Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בעניין כסאות בטיחות ל-3 ילדים מאחורה

ziva2ri

פוסטים מומלצים

דווקא ככל שהם גדולים זה נהיה קל יותר.

בוסטר גב צר יותר מכסא בטיחות בדרך כלל (לפחות אצלי מצאתי יותר צרים) 

ושהגדול עובר לבוסטר ישיבה בלבד זה הופך את העניין אפילו לפשוט יותר 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתבו לפני ואין לי ספק שצודקים.

רכב של 5+2 הוא פתרון מצויין.

זה לא רק עניין מקום למושבי בטיחות.

3 ילדים זה אתגר שקונפיגורציה כזו אידאלית והופכת נסיעות לפשוטות ואף רגועות יותר.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגיל 6, או יותר נכון ממשקל של 30 ק"ג או גובה של 125 ס"מ, אין להשתמש יותר ברתמות הפנימיות של המושב, כך שמעבר לבוסטר עם גב, שהוא צר משמעותית, מחוייב המציאות בין כה וכה. לכן שווה לשקול מעבר כזה כעת, בכפוף למידות של הילד.

בעוד לרתמות יתרון על שימוש בחגורות הרכב, היתרון הזה קטן עד הופך לבלתי משמעותי, ככל שמתקרבים למידות/משקל הנ"ל.

במקרה של החלפת רכב, לאחד גדול יותר שמכיל יותר מושבים, צריך לזכור שבטיחות הרכב יותר משמעותית מבטיחות המושב. כלומר, להחליף את הסיוויק לרכב גדול יותר אך בטיחותי פחות, במטרה לשפר את בטיחות המושבים, זה צעד שגוי. אבל, אם כבר תנצל את המעבר לעבור לרכב בטיחותי יותר, יצאת מרווח מכל הבחינות.

הייתי בודק גם את שוק היד 2, בהתחשב בזה שייתכן שהילד שלך בין כה וכה לא יוכל להשתמש יותר ברתמות של בוסטר בקרוב. אנחנו מכרנו בזמנו כסא בטיחות במצב מצויין ובמחיר טוב, ואם אתה צריך אחד שיחזיק שנה עד שנתיים גג, זה יכול להיות פתרון (לאחר מכן תוכל להחליף אותו בבוסטר עם גב, שהוא זול משמעותית). 

כמובן שגם אפשר לקנות חדש, ועד שנה-שנתיים למכור.

בתאריך 10.6.2025 בשעה 11:12, mcshmupi כתב:

אם אני לא טועה לאמצעי אין איזופיקס 

מעל משקל של 18 ק"ג אין להשתמש ב-ISOFIX כאמצעי הרתימה של המושב לרכב, יש להשתמש ברצועות, כך שזה רלוונטי רק לקטנים (אפשר לעשות בו שימוש רק כדי לקבע את המושב טוב יותר, ובמקרה של בוסטר שעושה שימוש ברצועות הרכב, שלא יעוף בחלל הרכב במקרה של תאונה).

בתאריך 11.6.2025 בשעה 22:00, amosbmw כתב:

הסבירו לך כבר למעלה. ברכבים כאלה לעיתים קרובות הספסל המרכזי רחב יותר ומפוצל ל3 ככה שיותר מעשי להתקין שם 3 מושבים.

השורה השלישית יכולה לשמש, עם מושבים מקופלים כתא מטען מוגדל שבדרך כלל נזקקים לו עם ילדים קטנים.

כעיקרון גם אותם מושבים מתקפלים פחות בטיחותיים במקרה של תאונה בה הרכב נפגע מאחור.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש עוד יתרון בטיחותי חשוב ברכב עם 3 מושבים נפרדים: פחות סיכוי לשמוע "אבא, יובל שם עלי רגל!" ,  "אמא, נטע מציקה לי!" מה שפוגע בריכוז ובבטיחות. 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השיח פה החל להיות אלים. לא יפה.

חינוך ומניעה תמיד עדיפים על ענישה.

לכן---מסקינטייפ+אזיקונים.

• מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, mcshmupi כתב:

יש עוד יתרון בטיחותי חשוב ברכב עם 3 מושבים נפרדים: פחות סיכוי לשמוע "אבא, יובל שם עלי רגל!" ,  "אמא, נטע מציקה לי!" מה שפוגע בריכוז ובבטיחות. 

מציקה - חמש דקות מחוץ לבריכה

רגל - עשר

הרביץ לי - אין קרטיב

אחרי סשן אחד כזה - טטלע עד ליעד

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה הימים שמספיק היה שאבא היה מוריד קצת את הקצה של העיתון, ככה שייראו לו את העיניים, כדי להרגיע את העניינים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבא צריך את העיניים על הכביש ואמא על וייז.

• לא הבנתי... 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 58 דקות, falou כתב:

איפה הימים שמספיק היה שאבא היה מוריד קצת את הקצה של העיתון, ככה שייראו לו את העיניים, כדי להרגיע את העניינים...

מאז שהעיתון הוחלף בסמארטפון

• אהבתי 1
  • מצחיק 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום
לפני 3 שעות, sperial כתב:

אבא צריך את העיניים על הכביש ואמא על וייז.

אנשים נהנו פה עד הרגע.

• מצחיק 4

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...