Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן פתחתי תיבת פנדורה אבל עם כל התעמוד תשב

התחלתי לשיר עוגה עוגה

אפרופו למוזיקת טראנס אני קורא מוזיקת סטייקים

כי זה נשמע כמו

אומצה אומצה אומצה 

• מצחיק 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 14 שעות, BoazB11 כתב:

c2911.jpg

נדמה לי שיצאתי עם אחותה פעם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ואני תמיד חלמתי להקים בית בגוואדלאחרא 

עכשיו אני מבין שיש מקום טוב יותר - שדי חמד. 

להיט הנדלן הבא - ולא יהיה קשה לבחור פרזנטורית. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב, לנו יש את שדי חמד. לאמריקאים, מה יש? 

במקרה הטוב, lake Titicaca.

לא יודע. 

זה נשמע כאילו שלא רק שהטיטי נמוך, הוא גם הפוך.

• מצחיק 1

פורסם

ברור שהוא הפוך. כמו אוסטרליה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קשה ללכת איתי לארוחת צהריים - הולכים לצ'יקן סטיישן - אני קורא למקום תחנת פחדנים. 

הולכים ל-ליב - אני מסתובב ועוזב - מה לעשות זה מה ששם המקום אומר לי לעשות. 

הולכים לווג'י - אני לא נכנס למקום שעלול למשוך לי בתחתונים ממש חזאאאאק. 

והיה פעם מקום שקראו לו ווק אוויי - אז איי ווקד אוויי 

הולכים לגראז' - אני אומר, אנחנו מתגרז'ים 

לא כיף איתי במסיבות 

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני 26 דקות, lanosforce כתב:

צ'יקן סטיישן

?!

7 Old Vehicles Turned into Unique Chicken Coops

הולכים לאנגוס: כן, זה מה שאעשה כשהאוכל יגיע. 

הולכים לפיצה האט: מבקש רשת לשיער.

הולכים לדומינוס: צריך אחרי כן לשלם ערבות

Domino's : r/funny

פורסם

תכתוב במשקפת צ'יקן סטיישן רמת החייל

אפרופן אחלה סטייק עוף!

Pioneer TS-X150

פורסם

תגידו, הרכב המעצבן הזה שלפניכם ולא נוסע. מכירים את זה? שאתם רק רוצים שיבין שיש דוושת "גז" לרכב? אבל הוא זוחל הנבלה? 

איך אתם קוראים לסוג הרכב כשזה קורה? 

אצלי:

-פיאט פונטו מאדרה

-Zיונדאי (לפעמים: Zיונדאי טוסיק, כשזה רלוונטי)

-קקיה

-מאזדהיינת

-שיט איביזה (מבוטא: שיייאט)

-דברולט (לפני שנים רבות ראיתי דלת אחורית של פיקאפ שהכיתוב "שברולט" באנגלית התחיל באות D משום מה. זה נתקע)

יש לכם שמות דומים? זהים? מעניינים? שתפו! אני סקרן. 

פורסם

בן-צור (סע!) 

Pioneer TS-X150

פורסם

אשתי קיבלה מאחותה הקטנה ערכת תה...

ואני מביט על זה ואז זה קורה

תהפותאותי

אוקה ביי

IMG_20251031_134624.jpg

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 29.10.2025 בשעה 13:57, ברווז כתב:

דברולט (לפני שנים רבות ראיתי דלת אחורית של פיקאפ שהכיתוב "שברולט" באנגלית התחיל באות D משום מה.

דבר ברוסית זה דלת

הסיבה להבדל בין הסמל של הונדה ליונדאי בא ללמד שבסיבוב במהירות ההונדה ימשיך ישר על הכביש כשהיונדאי ייטה ויעוף מהכביש-סוג של הוראות הפעלה

• מצחיק 1
פורסם

כשב-1994 לקחתי טרמפ באקסנט החדשה את הבוס שלי, שנסע בסיביק חדשה מהמובילית, הוא צחק על החיקוי של הונדה. אף אחד בארץ לא הכיר את יונדאי, שעד שנה קודם החרימה את ישראל, היא קונצרן עצום שמייצר פחות או יותר כל דבר, מטלפון עד מיכליות ענק (אני הכרתי את השם מהעיתונות המקצועית של אבי, כל חודש ראיתי תמונות ממספנות יונדאי ודייהו שבונות מיכליות באורך 300 מ׳.).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

החיקוי של הונדה.

יכול להיות שבמקור באמת היה אלמנט של חיקוי.

בתרבות הישנה של היפנים, ובהמשך גם אצל הסינים, העתקה וחיקוי נתפסות כהבעת כבוד למקור.

בארה"ב, עם המבטא האמריקאי זה נשמע הרבה יותר דומה: האנדה ו-האנדאי. גם הדמיון בסמל לא אקראי לדעתי.

זה שבהמשך החיקוי משתפר ומשתכלל ולפעמים מתעלה על המקור, זה כבר סיפור אחר...

• תוכן חדש...