Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארצות הברית מעדיפים SUV גדולים גם בגל שהדלק זול יותר, גם בגלל שהכבישים רחבים וישרים והם מחפשים רכבים שמשייטים להנאתם בכבישים מהירים.

שם לגור 80 ק"מ מהעבודה זה סטנדרטי, כך גם לנסוע שעתיים הלוך ושעתיים חזור, ולכן הם רוצים כורסאות עמוקות ומפנקות ולתפוס מקום מכובד על הכביש. מלבד אלו שגרים בערים כמובן שם הם מתנהלים עם תחבורה ציבורית.

סיבה נוספת היא שהם פשוט גדולים, מספיק לטייל בארצות הברית ולראות שבניגוד לשחקני הקולנוע הם פשוט גבוהים יותר, רחבים יותר ושמנים יותר. הם לא מנסים בכלל להכניס 3 ילדים שמושב האחורי כי:

א) אין להם 3 ילדים ומי שיש לו נוסע על SUV ענקי

ב) ילד בן 10 שלהם נראה כמו בן 17 אצלנו ותופס מקום כמו אחד כזה.

האירופאים לא צריכים 3 מושבים מאחור כי אין להם 3 ילדים, הממוצע באירופה הוא ילד וקצת למשפחה, ולכן התצורה של המושבים היא כמו 2 כורסאות נוחות עם חיבור מוגבה באמצע וזה מאוד מקשה לחבר 3 כסאות מאחור, אלו הצדדיים פשוט יושבים עקום אם מנסים לדחוף אותם לכיוון הדלת.

במזרח הרחוב אותו הדבר, ממוצע ילדים למשפחה הרבה פחות מ2, והסינים עד לא מזמן היו מוגבלים לילד אחד לכל משפחה.

• אהבתי 1
פורסם

גם עם שני ילדים, מיניוואן כמו C4 פיקאסו כ"כ יותר פרקטי מג'יפון כמו 2008, שהשני הוא פשוט בדיחה עצובה. כן יפה. מה זה יפה. ממש יפה. אבל מבחינת איכות חיים... יוק. לצורה מתרגלים ובסוף נשארים עם רכב בינוני.

צפוף מאחור, אין מקום לשלושה, אין מקום למטען, אין מקום בחלל הנוסעים, אין ראות טובה וגם לא מתנהג מי-יודע-כמה (בגלל הגובה). בסופו של דבר, זה 208 מתוחה ומוגבהת, וזה מורגש. 

אני זוכר רכבי השכרה כמו סניק או פורד גלאקסי (יותר גדולה) או אספאס, באירופה, עם ילדים... תענוג. כיף. נוח!

הגלאקסי הייתה בכלל רכב שלמרות הגודל מתנהג ונוסע ממש טוב. גם האספאס (אבל זו לא חכמה, כי היה לי את הדגם הכי מיפואר...).

אתה נוסע לעומת זאת ב... נגיד, טוסון מאותן שנים. דיכאון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לידיעתכם. קניתי בחנות בייביסטאר את הכסא הזה :

וביחד עם הכסאות שלי, הכל נכנס ברכב. 2 הכסאות שהיו לי נשארים בצדדים עם איזופיקס וזה נכנס באמצע עם החגורה של הרכב. את הילד שיוולד בעזרת השם אשים ב-4 Ever . ואת שני הילדים הגדולים בכסא הקיים ובכסא החדש ואוכל לקשור אותם עם הרצועות של הכסאות. ללא תלות בחגורת הרכב. תודה לכולם על העזרה 

image.thumb.png.cf3e50432114997c1456dfe28a6e7857.png

בתאריך 9.6.2025 בשעה 18:08, mcshmupi כתב:

בהצלחה, אשמח אם תעדכן איך הסתדר בסוף (ואם אפשר תמונה זה בכלל יהיה נהדר). 

אני חושב שאולי יהיה קל יותר כל עוד הגרקו מותקן נגד כיוון הנסיעה כי אז החלק הרחב יותר לא צמוד לבוסטרים האחרים 

שלח לי הודעה פרטית כשתוכל. אני לא יכול לשלוח הודעות כי אני משתמש חדש. תודה

פורסם
לפני 9 שעות, ziva2ri כתב:

הילדים הגדולים בכסא הקיים ובכסא החדש ואוכל לקשור אותם עם הרצועות של הכסאות. ללא תלות

שים לה, איזופיקס זה רק עד משקל 33 ק"ג, כולל משקל הכסא. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 4.7.2025 בשעה 12:44, ziva2ri כתב:

וביחד עם הכסאות שלי, הכל נכנס ברכב. 2 הכסאות שהיו לי נשארים בצדדים עם איזופיקס וזה נכנס באמצע עם החגורה של הרכב. את הילד שיוולד בעזרת השם אשים ב-4 Ever .

ה 4 ever הזה, הוא מורכב עם הפנים לאחור? ועדיין יש מקום ברכב לכל הכיסאות, וגם למרווח רגליים לנוסע מקדימה (כי צריך להזיז את מושב הנוסע קדימה, אם כיסא הבטיחות מורכב הפוך)?

אם כן, הישג מרשים מאד של ההונדה

פורסם
בתאריך 4.7.2025 בשעה 22:46, ziva2ri כתב:

לא הבנתי באיזה הקשר

ביחד עם הכסאות שלי, הכל נכנס ברכב. 2 הכסאות שהיו לי נשארים בצדדים עם איזופיקס

זה.

מעבר לזה, כפי שכבר צויין בשרשור, ברצועות הפנימיות של הכסא ניתן להשתמש עד המשקל המפורט במפרט של הכסא, ובכפוף לכך שגובה הכתפיים נמוך מנקודת העיגון של הרתמה לכסא (יש כיסאות שאפשר לשנות את הגובה)

כלומר, לדוגמא, אם הילד+הכסא שוקלים מעל ל-33 ק"ג, אבל הילד עצמו נמצא מתחת למשקל המותר לרתימה עם הרתמות של הכסא והגובה גם הוא תקין יחסית לנקודה העיגון של הרתמה לכסא,  אתה צריך לעגן את הכסא לרכב בעזרת רצועות הבטיחות של הרכב, לא ה-ISOFIX .

אני רק רוצה להוסיף שבזמנו בחנתי את העניין, ותוספת הבטיחות של רתמה בבוסטר כמו שקישרת לעומת שימוש בחגורת הבטיחות של הרכב, שולית  (יש מבחני ריסוק שבדקו את זה.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

בהקשר של בטיחות

עם הילד+הכיסא שוקלים יותר מ 33 ק"ג חיבור האיזופיקס לא יעיל

תודה, לא שוקלים כרגע יותר ממשקל זה. בכל מקרה, אם אני מצליח עם האיזופיקס, אז אוכל לקשור עם חגורה בהמשך. עניין המקום לא משתנה וזה מה שהיה לי קריטי . תודה רבה 

לפני שעתיים, Shay_u כתב:

ה 4 ever הזה, הוא מורכב עם הפנים לאחור? ועדיין יש מקום ברכב לכל הכיסאות, וגם למרווח רגליים לנוסע מקדימה (כי צריך להזיז את מושב הנוסע קדימה, אם כיסא הבטיחות מורכב הפוך)?

אם כן, הישג מרשים מאד של ההונדה

ה-4ever נגד כיוון הנסיעה, כן. צריך להזיז מעט את הכסא קדימה, אבל עדיין יש מקום לשבת. בדקנו את זה במעמד הקנייה. נקח את הכסא סופית לאחר הלידה בעזרת השם בשבוע הבא. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

לידיעתכם. קניתי בחנות בייביסטאר את הכסא הזה :

וביחד עם הכסאות שלי, הכל נכנס ברכב. 2 הכסאות שהיו לי נשארים בצדדים עם איזופיקס וזה נכנס באמצע עם החגורה של הרכב. את הילד שיוולד בעזרת השם אשים ב-4 Ever . ואת שני הילדים הגדולים בכסא הקיים ובכסא החדש ואוכל לקשור אותם עם הרצועות של הכסאות. ללא תלות בחגורת הרכב. תודה לכולם על העזרה 

image.thumb.png.cf3e50432114997c1456dfe28a6e7857.png

שלח לי הודעה פרטית כשתוכל. אני לא יכול לשלוח הודעות כי אני משתמש חדש. תודה

והצלחת להכניס את שלשתם כך שהמושב בצד , זה שפונה עם כיוון הנסיעה עומד ישר ולא נוטה בזווית על ההגבהה בקצה המושב?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני 21 שעות, mcshmupi כתב:

והצלחת להכניס את שלשתם כך שהמושב בצד , זה שפונה עם כיוון הנסיעה עומד ישר ולא נוטה בזווית על ההגבהה בקצה המושב?

הוא מעט בהגבהה , אבל הדלת נסגרת והוא יושב טוב.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 22 שעות, mcshmupi כתב:

אחרי הלידה בעזרת השם בשבוע הבא, אצרף פה תמונה

• אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מצרף תמונה - עד שלא ראיתי בעיניים לא האמנתי. הדלתות נסגרות בלי בעיה.  וגם המושב ליד הנהג עם מקום לרגליים, למרות ה-4Ever נגד כיוון הנסיעהWhatsAppImage2025-07-20at14_25.02_e995875a.thumb.jpg.7e4db5e19ade38b5254443392f2cf3aa.jpg

20250720_142025.jpg

עריכה אחרונה על ידי ziva2ri
הוספת תמונה ומידע
  • אהבתי 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...