Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות רכב ראשון (לאחר שנמאס לי מאוטובוסים כל חיי).

חשוב לי (בסדר הזה, מהחשוב לפחות חשוב):

- באיזור ה-50 אלף שקלים

- אמינות גבוהה - עמיד וללא הרבה ביקורי מוסך

- טוב לכבישים מהירים - אני עובד במרחק 15 ק"מ, כלומר 30 ק"מ כל יום בכבישים מהירים

- מערכות בטיחות טובות (בלימה אוטונומית וסטייה מנתיב)

- ניצולת דלק לק"מ טובה

- חלקי חילוף זולים

אני בעיקר מסתכל על יאריס 2017-2019 כרגע, אבל אין יותר מדי כאלו ביד 2. אשמח לעזרתכם!

פורסם

נשמע לי שמזדה 2 די תתאים לך. רכב לא מצטיין בכלום אבל עומד בדרישות שלך (מלבד חיסכון בדלק אבל אי אפשר הכל). 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 6 דקות, Jack457 כתב:

נשמע לי שמזדה 2 די תתאים לך. רכב לא מצטיין בכלום אבל עומד בדרישות שלך (מלבד חיסכון בדלק אבל אי אפשר הכל). 

איזו שנה / רמת גימור?

פורסם

המזדה אכן אופציה טובה, אמינה ודי זריזה,  מומלץ לחפש ברמת אבזור דינמיק או הבכורה pure white אך יהיה בעייתי בתקציב.

הונדה גאז גם אמינה מאוד, מרווחת יותר אך פחות חזקה ורועשת יותר.

סוויפט גם אופציה אמינה, ב 2017 הגיע הדור החדש אך יכול להיות גבולי לתקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

רק תקח בחשבון שרב מכוניות הסופר מיני בשנתונים עד 2020 לא מגיעות עם מערכות בטיחות בשנים האלה וגם אלו שכן מסתפקות בבלימה במהירות עירונית בלבד עד 30 קמש ולרב עם התקנה של מובילאיי.

לא ציינת האם אתה נהג יחיד והאם יש משפחה שתסע איתך מדי פעם.

בכל מקרה לדעתי התמחור של מכוניות הסופר מיני מוגזם למשל מאזדה 2 נמכרת יותר ממאזדה 6 מאותו שנתון. אם יש לך אפשרות לקחת רכב משפחתי ולא סופר מיני הוא ישרת אותך היטב יהיה שקט יותר בכביש מהיר וכבר רב הסיכויים שיגיע עם מערכות בטיחות. למשל טויוטה אוריס האצבק זה רכב הרבה יותר טוב מהיאריס עם מערכות בטיחות TSS וב50,000 אפשר למצוא רכב מ2017/18

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם
לפני שעתיים, TZR84 כתב:

רק תקח בחשבון שרב מכוניות הסופר מיני בשנתונים עד 2020 לא מגיעות עם מערכות בטיחות בשנים האלה וגם אלו שכן מסתפקות בבלימה במהירות עירונית בלבד עד 30 קמש ולרב עם התקנה של מובילאיי.

בכל מקרה לדעתי התמחור של מכוניות הסופר מיני מוגזם למשל מאזדה 2 נמכרת יותר ממאזדה 6 מאותו שנתון. אם יש לך אפשרות לקחת רכב משפחתי ולא סופר מיני הוא ישרת אותך היטב יהיה שקט יותר בכביש מהיר וכבר רב הסיכויים שיגיע עם מערכות בטיחות. למשל טויוטה אוריס האצבק זה רכב הרבה יותר טוב מהיאריס עם מערכות בטיחות TSS וב50,000 אפשר למצוא רכב מ2017/18

מאזדה 2 עולה יותר 6? באמת? וואלה נפלו על הראש. אבל זה עדיין משגע אותי ש6 זולה מ3 למרות שזה אותו מנוע. הזיה.

פורסם
לפני 4 שעות, TZR84 כתב:

אני נהג יחיד ללא משפחה.

הבנתי שרכבים משנתון 2020 ומעלה מגיעים עם גיר רובוטי דו מצמדי, ושזה פותח את הדלת להרבה תקלות ותיקונים יקרים. יש רכבים שנהנים משני העולמות (מערכות בטיחות וגיר טוב)?

פורסם

כל ההצעות שקיבלת פה עם גיר טוב ואמין

מאזדה 2 עם גיא אוטומט פלנטרי רגיל

הונדה גאז, סוזוקי סוויפט, טויוטה יאריס ואוריס עם גיר רציף אמין

פורסם

תוציא את הסוויפט מהמשוואה.

לשעתי באותן שנים הסוויפט הגיע עם גיר Jatco JF015 הבעייתי. גיר מאוד עדין ויקר לתחזוקה (דורש החלפות שמן שמייקרות.את עלות האחזקה וגם אז לא בטוח שהוא יראה אמינות טובה)

זה אותו הגיר שעשה בעיות ברכבים של ניסאן (ג'וק, מיקרה, קשקאי) וגם בסוזוקי.

פורסם

אולי אפשר לשקול גם מאזדה 3 מנוע 2.0 החל מ-2017 עם פשרה כלשהי בקילומטראז' (חיפוש ביד2 לפי מחיר מבוקש מקסימלי של 55,000 והגבלת קילומטראז' מקסימלי של 150,000 מניב תוצאות סבירות ביותר).

למיטב זכרוני ב-2017 עברה מתיחת פנים וקיבלה חבילת בטיחות מתקדמת

פורסם
לפני 3 שעות, ... כתב:

אולי אפשר לשקול גם מאזדה 3 מנוע 2.0 החל מ-2017 עם פשרה כלשהי בקילומטראז' (חיפוש ביד2 לפי מחיר מבוקש מקסימלי של 55,000 והגבלת קילומטראז' מקסימלי של 150,000 מניב תוצאות סבירות ביותר).

למיטב זכרוני ב-2017 עברה מתיחת פנים וקיבלה חבילת בטיחות מתקדמת

שיבדוק ביטוח על הרכב הזה, לרוב מקבלים הצעה של 10א כי הרכב מאוד גניב בעיקר אם הוא מהדרום-מרכז

פורסם

יש מגרשים שמוכרים מיד פרטית כמו טרייד מוביל, יש גם פה בפורום לוח מכירה וכמובן ביד2 שם המבחר הכי גדול.

לפני הבדיקה, תבקש דוח סליקה ותבדוק האם יש היסטורית טיפולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 16 שעות, יוני77 כתב:

תודה לכולם. ומאיפה עדיף לקנות, מסוכנות או מיד2?

הכי טוב אדם פרטי, סוכנות זה סתם רכבים שנתקעו אצל אנשים שמכרו בפרוטות שהמגרש עושה קופה, או בכלל רכבים גמורים. פעם ב יש מציאות אבל תמיד עדיף פרטי.

פורסם

רק אוסיף שגם בקניה מאדם פרטי עלולות להיות בעיות.

גם פה יש מלכודות של כל מיני סוחרים שמתחזים לאנשים פרטיים.

אבל ,נכון, הסיכוי למצוא משהו טוב וזול אצל אדם פרטי, יותר גבוה מאשר בסוכנות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...