Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 28 דקות, ניקו פ. כתב:

אם יצא זכאי, רשאי להגיש בקשה לפסיקת הוצאות לזכות הנאשם. אם יוכח שלא היה מקום להעמיד אותך לדין או שיוחלט ע"י בית המשפט כי נגרם לו עוול (לדוגמה דו"ח שקרי וכו'), הוא יוכל לקבל החזר הוצאות, לרבות שכ"ט. 

אם יהיה הסדר כמובן שלא ניתן. 

בחייאת, תביא איזה פסד שמאשש את זה. הייתי הרבה פעמים במשפטי תעבורה, רק פעם אחת נהג פנה לשופט לקבל הוצאות, השופט אמר לו להגיש תביעה קטנה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 17 דקות, fatboy1340 כתב:

בחייאת, תביא איזה פסד שמאשש את זה. הייתי הרבה פעמים במשפטי תעבורה, רק פעם אחת נהג פנה לשופט לקבל הוצאות, השופט אמר לו להגיש תביעה קטנה.

קודם כל זה שהיית בהרבה משפטים בהם נהגים לא פנו, לא רלוונטי לחיזוק הטענה שלך. 

המקרה השני שציינת, במידה והתייקמו כלל התנאים שציינתי בהודעה הקודמת (נהג יצא זכאי ונגרם לו עוול בעצם העמדה לדין שלא כצדק), זכאי לפנות לבית המשפט לפי סעיף 80 לחוק העונשין או סעיף 192 לסדר הדין הפלילי ולבקש החזר הוצאות הגנה. 

אגב גם תביעה קטנה זו אפשרות, אם כי מורכבת יותר לדעתי. 

אין לי פסקי דין בשלוף, אני לא עו"ד. אני יודע בוודאות של 100 אחוזים שהדבר אפשרי אם תהיה עמידה בתנאים. כאן יש פוטנציאל שמזכיר מקרה דומה עליו אני מתבסס. הבאתי לך את הסעיפים הרלוונטיים כדי להקל לך על החיפוש. 

בסופו של דבר עו"ד טוב מודע לחוק יותר טוב ממך וממני וכנראה שידע במה מדובר. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Fazer כתב:

ניסה לגנוב את האדום, הרכב בהחלט יכול היה לעצור בקו הצומת או מעט אחריו בלי להפריע לתנועה בדרך החוצה, אבל נמאס לנהגת לחכות ולכן היא נדחפה.

לגנוב? אפשר לחשוב שהוא בא בטיסה כדי להספיק את הרמזור.

בזמן שהרכב המצלם ממתים לירוק, יש לפחות 6 רכבים שאשמים בחסימת צומת ו״גניבת רמזור״ כמו פות״ש.

מדובר על ארוע של חסימת כביש שבו כולם מתנהגים כמו נהג ישראלי מצוי, מנסים להתקדם כמה שיותר בכל מחזור של הרמזור, עם אפס התייחסות למי שמגיע מכיוון אחר.

פות״ש לא עשה שום דבר שלא עשו 99% מהנהגים שעברו במקום לפניו, משני כיווני הנסיעה. 

נכון, זה לא תקין על הנייר, אבל ברומא, כשכולם מתנהגים כמו רומאים, להעניש נהג ספציפי שמנסה לתמרן, וכנראה חיכה כמה מחזורי רמזור טובים בגלל שהצומת חסום, זו התקטננות מיותרת.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 27 דקות, Be roo כתב:

בזמן שהרכב המצלם ממתים לירוק, יש לפחות 6 רכבים שאשמים בחסימת צומת ו״גניבת רמזור״ כמו פות״ש.

להעמיד דברים על דיוקם - אף אחד מהמגיעים מימין אינו ״גונב רמזור״. לנוסעים בנתיב המרוחק, זה שמעבר ל-815, אין רמזור. מה שלא פוטר אותם ממעבר סיטונאי על האי המצוייר, ״בזכות״ ההצבה ההזויה של המחסום המשטרתי.

אבל, כן, בסופו של דבר השוטרים מכשילים את הנהגים, ואני לא רואה שום הצדקה לדו״ח שקיבל פות״ש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

להעמיד דברים על דיוקם - אף אחד מהמגיעים מימין אינו ״גונב רמזור״

יש לך תמונות של המקום? מה שאתה אומר לא סביר, צומת שהוא רק חצי מרומזר?

פורסם (נערך)

אז יש רמזור לנתיבים הקרובים.

אז גם אם מתעלמים מהחבר׳ה שמגיעים נהתיב הרחוק וחוצים אי תנועה (וחוסמים צומת), יש עדיין 6 רכבים מימין שנכנסו לצומת לא פנוי, וסביר להניח שלפחות חלקם עשו בדיוק מה שעשה פות״ש, נכנסו בקצה של הירוק ופילסו את דרכם קדימה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם (נערך)

זה לא צומת חצי מרומזר אלא שתי דרכים מקבילות, כאשר האי הבנוי הופך לאי מצוייר ארוך (מאות מטרים). השוטר חוסם את הכביש הימני והמגיעים מ-22 (הגב של זוית הצילום שהעליתי) חוצים על האי המצוייר.

מכיר את המקום מנסיעה בו (בתדירות נמוכה)

בסרטון הרכבים בצומת המרומזר זוחלים קדימה כשיש להם ירוק (מקיש מהאדום שיש לפות״ש), ורואים רכב עוצר מימין כשהרמזור של פות״ש מתחלף לירוק. המונית מצליחה (בקושי) לפנות את הצומת בזמן, הרכב המרוחק יותר אכן עובר עבירה כפי שאת מציינת. זה מה שקורה כשהמשטרה חוסמת נתיבים. שימי לב שאחרי הניידות הדרך נפתחת לרווחה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יואו, אתה קשה. לא מדברים על הרכבים שמגיעים מהנתיב הרחוק וחוצים אי תנועה. בסדר, תממחק אותם, תתעלם מהם.

שני הנתיבים הקרובים מרומזרים, ברמזור שנמצא יחסית רחוק מרחוב הקטר, כך שלפחות 6 רכבים בפריים אשמים בכניסה לצומת לא פנוי.

פורסם

תיקנתי בהודעה הקודמת.

פורסם

@Be roo אין ויכוח על זה שכולם התנהגו כמו בבונים מצויים, ושיש פה סוג של אכיפה בררנית - אבל זו לא הפעם הראשונה ולא האחרונה שמשטרת ישראל תופסת אחד ומפספסת לגמרי 4 אחרים: הכביש ליד בית הספר של הבת שלי הוא דו סטרי רוב שעות היום, וחד סטרי בשעות הורדת התלמידים בבוקר (פורמט הזוי בפני עצמו, אבל מילא). מפעם לפעם מופיעה שם ניידת עם 2 שוטרים שעוצרים אנשים שנכנסו באין כניסה. רק מה, הם עוצרים 2-3 מכוניות, ותוך כדי שהם רושמים דוחות לאותן מכוניות, 10 מכוניות אחרות חולפות אותם ולא זוכות להתייחסות כיון שהם עסוקים ברישום הדוח.

פורסם
לפני 53 דקות, Fazer כתב:

זו לא הפעם הראשונה ולא האחרונה שמשטרת ישראל תופסת אחד ומפספסת לגמרי 4 אחרים

זה לא ענין של לתפוס אחד ולפספס אחרים.

זה שונה ממקרה שמישהו מדבר בסלולרי, ובזמן שהוא מקבל דוח עוד 10 נהגים עברו עם אותה עבירה.

כי במקרה הזה, העבירה של האחרים היא זו שמחייבת גם אחרים להתנהג כבבונים. אם חוסמים לך את הצומת מחזור אחרי מחזור, אם לא תדחף, תשאר שם לעד. ולכן זה מעבר לאכיפה בררנית, זה חטא בסיסי של תפקיד המשטרה, שבמקום לדאוג לסדר במקום ולכוון את התנועה כמו שצריך, מתעלמת מהבלאגן כולו שמאלץ את כולם לעבור על החוק, ובוחרת להתקטנן במקרה ספציפי אחד מיני כולם.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם

טכנית היא עברה באדום או בצהוב. מהותית - העבירה היא כניסה לצומת שאינו פנוי, וכנאמר לעיל - העבריינים המרכזיים הם אלו שבדרך החוצה, ולא פות”ש, שאמנם שגתה אך נדחפה כמו כולם. 

אני מאוד בעד אכיפת עבירות בריונות כמו קיפוח זכות או כניסה לצומת לא פנוי באזורים או בזמנים עמוסים. במקרה זה - נדמה כי מישהו היה צריך לסיים פנקס.

כאמור כדאי במקרה זה לקחת עו”ד. אגב - אני לא רואה סיכוי להטלת הוצאות משפט על התביעה. לא התנכלו לפות”ש וההאשמה איננה האשמת שווא.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

משניה 24 מתחלף האור לצהוב למשך שלוש שניות ובשניה 27 מתחלף לאדום.

יכלה לעצור בצהוב והיא עדיין לא בצומת  ואפילו בשניה 27 כשהתחלף לאדום היא לא בתוך הצומת

אם יש וותק נהיגה נקי מעבירות לפונה, להמיר לאזהרה אבל לטעון כי העבירה הנכונה היא כניסה לצומת לא פנוי כי רמזור אדום לא ממירים לאזהרה. מצרפים את  הסרטון 

לא הולך , לא שוכר עו"ד אלא בא לתובע במשפט עושה לו חיינדלך מראה לו את הסרטון וממיר לכניסה לצומת לא פנוי 500 ש"ח + 6 נקודות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...