Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן מתלבט אם לקנות רכב Audi A1 שנת 2017 עם ק''מ של 63,000

שממש ארבעה חודשים אחרי שיצא מהחברה היא עברה תאונה והוגדרה אובדן להלכה

מצרף פה בדיקה ששלח לי הבחור שעשה מטעמו בגלל שהוא גר רחוק ובקשתי שיעשה לפני + מאתר סליקה ביטוחית

https://postimg.cc/0bL42KPh

https://postimg.cc/HrYyMBYM

בכל מקרה, השאלה האם הגיוני שבגלל שהרכב היה ממש חדש כשעבר את התאונה (4 חודשים אחרי שעלה לכביש) אז לא נפגעה השילדה ובגלל שהחלקים היו יקרים הוא הוגדר כאובדן להלכה?

כמובן שבמידה ואקנה אקח לבדיקה מטעמי,

השאלה אם השילדה נקייה שווה לקנות ? המחירון של הרכב 65 והוא מבקש 50 ואפשר עוד קצת להוריד אותו ..

וכמה לדעתכם עלות התיקונים שכתוב בבדיקה?

צלחות / רפידות / 4 צמיגים / משאבת מים / גומיות מגן לציריות

תודה רבה !

עריכה אחרונה על ידי Yakir112
פורסם
לפני 6 דקות, Yakir112 כתב:

בכל מקרה, השאלה האם הגיוני שבגלל שהרכב היה ממש חדש כשעבר את התאונה (4 חודשים אחרי שעלה לכביש) אז לא נפגעה השילדה ובגלל שהחלקים היו יקרים הוא הוגדר כאובדן להלכה?

יכול להיות, אבל לא ניתן לדעת את זה בלי דוח שמאי.

בדו"ח סליקה שצירפת מופיעות עוד כמה תאונות, שנראות לא קלות בכלל לפי הסכומים.

לשאלה העיקרית - לא כדאי לקנות כזה רכב. גם אם לא היתה פגיעת שלדה, יהיה לך מאוד קשה למכור אותו בעתיד. ובכל מקרה, המחיר בקניה צריך להיות הרבה יותר נמוך.

• אהבתי 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

דו״ח הסליקה לא פחות מ-5 תאונות, שתיים מהן גדולות (66 ו-30 אש״ח).

נראה שהרכב עבר חיים קשים מאוד. אישית הייתתי מתרחק. 

המינימום זה לראות דו״חות שמאי. וכמובן שאלה של טיב התיקונים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

צריך לשים פה כותרת נעוצה: רכב אובדן להלכה זה רק לסוחרים ולפרייארים.

אתה באמת רוצה להיות הפרייאר התורן?

בוא נניח שזו לא שלדה והיא לא נחלשה בעקבות התאונות, ושמו הכל מקורי ואיכותי, חצי רכב פה פורק תוקן והוחלף במוסך ישראלי. זה אומר קרקושים, אולי כניסת רעשים ובידוד לקוי,  ואולי עוד בעיות. רכב אובדן להלכה זה רכב עם שוק מת למעט "חסכנים" שבסוף תמיד משלמים ביוקר.

בנוסף 4 צמיגים גמורים, גומיות, צלחות, רפידות רעשים מהמנוע ולטענתם אכילת שמן (לא יודע איך הם בודקים את זה, הם עושים בדיקת גזים?) ועוד מצביעים על רכב שהתעללו בו ולא השקיעו. 

תיקונים + ירידת ערך במה שצירפת מסתכמים בסביבות 120,000 ש"ח, ואתה רוצה לשלם על כל התענוג הזה 50,000 עם יישור קו שיכול להגיע למחירון ואף יותר אם המנוע לא תקין? יש לך 50,000 ש"ח להלוות לי לאוטובוס לב"ש?

ב-10,000 אולי הייתי חושב לשניה וחצי, ב-50,000 עם כזו בדיקה מטעמו הייתי נקרע מצחוק מול המוכר.

ואם עוד לא הבנת, תתרחק מהרכב הזה ואל תשים עליו שקל. זה גם לא זול, וגם ייצא ביוקר.

ייצא לך יותר זול לקנות אחת שמורה במחיר מחירון.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 27 דקות, נירו72 כתב:

צריך לשים פה כותרת נעוצה: רכב אובדן להלכה זה רק לסוחרים ולפרייארים.

אתה באמת רוצה להיות הפרייאר התורן?

בוא נניח שזו לא שלדה והיא לא נחלשה בעקבות התאונות, ושמו הכל מקורי ואיכותי, חצי רכב פה פורק תוקן והוחלף במוסך ישראלי. זה אומר קרקושים, אולי כניסת רעשים ובידוד לקוי,  ואולי עוד בעיות. רכב אובדן להלכה זה רכב עם שוק מת למעט "חסכנים" שבסוף תמיד משלמים ביוקר.

בנוסף 4 צמיגים גמורים, גומיות, צלחות, רפידות רעשים מהמנוע ולטענתם אכילת שמן (לא יודע איך הם בודקים את זה, הם עושים בדיקת גזים?) ועוד מצביעים על רכב שהתעללו בו ולא השקיעו. 

תיקונים + ירידת ערך במה שצירפת מסתכמים בסביבות 120,000 ש"ח, ואתה רוצה לשלם על כל התענוג הזה 50,000 עם יישור קו שיכול להגיע למחירון ואף יותר אם המנוע לא תקין? יש לך 50,000 ש"ח להלוות לי לאוטובוס לב"ש?

ב-10,000 אולי הייתי חושב לשניה וחצי, ב-50,000 עם כזו בדיקה מטעמו הייתי נקרע מצחוק מול המוכר.

ואם עוד לא הבנת, תתרחק מהרכב הזה ואל תשים עליו שקל. זה גם לא זול, וגם ייצא ביוקר.

ייצא לך יותר זול לקנות אחת שמורה במחיר מחירון.

אתה צודק לגמרי כל התמלוגים ששולמו לבעלי הרכב בכל השנים מסתכם ב 121,000 ש''ח , זה הרבה אני מסכים..

יש אפשרות לדעת מה הירידת ערך שהרכב עבר במידה ולא מופיע במסלקה?

אבל אתה צודק, בגלל זה פרסמתי פה בשביל לשמוע את חכמת ההמונים תודה רבה !

פורסם
לפני 12 דקות, Yakir112 כתב:

אתה צודק לגמרי כל התמלוגים ששולמו לבעלי הרכב בכל השנים מסתכם ב 121,000 ש''ח , זה הרבה אני מסכים..

יש אפשרות לדעת מה הירידת ערך שהרכב עבר במידה ולא מופיע במסלקה?

אבל אתה צודק, בגלל זה פרסמתי פה בשביל לשמוע את חכמת ההמונים תודה רבה !

מרגישים שאתה להוט על הרכב ואמוציונלי, אחרת לא היית מתקרב לרכב הזה, ולכן תפקידנו להציל אותך מעצמך כרגע.

אם יש רכב שיש לגביו סימני שאלה, או נורות אזהרה, הרכב הזה זה עץ חג המולד.

מעבר לזה שהמחיר ממש לא אטרקטיבי אפילו לרכב במצב הזה ללא אובדן להלכה ובדקתי ביד 2, יש כ"כ הרבה סימני אזהרה שמספיק רבע מזה לברוח ממנו, עם כל "החבילה" זה צריך להרחיק אותך יותר מסיור בצ'רנוביל. זה רכב שנראה שהתעללו בו בסגנון מהיר ועצבני. כל בעיה שלעצמה יכולה להיות ברכב רגיל לא קריטית, או כסת"ח של המכון, ברכב הזה כולן ביחד עם ההיסטוריה מצביע שכנראה עבר התעללות.  לכן המנוע אוכל שמן, בעיה במשאבת מים, צמיגים גמורים, גומיות ציריה קרועות, צלחות דיסק ורפידות, בעיה בגיר, וכנראה שבשנתיים הקרובות יתגלו עוד שלל בעיות. חלק ממה שכאן לא היה עובר טסט כך שזה אומר שמהטסט לזמן הנוכחי הם קרו ולא טופלו.

וכל זה לרכב אאודי עם 63,000 שהבעלים קיבל 120,000 ש"ח עבורו? ובכלל אם זה קרה לרכב חדש, למה לא טוטאלוס? עם קצת מאמץ הבעלים היה יכול לקבל מחיר מלא ולקנות חדש במקום רכב שבור. המון סימני שאלה, עוד יותר סימני קריאה שנראים ככה "לא להתקרב!!!!!!"

• אהבתי 1
פורסם
לפני 56 דקות, נירו72 כתב:

מרגישים שאתה להוט על הרכב ואמוציונלי, אחרת לא היית מתקרב לרכב הזה, ולכן תפקידנו להציל אותך מעצמך כרגע.

אם יש רכב שיש לגביו סימני שאלה, או נורות אזהרה, הרכב הזה זה עץ חג המולד.

מעבר לזה שהמחיר ממש לא אטרקטיבי אפילו לרכב במצב הזה ללא אובדן להלכה ובדקתי ביד 2, יש כ"כ הרבה סימני אזהרה שמספיק רבע מזה לברוח ממנו, עם כל "החבילה" זה צריך להרחיק אותך יותר מסיור בצ'רנוביל. זה רכב שנראה שהתעללו בו בסגנון מהיר ועצבני. כל בעיה שלעצמה יכולה להיות ברכב רגיל לא קריטית, או כסת"ח של המכון, ברכב הזה כולן ביחד עם ההיסטוריה מצביע שכנראה עבר התעללות.  לכן המנוע אוכל שמן, בעיה במשאבת מים, צמיגים גמורים, גומיות ציריה קרועות, צלחות דיסק ורפידות, בעיה בגיר, וכנראה שבשנתיים הקרובות יתגלו עוד שלל בעיות. חלק ממה שכאן לא היה עובר טסט כך שזה אומר שמהטסט לזמן הנוכחי הם קרו ולא טופלו.

וכל זה לרכב אאודי עם 63,000 שהבעלים קיבל 120,000 ש"ח עבורו? ובכלל אם זה קרה לרכב חדש, למה לא טוטאלוס? עם קצת מאמץ הבעלים היה יכול לקבל מחיר מלא ולקנות חדש במקום רכב שבור. המון סימני שאלה, עוד יותר סימני קריאה שנראים ככה "לא להתקרב!!!!!!"

תודה רבה על המחשבה! אתה צודק לגמרי, אני אחכה עוד קצת לרכבים אחרים בשוק :) 

תודה רבה !! ושבת שלום!

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...