Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בעניין כסאות בטיחות ל-3 ילדים מאחורה

ziva2ri

פוסטים מומלצים

היי לכולם,

רציתי בבקשה עזרה איך אני מהנדס עם הרכב הקיים שלי (הונדה סייויק הצ'בק 2012) 3 ילדים קטנים מאחורה.

ילד בן 5 , ילדה בת 3 ובעזרת השם עוד חודש ילד נוסף מתווסף למשפחה.

כרגע אני עם כסאות בטיחות Graco 4Ever 4 In 1  + Graco Tranzitions .  כנראה אשים את התינוק ב- Graco 4 Ever ואת הילדה בת 3 ב-Tranzitions ואת הבן הגדול יותר, בבוסטר. השאלה איך אני מכניס בוסטר ברווח שנשאר. אין לי מקום חחח! מה הפתרון היעיל בשבילי ? אשמח לעזרתכם! תודה

20250530_074925.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך הרבה ברירה. תחליף רכב או תחליף את כל מושבי הבטיחות. 

תקנה מושבים שכל אחד ייעודי לגיל המסויים ולא לטווח של גילים.

תיגש לחנות מצוייד במטר ותבחר את הדגמים הצרים ביותר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם רכשת גרקו - אתה לקוח חכם. הכסאות המשתלמים ביותר ביחס של תמורה למחיר.

הכסא והבוסטר שיש לך ברכב הינם ברוחב 48 ס"מ כל אחד. הייתי ממליץ לך להוציא אחד מהם (כנראה את הטרנזישן) ולרכוש גרקו סלימפיט - הכסא הצר ביותר בשוק - רק 40 ס"מ, ולכן הוא אחד מהנמכרים אצלי, ובאמצע מציב בוסטר הגבהה בלבד לילד הגדול (בהנחה שזה מתאים, לא רשמת את גילו).

מחירו בשוק סביבות 1490 ש"ח. אוכל לתת לך מחיר בה"פ בכדי לא לעבור על חוקי הפורום

• אהבתי 3
  • מעניין 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 7.6.2025 בשעה 23:59, tinoki כתב:

אם רכשת גרקו - אתה לקוח חכם. הכסאות המשתלמים ביותר ביחס של תמורה למחיר.

הכסא והבוסטר שיש לך ברכב הינם ברוחב 48 ס"מ כל אחד. הייתי ממליץ לך להוציא אחד מהם (כנראה את הטרנזישן) ולרכוש גרקו סלימפיט - הכסא הצר ביותר בשוק - רק 40 ס"מ, ולכן הוא אחד מהנמכרים אצלי, ובאמצע מציב בוסטר הגבהה בלבד לילד הגדול (בהנחה שזה מתאים, לא רשמת את גילו).

מחירו בשוק סביבות 1490 ש"ח. אוכל לתת לך מחיר בה"פ בכדי לא לעבור על חוקי הפורום

תודה. אין לי ברירה ורק להחליף ? האם בוודאות אחרי שאחליף ייכנס לי בוסטר?  הילד הגדול בן 5, ציינתי בהודעה . אני רואה שה-tranzitions הרוחב שלו 48 וה-slim fit 44 . ה-4 ס"מ האלה זה מה שיאפשר לי בוסטר? תודה על העזרה, אשמח לדעת גם איפה החנות שלך 

בתאריך 7.6.2025 בשעה 21:55, om2 כתב:

תקנה מושבי בטיחות צרים.

מה שיש לך עכשיו מאוד רחבים

תודה. נראה לי קצת לא הגיוני להחליף את כל מה שיש לי כרגע, אלה כסאות מצוינים. מקווה שזה לא הפתרון היחידי

עריכה אחרונה על ידי ziva2ri
הוספת מידע
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 דקות, ziva2ri כתב:

תודה. נראה לי קצת לא הגיוני להחליף את כל מה שיש לי כרגע, אלה כסאות מצוינים. מקווה שזה לא הפתרון היחידי

אז תחליף אוטו🤣

• מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נושא 3 כסאות מאחור הוא בעייתי מאוד, מעט רכבים מסוגלים גם להכיל 3 כסאות בקונסטלציות שונות וגם לאפשר חיים נורמלים, כלומר ילד יושב ואתה מצליח איכשהו להכניס את היד ברווח כדי לחבר את החגורת בטיחות, וכמובן לא לסגור את הדלת כשהיד של הילד נתפסת בין הפלסטיקה של הדלת לדופן של הכסא (לא נעים מניסיון תאמין לי).

בזמנו עשיתי כמה בדיקות כשהיה לי כסא תינוק, בוסטר עם גב וילדה שלא צריכה כסא אבל צריכה להדחק בינהם.

נראה אין לך ברירה אלא להחליף רכב עם כל הצער שבעניין, הסיבה לכך היא שבשלב מסויים תגלה שבוסטר עם גב אמנם צר יותר במסעד אבל רחב מאוד בקו הכתפיים. כשיגיע היום שבו תחליף את אחד המושבים לבוסטר גם גב תגלה שלמרות שאולי יש מקום לטוסיק במסעד, הכתפיים לא יכנסו.

האופציה המשפחתית בזמנו היתה סיטרואן C5 איירקרוס, שבנויה מאחור בתצורה של 3 מושבים נפרדים ומספיק רחבה באמת כדי להצליח להכיל את שלושת המושבים בהנחה והם מושבים צרים, או- תתפלא אבל קומפקט ואן כלומר סיטרואן ברלינגו, פזו פארטנר, פיאט דובלו רוחב ומרווח מטורף בפנים, אבל אלו לא רכבים שמתאימים לכל אחד, בטח לא במחיר שלהם כחדש, ובטח לא כיד שניה כשלמצוא רכב שלא היה חברה/ טכנאי שחוק לחלוטין זאת משימה לא קלה.

אופציה נוספת שהיא לא 7 מקומות- סקודה סופרב, אופל אינסיגניה  (לא לגעת ב2000 טורבו מהדור השני), שץיהן רחבות מאוד בפנים ואני אומר מניסיון אישי כיוון שהיתה לי אינסיגניה B וכרגע אני על סקודה סופרב.

או למתוח את הקו עוד יותר ולרכוש 7 מושבים, תאמין לי יחסוך לך ריבים בין הילדים בנסיעות ארוכות.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, ziva2ri כתב:

אני רואה שה-tranzitions הרוחב שלו 48 וה-slim fit 44 .

הסלים פיט 40 ס"מ. בדקתי עם מטר.

אני במודיעין עילית. ניתן לבוא גם רק בכדי לנסות את הכסאות מה נכנס (עדיף בתיאום).

לפני 4 שעות, ziva2ri כתב:

אין לי ברירה ורק להחליף ?

קרה לך שלא הצלחת להכניס את כל הכסף לכספת? אותו רעיון 🙂

• מצחיק 5

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשהייתי במצב שלך (עם גולף) החלפנו רכב. קנינו פיקאסו 5 מקומות והכל נכנס די בקלות. כמובן שניסיתי קודם להכניס 3 מושבים בגולף אבל לא הצלחתי (היה לנו גרקו אחד וקניתי שני בוסטרים צרים יחסית). צריך בוסטרים עם חגורות כי כזה שמסתמך על החגורה של הרכב קשה מאוד לחגור לפעמים, מנועל הקליפס מסתתר עמוק בפנים 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 55 דקות, mcshmupi כתב:

כשהייתי במצב שלך (עם גולף) החלפנו רכב. קנינו פיקאסו 5 מקומות והכל נכנס די בקלות. כמובן שניסיתי קודם להכניס 3 מושבים בגולף אבל לא הצלחתי (היה לנו גרקו אחד וקניתי שני בוסטרים צרים יחסית). צריך בוסטרים עם חגורות כי כזה שמסתמך על החגורה של הרכב קשה מאוד לחגור לפעמים, מנועל הקליפס מסתתר עמוק בפנים 

תודה. אבל ההונדה יותר רחבה מהגולף. בגולף אני מבין שאין ברירה, פה עדיין יש לי תקווה שיש פתרון אחר מאשר להחליף רכב 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכיסאות שלך ענקיים. 

או תנסה כיסאות צרים, או תחליף רכב. 

או, אפשרות שלישית, אתה יכול לשקול לשים את התינוקת מקדימה, 

ואז מאחורה יהיה לך אחד כיסא בטיחות קטן וצר, אחד בוסטר לגדול ואחד מבוגר, אם המבוגר קומפקטי זה יסתדר. 

אין אפשרות רביעית. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מציע לך לקחת את ההצעה להגיע לחנות של תינוקי. תמדוד שם מה שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה. יחסוך לך הרבה כאבי ראש.

רק אומר לך שמנסיון הצלחתי להכניס אפילו באקסנט 3 כסאות מאחורה והיא צרה יותר מהסוויק בכמה ס"מ.

חוזר להמלצה שלי. כסאות צרים. 40-42 סמ גג.

• רעיון טוב! 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, ziva2ri כתב:

תודה. אבל ההונדה יותר רחבה מהגולף. בגולף אני מבין שאין ברירה, פה עדיין יש לי תקווה שיש פתרון אחר מאשר להחליף רכב 

בהצלחה, אשמח אם תעדכן איך הסתדר בסוף (ואם אפשר תמונה זה בכלל יהיה נהדר). 

אני חושב שאולי יהיה קל יותר כל עוד הגרקו מותקן נגד כיוון הנסיעה כי אז החלק הרחב יותר לא צמוד לבוסטרים האחרים 

• רעיון טוב! 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 58 דקות, om2 כתב:

מציע לך לקחת את ההצעה להגיע לחנות של תינוקי. תמדוד שם מה שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה. יחסוך לך הרבה כאבי ראש.

רק אומר לך שמנסיון הצלחתי להכניס אפילו באקסנט 3 כסאות מאחורה והיא צרה יותר מהסוויק בכמה ס"מ.

חוזר להמלצה שלי. כסאות צרים. 40-42 סמ גג.

אעשה זאת, תודה

לפני 14 דקות, mcshmupi כתב:

בהצלחה, אשמח אם תעדכן איך הסתדר בסוף (ואם אפשר תמונה זה בכלל יהיה נהדר). 

אני חושב שאולי יהיה קל יותר כל עוד הגרקו מותקן נגד כיוון הנסיעה כי אז החלק הרחב יותר לא צמוד לבוסטרים האחרים 

תודה! זה גם מה שאני חשבתי, שאם אהפוך אותו אז אולי יהיה לי עוד קצת מקום. אנסה ואעדכן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...