנה.

fiat x1/9

פורסם

אתה יודע שגוף המכשיר הוא עדין בגודל הסטנדרטי שנכנס לאותה מסגרת "7, והמסך "צף" מעל, כן?

אולי תמדוד ותראה אם עדין מתאים לך ולא מסתיר שום דבר אחר? סתם הסתכלתי על ה-CC3 2K, והמסך 9.5 אינץ' שלו הוא לכאורה בגודל 130x228(218) מ"מ. לעומת 2דין שאמור להיות 100x180.

זה אומר עוד 2.4 ס"מ מקסימום (המסך טרפזי, המספר בסוגריים לעיל של הרוחב התחתון) בכל צד ו-1.5 ס"מ למעלה/למטה.

פורסם

אני יודע שהמסך צף, תודה.

אין לי צורך במסך גדול יותר, המטרה היא רק להחליף את הפלאפון במשהו קבוע.

אולי אני סתם עקשן אבל כרגע אני נעול על 7". אם לא אמצא אקנה גדול יותר.

fiat x1/9

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...