Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כואב הלב, רכב האספנות הנדיר של השף חיים כהן נגנב הלילה

Camaro 92

פוסטים מומלצים

לא מבין מה מחפשים עבריינים ברכב כזה שהוא יחיד בארץ.

בוודאות לא לחלפים למשפצי אלפא, כי זו קהילה סגורה. כולם מכירים את כולם.

אולי נגנבה על מנת לסחוט כופר? כי אין מאחורי גניבה כזו שום הגיון .  

מקווה שתמצא במהרה. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 29 דקות, zaf כתב:

שאלת וענית.

גם רכבי אספנות שכיחים הרבה יותר נגנבים למטרת כופר.

לעיתים רחוקות אפילו נגנבים לשימוש עצמי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 שעות, zaf כתב:

כופר או גניבה לשטחים לטובת מישהו שיודע בדיוק מה הרכב הזה - קשה לי להאמין שרכב כזה נגנב במקרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גניבה לשטחים זה מאוד מפרגן לחובבי המשטובות בכפרי יהודה ושומרון. עשירי הערים לא ״מחפשים מציאות״ שלא יוכלו להתגאות בהם. 

ככל שחושבים על זה מסתדר יותר עם נושא הכופר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצער, מקווה שיוחזר לו בהקדם.

מאמין שזה כופר, אבל לא שולל אפשרות שזה "Hit" שהוזמן ע"מ להבריח את הרכב לשטחים ומשם לירדן או לכל מקום אחר. רק מראה איזו מדינה כושלת ופושטת רגל ישראל הפכה להיות, שמקרים כאלה הם חלק מחיי היום-יום ואף אחד לא מצפה שיבוא מושיע.

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

חולם על קרייזלרים יוקרתיות בנסיעה ברכבות😪

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 24 דקות, נולד לליסינג כתב:

מצער, מקווה שיוחזר לו בהקדם.

מאמין שזה כופר, אבל לא שולל אפשרות שזה "Hit" שהוזמן ע"מ להבריח את הרכב לשטחים ומשם לירדן או לכל מקום אחר. רק מראה איזו מדינה כושלת ופושטת רגל ישראל הפכה להיות, שמקרים כאלה הם חלק מחיי היום-יום ואף אחד לא מצפה שיבוא מושיע.

גם במערב אירופה יש גניבות רכבים והברחות למזרח אירופה - זה לא ייחודי לישראל.

• רעיון טוב! 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 17 דקות, discoTD5 כתב:

אזרח לא מפורסם

הגניבה הזו לא כואבת יותר כי הוא מפורסם פשוט כי אני לא חושב שהיא כואבת - כאב זה מה שמרגישים החטופים בעזה ומשפחותיהם בארץ, משפחות ההרוגים, וכו'.

היא מעניינת בעיני משתי סיבות לא קשורות: את הציבור הכללי היא מעניינת כי זו רכילות על מפורסם - בדיוק כמו "ההיא בהריון" או "ההוא התגרש". את רוב ציבור חובבי הרכב היא מעניינת בגלל הנדירות של הרכב הספציפי (אני אפילו לא ידעתי שקיים דגם כזה), ואת המיעוט (שאינני נמנה עליו) שמכיר את חיים כהן אישית מקהילת האספנות היא מעניינת כי גנבו לחבר רכב.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Avia כתב:

חוק דרומי 

חוק דרומי תופס במקרים כאלה?

היות שאני גר בישוב כפרי שעבר גלי פריצות (גם לבית שלי, התעוררתי ורדפתי אחרי פורץ ברגל, הייתי יחף והוא ברח, למשטרה לקח כשעתיים להגיע) בדקתי את זה בזמנו. להבנתי התשובה היא כן בשני סייגים:

1. הפעלת הכוח נועדה למנוע את הפשע בלבד, כלומר פורץ/גנב שבורח ואתה יורה אחריו וכו' אין לך הגנה. 

2. אסור להפעיל כוח לא סביר בעליל, ולך תבין מה המשמעות בדיוק.  אם למשל לא ביצעת נוהל מעצר חשוד או בדומה וישר הלכת לאופציה קיצונית לא תהיה לך הגנה.

אני לא נותן כאן עצה מוסמכת כמובן ושכל אחד יבין מה שיבין.

אבל כל זה תאורטי. כמו שכתבו כאן אין משטרה בארץ אין דין ואין דיין, אם מישהו חס ושלום יכנס למצב של מלחמה מול עבריינים אף אחד לא יגן עליו לא המשטרה ובטח לא כל מיני מאצ'ואסטים עם שפם נשק וג'יפ ומדבקה על הג'יפ שהיום מברברים ומחר נעלמים אבל לנוקם יש סבלנות. הייתי כותב משהו על מה נעשה מהמשטרה בשנתיים האחרונות למה היא מקדישה את כל אמצעים ולמה אבל זה כבר לעוף-טופיק. כרגע רק עניתי לשאלה.  

בתחושה שלי אנחנו חיים בחצי אנרכיה. 

עם גולף ידנית שנת 1995 לומדים לא לבזבז אף טיפה של כח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, discoTD5 כתב:

לא מבין למה הגניבה הזו כואבת יותר מאותו אזרח לא מפורסם שנגנב לו היום הלנדקרוזר שלו או הקורולה ההיברידית. 

אף אחד לא טען זאת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למי שאין איתוראן, זה הזמן לשים ברכב איר תאג / סמארט תג ולהחליף לו את הסוללה כשמתרוקנת. לא שהצבא ייצא למבצע כשיידע את המיקום, אך במקרים של ידוענים / כופר / רכב שנוסע בדרכים זה בהחלט יכול לסייע.

עריכה אחרונה על ידי tinoki
  • רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...