Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צמיגים עם קוד 89W

מעבר לפיתרון נפתר ע"י פריג'י,

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך להחליף 2 צמיגים למאזדה 3 במידה 215\45R18 עם קוד מהירות ועומס 89W

ראיתי המלצות לחברות שונות כאן בפורום אבל בחיפוש בגוגל נראה שאין מבחר גדול לקוד 89W, והמחירים נעים בין 650-800 לצמיג בחברות המוכרות

קיבלתי הצעה גם לצמיגים של חברת RIKEN בעלות של 550 לצמיג. אבל הדעות על החברה כאן חלוקות.

השאלה בגדול האם באמת אין מבחר לצמיגים במידה הזאת ואין בררה אלא לשלם מחיר גבוה לכל צמיג או שאפשר להתפשר על צמיגים של חברה בינונית ?

תודה

פורסם

89 זה הקוד הנמוך למידה הזו, כל צמיג יתאים.

W זה הקוד האמצעי, לכן יש מגוון לא רע.

ממה שאני רואה עד 630 נכנסים מותגי הביניים (פאלקן,מקסיס,רייקן) ואפילו חלק מהטובים ביותר (גודייר, טויו, הנקוק).

https://autotire.co.il/צמיגים-לרכב?catProp=56&catVal=395&catProp=57&catVal=470&catProp=59&catVal=444&FIlterPluginId=1&catProp=105&catVal=701

הייתי הולך על הגודייר או על הפאלקן.

כמובן יש את נושא ההעדפה, חלק מהצמיגים (למשל הגודייר) ספורטיביים וחלק אחר (כמו ההנקוק והפאלקן) יותר מוכוון לחיסכון בדלק.

פורסם

תלוי בציון של אותו צמיג. למזלך כול תמיג שנמכר באירופה מחוייב במבחן אחיד אירופאי של איכות הצמיג, ומקבל דירוג. 

הצמיגים של ריקן בבלימה בכביש רטוב קיבלו ציון C מתוך סקאלה של A-E, שזה חרא ולא הייתי מקרב אליהם. 

עדיף ללכת על צמיגים מסוג A, ואם המחיר זול מספיק אז אולי גם על B, אבל לא פחות מזה. 

יש הרבה צמיגים מסוג A שיתאימו לך במחיר של סביב ה-500 שקל, ויש לך גם צמיגים סינים של GOODRIDE מסוג B שעולים 300 שקל. 

פורסם

תודה

המשכתי בסבב טלפונים וקיבלתי הצעה גם לצמיגים של nankang בעלות של 510 לעומת 600 של פלקן כשהמוכר ממליץ על nankang ואומר שעדיפים מבחינת איכות וגם יותר זולים

אבל אין עליהם כל כך ביקורות אז אז קצת חושש ללכת על משהו לא מוכר. 

מישהו מכיר את המותג?

פורסם

מה זה "עדיפים מבחינת איכות" ? מאיזה בחינה? 

לא ציינת איזה ננקנג הוא המליץ לך אבל זה  כניראה Nankang Eco-2+ 

ה-Falken Ze310 לפחות ע"פ הציון של האיחוד האירופאי, בולמים טוב יותר, חסכוניים יותר וגם שקטים יותר. הפלקן ככול הניראה בחירה טובה יותר. 

פורסם

הבנתי, הרכב משמש כרכב משפחתי עם נהיגה רגועה ופחות מ10 אלף בשנה אז נראה שאלך על הפלקן, אבל לא הצלחתי למצוא תשובה אם מותר שקוד עומס יהיה שונה בגלגלים האחוריים והקדמיים? 

מקדימה נשארים צמיגים דנלופ עם קוד 89W והפלקן הם עם קוד 93W

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...