Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, נשמח שתענו על סקר קצר שיעזור לנו לדייק את המיזם שלנו במסגרת נבחרת יזמים של הישיבה.

תודה חברי בצוות🙏🏼

(יזמים צעירים זו היא תוכנית לימודית בפריסה עולמית שמתקיימת בשנות החטיבה או התיכון אנחנו לומדים בתכנית זו)

( הסקר הוא בנושא הירדמות בזמן נהיגה אנו מבקשים בבקשה עזרו לנו)

ומי שיכול לעזור בבקשה שיפיץ הלאה זה יעזור לנו ביותר😉

פורסם (נערך)

אם אני לא רוצה לקנות את המערכת ( שאלה לפני האחרונה ), מדוע בשאלה האחרונה אין אפשרות לא לשלם או לדלג על השאלה?

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • רעיון טוב! 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בהצלחה! 

'יזמים צעירים' זו תכנית מצויינת! 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 23 שעות, Shauli12 כתב:

שלום לכולם, נשמח שתענו על סקר קצר שיעזור לנו לדייק את המיזם שלנו במסגרת נבחרת יזמים של הישיבה.

תודה חברי בצוות🙏🏼

(יזמים צעירים זו היא תוכנית לימודית בפריסה עולמית שמתקיימת בשנות החטיבה או התיכון אנחנו לומדים בתכנית זו)

( הסקר הוא בנושא הירדמות בזמן נהיגה אנו מבקשים בבקשה עזרו לנו)

ומי שיכול לעזור בבקשה שיפיץ הלאה זה יעזור לנו ביותר😉

בהצלחה. עד כמה שאני יודע זה די סטנדרט במכוניות חדשות. אני לא יודע אם יש בשלי או לא, אבל אני יודע שכשקניתי את הרכב לבדוק אם המערכת קיימת או לא לא היה אחד השיקולים שלי.

פורסם
לפני שעתיים, garicho כתב:

אני לא יודע אם יש בשלי או לא

יש את זה בסיאט אטקה לפחות במפרט האירופאי אז רוב הסיכויים שגם בשלך יש. 

אבל זו מערכת שאין לה מצלמה שמסכלת על הנהג אלא זה מיושם בתוכנה על ידי ניתוח נתונים שמגיעים מחיישן זווית סיבוב ההגה.

אם הנהג משחק עם ההגה יותר מידי בנסיעה בקו ישר, אחרי פרק זמן שה"משחקים" האלו חוזרים על עצמם היא מדליקה אייקון של כוס קפה בלוח שעונים עם הודעה בסגנון "Please take rest" וצפצוף קולי.

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

יש את זה בסיאט אטקה לפחות במפרט האירופאי אז רוב הסיכויים שגם בשלך יש. 

אבל זו מערכת שאין לה מצלמה שמסכלת על הנהג אלא זה מיושם בתוכנה על ידי ניתוח נתונים שמגיעים מחיישן זווית סיבוב ההגה.

אם הנהג משחק עם ההגה יותר מידי בנסיעה בקו ישר, אחרי פרק זמן שה"משחקים" האלו חוזרים על עצמם היא מדליקה אייקון של כוס קפה בלוח שעונים עם הודעה בסגנון "Please take rest" וצפצוף קולי.

יש לי קודיאק L&K, אז די בטוח שיש את זה שם. אבל לא בדקתי אם זה חלק מהמפרט. 

פורסם
בתאריך 30.3.2025 בשעה 20:16, Ron Poh כתב:

סתם הכרחו אותי לענות על השאלה האחרונה... אני מוכן לשלם שקל אחד בודד, ועוד מהישן לא חדש.

לא זאת ועוד, יש שם 3 אפשרויות בתעריפים צמודים. אין אופציה של 200 או 1000 שח.

אין אופציה להערות, וזה חשוב

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

בשוק קיימות כמה סוגי מערכות ניתור עייפות, הן הולכות ותופסות תאוצה בלא מעט רכבים ולא בהכרח מכוניות יוקרה, אפילו בשנתונים ישנים יותר.

מערכת כזו היתה ביונדאי אי20 של אשתי שהיתה שנת ייצור 2029, מדובר היה בסופר מיני שמחירה היה בזמנו 99000 שקל (גרסת סופרים).

לי יש מערכת כזו בסופרב 2021 ולאשתי יש בקאמיק 2025 שקנינו ממש לאחרונה.

אני מכיר 2 סוגים של מערכות.

1) מערכת עם מצלמה המנתרת את הפנים ובעיקר העיניים של הנהג, היא מזהה סימני עייפות כמו ריצוד של העיניים, פעילות שת אישונים, ניקורים ארוכים ותכופים וכדומה. מדובר במערכת מאוד מתוחכמת שלמיטב ידיעתי קיימת כיום רק במכוניות יקרות יחסית ולא נמצאתצ עדיין במכוניות עממיות.

2) מערכת ניתור שבוחנת את תנועות ההגה ואת מידת ההתערבות של בקרת סטייה מנתיב, אם הרכב מזהה שהוא נאלץ להתערב בעבודת מספר פעמים בפרק זמן מסויים, או שהוא מזהה שהנהג עצמו מתקשה להשאיר את הרכב בנתיב ועושה פעולות מיותרות או תכופות מדי עם ההגה על מנת לתקן את נתיב הנסיעה שלו היא מפעילה התראה כלשהי בלוח השעונים או במערכת המולטימדיה.

מערכת מהסוג השני קיימת בהרבה רכבים חדשים אפילו ברמות גימור נמוכות ובמחירים נמוכים.

בהצלחה בפרוייקט, קחו בחשבון שככול שיותר מכוניות יגיעו מצויידות במערכת מקורית ככה יהיו לכם פחות רוכשים פוטנציאלים, בטח במדינה שבה רוב הרכישות הם רכבי ליסינג ורכבי חברה בטח בטווחי המחירים שבהם אין מערכת מותקנת כזו מקורית מהיצרן.

גם אנשי ליסינג עם רכבים מהעבודה שאין להם מערכת מורכבת כזו באוטו לא ימהרו להשקיע ברכב שאינו שלהם ופרק הזמן שהם יחזיקו בו מוגבל.

פורסם

במדינת איתוראן ומובילאיי הייתי נותן לזה סיכוי טוב - בליווי הלוביסט המתאים 🤐

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...