Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

צהריים טובים לכולם

בהמשך לשרשור שפתחתי לפני כחודש, עזבו את התחרות בעבודה שלי.. 😀

האם יש כאן חברי פורום שמעוניינים לעבור לקופת חולים כללית(לבד או עם כל המשפחה) או מכרים שלכם שמעוניינים?

מוזמנים ליצור איתי קשר בפרטי  ואדאג להעביר את הפרטים שלכם באופן אישי  למוקד הרלוונטי על מנת לקבל פרטים ושירות מהיר ויותר אישי.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, הרקוליטו כתב:

לקבל שירות מהיר בטלפון ושירות רפואי איטי או לא קיים במקרה הצורך.

לא בהכרח.

אני אישית חבר במאוחדת מאז הלימודים (היה להם סניף בהר הצופים). בסה"כ מרוצה.

תמיד ראיתי בכללית דינוזאור פרהסטורי.

עד שלפני כמה חודשים לקחתי חסות על דודתי המבוגרת ובין היתר אני דואג לכל הטיפולים הרפואיים - והיא בכללית.

חייב לציין שאני יותר ממופתע לטובה, הן מהזמינות של השירותים (למשל - גיליתי שיש להם מוקד מיוחד שפועל בשעות אחה"צ והערב לצורך מתן שירותי מזכירות דחופים),

והן מהאיכות. 

לא נופלים מהקופות "הנחשבות" ובחלק מהשירותים - טובים יותר.

האמור כמובן בהשוואה לשירותים באזור המרכז.

בקיצור - כמו אצל הצרפתיות - אל תמהרו להאמין לסטיגמות.....

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם

שבוע טוב חברים

כפי שציינתי כבר בתחילת השרשור במספר תגובות, אני לא נציג מכירות של כללית ואין לי שום כוונה להלל ולשבח אותם(גם אני וכל משפחתי בכללית דרך אגב) על מנת לשכנע מישהוא.

אני ומשפחתי בסך הכל צרכנים קטנים של שרותי בריאות ואין לנו תלונות ספציפיות כלפי הקופה, בסך הכל מקבלים מענה סביר ברוב הפעמים שאנחנו נזקקים(ואיפה שאין מענה סביר, מפעילים ביטוחים פרטיים כמו בכל הקופות).

סתם אנקדוטה, יש לי משפחה וחברים בכל הקופות, טענות ומענות יש אצל כולם , כמו בכל מקום, הדשא של השכן תמיד ירוק יותר .

אחלה של יום לכולם.

😀

• תוכן חדש...