Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפיפייה! תתחדש! כמו שכבר אמרו - vfm מטורף 👌👌 מנוע מצוין (כמעט קניתי 308 עם המנוע הזה, אבל המוכר קיבל רגליים קרות)

• אהבתי 1

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, אייל כתב:

תתחדש אתה בחור אמיץ . 

הטיעונים מעלה לגבי המועמדות השונות לא מתיישבים עם הבחירה הסופית שלך :-) 

מעניין, למה אתה חושב שזה לא מתיישב עם הבחירה הסופית?

לפני 4 דקות, GaT כתב:

יפיפייה! תתחדש! כמו שכבר אמרו - vfm מטורף 👌👌 מנוע מצוין (כמעט קניתי 308 עם המנוע הזה, אבל המוכר קיבל רגליים קרות)

אתה לא היחיד, אני כבר שנה+ עם התראה דלוקה ביד2 על 308 דיזל.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

כי בתור מי שמסתכל מהצד זה נראה לי שסעיפי הפסילה של המתחרות היפניות נועדו להכשיר את הבחירה הסופית :-)
וזה בסדר גמור, אם הלב רוצה סיטרואן אז כל מתחרה לא תתאים. 

אם המטרה היא מקסימום שנתון/יוקרה לשקל , אז זה לא מופיע שם למעלה ;-)

מאחל שתהנה מהרכב ושתצטרך להתייעץ עם איציק כמה שפחות למרות שתמיד כיף לדבר עם איציק 😄 

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בתאריך 21.9.2025 בשעה 18:25, Gavrik כתב:

במיוחד אם לחשוב שזאת כנראה ההזדמנות האחרונה להנות מרכב כזה... בזכות האיחוד האירופי ותקנות זיהום האוויר לא יהיו כבר מנועי דיזל כאלה (או שילובי מנוע-גיר אמינים וחזקים) וזאת ההזדמנות האחרונה אולי להנות מהזן הנעלם הזה.

רק על זה צריך לפתוח שרשור חדש !

לי נראה שהשנים האחרונות הביאו לנו מוצרים ולא רק בתחום הרכב שפשוט ירדו ברמה ! ,האיכות פשוט ירדה בהכל ,ואז אתה מתחיל לחפש אקזמפלרים בני 10

הכל פלסטיק מקרקש עם מסכים גדולים ומנועים שנשפכים,וגירים מקרטעים 

עכשיו אני רוצה להרגיש כמו שיצאה ההונדה סיויק  שנות ה 90 ! או ה 306

צילום מסך 2025-09-25 121022.png

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
  • מבאס 1
פורסם (נערך)

@איילתראה חיפשתי רכב מרווח מספיק, אמין עם עלויות אחזקה לא גבוהות, חסכוני יחסית, ומספיק חזק שלא ירגיש חלש יותר מה308.

את כל זה אני מכפיל בVFM של "מה הרכב מציע לשקל" (או במילים שלך מקסימום שנתון+יוקרה לשקל)

זה לא עניין של לנסות להכשיר את הDS פשוט ממחקר מעמיק גיליתי שלרוב הרכבים החדשים יפנים, קוראנים ואירופאים יש מחלות דיי אקוטיות שיכולות להתקיל אותי בתיקון בעלות של בין 7,000 לכמה עשרות אלפי שקלים.

כמו שציינתי ממחקר מעמיק גיליתי שלמיצובישי/ניסאן יש גיר רציף של Jatco מאוד רגיש שעלויות התיקון שלו אסטרונומיות, לקיה/יונדאי היברידיות יש בעיה בסוללת ה12 וולט (7,500 אלף ש"ח תיקון) לקוראניות עם הטורבו יש גיר רובוטי דו מצמדי שהחלפת מצמדים בו גם יכולה לחצות את ה7K ובעיות אכילת שמן אחרי ה100 אלף קילומטר... עברתי ככה רכב רכב ומה שנשארתי איתו בסוף זה מאזדה CX30/CX5 שהיא יקרה יותר ופחות חסכונית מהDS או טויוטה Rav4 שפשוט רחוקה מאוד מהתקציב.

העניין הוא שאנחנו בדר"כ שומרים על הרכבים שלנו (כל נוסע שנסע איתי ב308 אמר לי שהרכב כמו חדש) ואני רציתי רכב עם מכלולים שנבדקו לאורך ההיסטוריה ואמינים מאוד שאוכל לחצות איתו את ה200 אלף קילומטר בלי פחד ובלי חרדות ולהחסיק אותו 10 שנים לפחות, הDS7 דיי נופלת למשבצת הזאת בגלל אותה פלטפורמה בסיסית ומוכרת מה3008, בשילוב עם מנוע דיזל 2.0HDI וותיק מאוד שמיוצר משנות ה90 וידוע כיום כאחד ממנועי הדיזל האמינים שיש עם גיר אוטומטי פלנטרי Aisin F8 שכידוע מותקן גם בדגמים הגדולים של לקסוס וטויוטה (לנד קרוזר למשל) וגם ידוע כגיר שקשה מאוד להרוס.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 2
פורסם

אשמח לקצת הסברים על הפלטפורמה - האם הכוונה לאתר הזה - https://www.konesonline.co.il?

ביחס לרכבים רבים מופיע 'ב"כ בעלים', כיצד ניתן לדעת שהמוכר הוא משרד הביטחון ולא מדובר בעודפי סוחרים שנראה שיש לא מעט באתר?

מדוע שבעצם רכב יימכר על ידי משרד הבטחון ולא על ידי הבעלים שלו?

האם מוצגת גם בדיקה של הרכב או רק היסטוריה?

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

מדובר באתר הנ"ל

https://konesy2.co.il/cars

1. לגבי השאלה על ידי מי הרכב נמכר, תאמת אני לא זוכר איך מצאתי שהוא נמכר על ידי משרד הבטחון, אבל אחרי שראיתי שיש את הרכב הנ"ל במכרז איכשהו הגעתי למשרד הבטחון.

2. הרכב נמכר על ידי אגף השיקום במשרד הבטחון אחרי שהיה בבעלות של נכה צה"ל, הוא כנראה סופק לנכה על ידי אגף השיקום לתקופה מסויימת.

3. אין בדיקה לרכב, רק היסטוריה.

• אהבתי 1
פורסם

מסכים לגבי האיסין 8 הילוכים שגם נמצא בשימוש בוולוו (לא יודע אם אותו מק"ט או ואריאנט אבל הסיכון נמוך ככה או ככה) .

יש עוד אלמנטים ברכב מלבד מנוע וגיר , בכל מקרה -  אני לא רוצה להעיב על רכישת הרכב חדש, רק תהיתי לגבי הרקע .
מאחל לך להנות ולנסוע באמינות מופלגת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לפני שעתיים, Gavrik כתב:

מדובר באתר הנ"ל

https://konesy2.co.il/cars

1. לגבי השאלה על ידי מי הרכב נמכר, תאמת אני לא זוכר איך מצאתי שהוא נמכר על ידי משרד הבטחון, אבל אחרי שראיתי שיש את הרכב הנ"ל במכרז איכשהו הגעתי למשרד הבטחון.

2. הרכב נמכר על ידי אגף השיקום במשרד הבטחון אחרי שהיה בבעלות של נכה צה"ל, הוא כנראה סופק לנכה על ידי אגף השיקום לתקופה מסויימת.

3. אין בדיקה לרכב, רק היסטוריה.

מענין ומסקרן. ואיך אתה מגיע להיסטוריה, גם דרך האתר ? וחשוב לא פחות, יש חובת גילוי נאות לגבי תאונות אני מניח, היכן היא מפורטת.

פורסם
לפני שעתיים, רועי5 כתב:

מענין ומסקרן. ואיך אתה מגיע להיסטוריה, גם דרך האתר ? וחשוב לא פחות, יש חובת גילוי נאות לגבי תאונות אני מניח, היכן היא מפורטת.

כשהרכב נמצא במכרז של משרד הבטחון זה מופיע באתר של המכרזים של משרד הבטחון נכנסים למספר פריט ואז ל"מסמכים נלווים" שם בדר"כ תוכל למצוא את רישיון הרכב וההיסתוריה שלו הנה דוגמה:

https://www.online.mod.gov.il/Online2016/Pages/General/Sibat/TendersItemDetails.aspx?TenderId=40005470&ParitId=1000

https://gefenpextinfo.mod.gov.il/ModNews/SibatTenderDocuments/40005470_1000.pdf

אם אין אז בימי הסיור כשהולכים לראות את הרכב.

פורסם
לפני 11 שעות, Gavrik כתב:

מעניין, למה אתה חושב שזה לא מתיישב עם הבחירה הסופית?

אתה לא היחיד, אני כבר שנה+ עם התראה דלוקה ביד2 על 308 דיזל.

כי במקרה שלכם זה גרסת ה-GT.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מברוק על הזכייה באמיתי שמתי עליו 42 K רק בגלל שאין לי מושג בדיזל 

אבל אם כבר אולי תתן המלצה כדאית לרכב עד 50 K משהו טוב (פתוח גם לדיזל) ביקשתי המלצות על פורד פוקוס 2021 דיזל ונראה שאין מי שמכיר אותו טוב

אז אם יש לך משהו בסגנון (אני מתכוון לנוחות ) אשמח

פורסם
לפני 21 שעות, שי כתב:

אשמח לקצת הסברים על הפלטפורמה - האם הכוונה לאתר הזה - https://www.konesonline.co.il?

ביחס לרכבים רבים מופיע 'ב"כ בעלים', כיצד ניתן לדעת שהמוכר הוא משרד הביטחון ולא מדובר בעודפי סוחרים שנראה שיש לא מעט באתר?

מדוע שבעצם רכב יימכר על ידי משרד הבטחון ולא על ידי הבעלים שלו?

האם מוצגת גם בדיקה של הרכב או רק היסטוריה?

לפני 19 שעות, אייל כתב:

מסכים לגבי האיסין 8 הילוכים שגם נמצא בשימוש בוולוו (לא יודע אם אותו מק"ט או ואריאנט אבל הסיכון נמוך ככה או ככה) .

יש עוד אלמנטים ברכב מלבד מנוע וגיר , בכל מקרה -  אני לא רוצה להעיב על רכישת הרכב חדש, רק תהיתי לגבי הרקע .
מאחל לך להנות ולנסוע באמינות מופלגת.

יצא לי באופן אישי לעקוב אחרי עסקאות כאלה ואחרות באתרים האלו, ולפחות ב"אג'נדה" שלי - הייתי קונה רק אם המחיר היה חצי, לכן הסיכוי שלי להיכנס למכרז כזה ולהציע 80K על רכב שבמחירון לוי יצחק הוא 90-100K, הוא נמוך עד לא קיים.

זה לא מיועד לכל אחד והמציאות היחידות שיש שם זה באמת גרוטאות שאף אחד לא נוגע בהם - אז הן נמכרות במספרים בעל 4 ספרות.

כל הזבל שנחשב למבוקש בשוק (קורולות וקוריאניאות שחוטות) נמכרות במחירים שאף אחד מאיתנו (לא אני, לא @שי, לא @אייל ועוד רבים וטובים) לא היינו נוגעים בו עם סמן לייזר של קילומטרים. בהגדרה שלנו זה "מחירים הזויים".

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...