Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ, להפעיל ביטוח או לא

eyal.vl86

פוסטים מומלצים

שלום ובוקר טוב,

יום שישי שפשפתי רכב עם הגלגל ונגרם שריטות ושפשופ לטמבון.
אין דפיקה, אני מאמין שיש חלק שיכול להתנקות עם חומר אבל חלק שחור שדורש צביעה.
האם כדאי להפעיל ביטוח ? או ללכת לפחח לקבל הצעת מחיר ?

אני כבר מעל 20 שנה על הכביש ולא יצא לי להפעיל ביטוח.
אשמח לתשובה ואם זה לא המקום אשמח לקבל הכוונה לאיזה פורום מתאים.

WhatsApp Image 2025-03-15 at 19.34.49_2bd7c869.jpg

עריכה אחרונה על ידי eyal.vl86
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לך לכמה פחחים וקבל הערכת מחיר לעבודה. 

זה נראה כמו משהו שיכול להיסגר בכמה מאות שקלים. רחוק מאוד מלהיות נזק שכדאי להפעיל ביטוח בשבילו. 

כל החיישנים עובדים? 

היתה מכה או רק שפשוף? 

עריכה אחרונה על ידי ArikB
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבקש ממנו לקבל הצעת מחיר ושיעביר אליך.

אם הנזק (שלך ושלו יחד) לא עולה משמעותית על ההשתתפות העצמית שלם לו בהעברה בנקאית/צ'ק/ביט תמורת מכתב שלו שהנזק שולם ושלא יהיו לו יותר תביעות בגין נזק זה. שמור את המכתב שלו ואת אישור התשלום 7 שנים כדי שתהיה אסמכתא אם בכל זאת יתבע אותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לבקש ממנו לעשות את כל זה ?? זה לגיטימי ?

הרכב שלו החנה בחניה ואני סתתי ושפשפתי עם הגלגל שלי, לי אין נזק חוץ משאריות של הרכב שלו על הגלגל.
אז ברכב שלי אני לא נוגע.
חשבתי ללכת איתו לפחח לקבל הצעת מחיר בטיפול ולשלם על זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הוא מסכים - תלך איתו לפחח. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, eyal.vl86 כתב:

לבקש ממנו לעשות את כל זה ?? זה לגיטימי ?

לגיטימי לגמרי. ממילא הוא ירצה לתקן את הרכב. הוא יבחר את המוסך, יציג לך הצעת מחיר, אתה תשלם (מכיסך או באמצעות הביטוח) וחסל.

לפהי איזה 7-8 היה לי סיפור דומה מאוד, הנפגע הביא לי הצעת מחיר (היתה פחות מ-1,000 ש"ח).), קיבל צ'ק, חתם על מכתב וחסל.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה שיש שבר בקצה שמאלי תחתון של הפנס ערפל, זה לא קשור לאירוע שלך?

לשאלתך, ההחלטה בידיים של הנפגע, הוא יכול להחליט לתבוע את הביטוח שלו / שלך ולתקן במחיר מופקע איפה שמתחשק לו.

אם הוא בן אדם הגון ומסכים לפתור את זה מולך - תצטרך גם אתה להיות הוגן כלפיו ולהציע לו הצעה שתהיה מקובלת עליו.

תחליטו ביחד על מוסך שאתם סומכים עליו ובקשו הצעת מחיר, אם אכן מדובר בצביעה בלבד או מקסימום מילוי קטן - ברור שיהיה משתלם יותר לתקן לבד בלי לתבוע את הביטוח,

תמיד רצוי לשמור אישור מתועד שלו על קבלת התמורה, אלא אם יש ביניכם יחסי אמון טובים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וכמובן שאם אתה מגיע לפחח ומסביר לו שאתה משלם מכספך על הנזק, תקבל מחיר אחר מאשר תביעת ביטוח, שמאות, חלפים לפי "מחירון" וכיו"ב. 

אין תחליף לנוכחות האישית שלך יחד איתו באיזור התעשייה...

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את השפשוף עם הצבע עצמו סמרטוט עם טיפה בנזין יעלים כבמטה קסם מבלי לפגוע בצבע.

לשאר צריך 20 דקות בלחץ. 5 דקות לעטוף מסביב עם נייר דבק, 5 דקות להכין צבע תואם, ו 10 דקות לצבוע 2 שכבות.

זה תיקון שלא צריך לקחת יותר מאלף ש"ח מקס. תלכו לפחח מוסכם, תקבל הצעת מחיר, תרשום צ'ק או מזומן, וחסל.

חבל בשביל זה להפעיל ביטוח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...