Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין ברכישת קיה נירו פלאג-אין (לא אוהב חשמלי מלא) כי אני נוסע קרוב ל 2000 ק"מ בחודש וצריך חיסכון בדלק וגם רכב מעט גבוהה,

יש כמה שאלות:

1) למי שיש לו בעלות/היה רכב כזה כמה הוא יעיל ואמין וחסכוני?

2) האם מומלץ לקנות רכב שהיה ליסינג? כמובן צריך לבדוק אותו,

ראיתי בחברת ליסינג מס' רכבים עם מחיר הגיוני,

3) הרכב יכול לעלות עליות חדות? ביציאה בחניה שלי יש עליה מעט חדה, אני עם הונדה סיוויק 2011 בהילוך ראשון הרכב עולה בקלות ועם צמיגים טובים,

לא יודע אם פספסתי משהו אשמח להמלצות,

תודה.

פורסם

בסד

יש לנו במשפחה נירו פלאגאין 2021. 

אם יש לך הרבה נסיעות קצרות )עד 50 קמ) הרכב עשוי להיות מאוד! חסכוני. גם אחרי שהסוללה נגמרת הוא ממשיך להיות היברידי ברמה של 1:20 בנסיעה רגועה. אכן, כשהוא עובר להייבריד הכוח יורד משמעותית. לי זה פחות נוח (הרכב בדכ אצל אישתי) לאישתי ולבנות שלנו שנוהגות זה ממש לא מפריע. 

הוא מאוד נוח להן ברמת שדה הראיה ונוחות התמרון והחניה. 

אנחנו קנינו מליסינג, אמנם עם פחות מ20000 קמ. ולנו זה אחלה )בדקנו כו וכו).

לא רואה שום בעיה בעליות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

החזקתי אחת כזו למשך שניים בערך (נלקחה בליסינג כחדשה) ובאיזור ה100K++ ק"מ שנסענו איתה.

מרווחת, חסכונית מאוד (במידה ואתה מטעין), מזגן מעולה תא מטען לא גדול,

אמינות סבירה (נדלקה נורת הERP אם אני לא טועה והרכב נלקח למוסך, גם נרת ניהול מנוע נדלקה פעם אחת והרכב הגיע למוסך),

לא שקיטה במיוחד - אבל גם לא רועשת, לא נוחה במיוחד אבל בסה"כ אחלה רכב!

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 22.9.2025 בשעה 16:01, אמירזו כתב:

הרכב יכול לעלות עליות חדות? ביציאה בחניה שלי יש עליה מעט חדה, אני עם הונדה סיוויק 2011 בהילוך ראשון הרכב עולה בקלות ועם צמיגים טובים

אני לא חושב שיש רכב תקין שלא יעבור את הרף הזה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...