Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה מסוכנות טריידאין יבואן על אאוטלנדר 2020, יד ראשונה פרטי, ק"מ 70k. מחיר שנכנס לתקציב. 

הקאצ' הוא שהבעלים הקודם החליף את דלת הבגאז' ובלי לערב ביטוח. בסוכנות טוענים שבדקו את הרכב מכל הכיוונים ועוד יותר בגלל הסיפור של הדלת. מתחייבים על שלדה מנוע וגיר, ושכל המערכות החשמליות פועלות ותקינות. 

הנטייה שלי היא לוותר אבל אני כבר חודשיים מחפש והאאוטלנדרים הטובים שמתפרסמים נסגרים תוך שעות. 

מה אתם חושבים? 

החשש העיקרי שלי הוא בעיות שיצוצו בשימוש שלנו. החשש המשני הוא קושי כשנרצה למכור אבל בכל מקרה הכוונה להחזיק את הרכב במשך שנים. 

פורסם

הייתי באותו המצב שהתעניינתי בטראוורס שלי

המוסך שלי אמר לי שהוחלפה דלת תא מטען וכמעט ויתרתי.

בבדיקה במוסך הכל נבדק  ולא נצפתה שום בעייה עם הדלת כיוון שהוחלפה במקורית כאשר הרכב היה יחסית חדש ( אני יד שלישית )

שמח שלא ויתרתי.

פורסם

חשוב לבדוק רעשי כביש וחדירת מים.

החלפת דלת תא מטען זה לא שילדה, אבל כן תבקש דוח סליקה.

בגדול על זה לא צריך לפסול רכב אם הוא שמור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין דו״ח סליקה כי הביטוח לא הופעל...

צריך לוודא היטב שהנזק היה רק בדלת ולא גם בקורה אחורית או רצפת תא המטען.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

למקרה הזה, אבל אולי היו תביעות קודמות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...