Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזיה למטבח

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..

אמרתי אנסה את מזלי פה - אולי תבוא הישועה עם השאלה המוזרה.

אמא שלי אוהבת את האפשרות לצפות בטלויזיה במטבח בזמן בישול או סתם בזמן שתיית הקפה.

לפני שנים קנייתת לה טלויזיה של 20 אינץ' יחד עם עידן פלוס וזה עשה את העבודה מעולה. רואה בעיקר חדשות וערוצים שיש בעידן פלוס. לא מעבר.

הטלוויזיה שבקה.

כמובן שאיןלהשיג גודל כזה חדש.

האפשרויות שאני רואה לנגד עיניי הן כאלה:

1. קניה ביד 2 ולקוות לטוב. חשוב להדגיש שלא ניתן להשתמש בגודל גדול יותר עקב הקיר שעליו היא כרגע מותקנת.

2. לקנות לה טאבלט, עליו להתקין YES PLUS (מחוברת לכבלים) - ואז יש לה תמיד טלויזיה במבטח. עם סטנד טוב תוכל לשים אותה היכן שהיא רוצה.

מה דעתכם?

האם יעשה את העבודה?

האם הייתם ממליצים משהו אחר? 

תודה

פורסם

טאבלט + סטנד. זה סידור נפוץ יחסית במטבחים, ומאפשר על הדרך לגוון עם מתכונים מיוטיוב :)

לפני 6 שעות, David32 כתב:

מה עם מסך מחשב פשוט?

אין רמקולים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בהחלט הייתי מנסה טבלט בתור התחלה, ואז עובר לטלוויזיה משומשת במידה וזה לא יתפוס. מנסיוני עם הורים שאוהבים 'לצפות' בטלוויזיה במטבח, מה שבאמת חסר להם זה משהו שינגן ברקע וישמיע קולות של בני אדם.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, hans כתב:

אין רמקולים.

יש מלא מסכי מחשב פשוטים לגמרי ב 350-400 ₪ בגודל 20-22 אינץ עם כניסת hdmi ורמקולים מובנים.  תצטרך לארגן לה סטרימר קטן.

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מצאתי משהו בעזרת זאפ. מסך מחשב 20" עם רמקולים מובנים. 

ב KSP ובמחסני חשמל לא ראיתי משהו של 20", אבל זה לא אומר שאם תחפש ברשת לא תמצא משהו. 

לא חסר חנויות באיזור הקרוב לביתך, יהא אשר יהא. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 7 שעות, Derish כתב:

בהחלט הייתי מנסה טבלט בתור התחלה, ואז עובר לטלוויזיה משומשת במידה וזה לא יתפוס. מנסיוני עם הורים שאוהבים 'לצפות' בטלוויזיה במטבח, מה שבאמת חסר להם זה משהו שינגן ברקע וישמיע קולות של בני אדם.

מסכים 

זה כמו רדיו 

פורסם
לפני 56 דקות, o_prime כתב:

יש לך בארץ ב 325 שח מסך עם אחריות וכניסת HDMI ו-2 רמקולים מובנים.

למה ללכת רחוק ?

https://ksp.co.il/web/item/254187

image.thumb.png.c850cc8b53a701cfdaff25ca8a64068a.png

image.png.5045d34096c6b618d7f9c4114ab879cc.png

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מצאתי את הפתרון של טאבלט (וספציפית אייפד עם יס+ אצלי) ממש טוב.

סטנד טוב, שאפשר להזיז אותו לאזור שבו עובדים, או מהאזור שבו עובדים, אפשר לקחת אותו לשולחן כשהולכים לאכול, אפשר לקחת אותו לחדר כושר אם בכלל לא מבשלים...

יש לי זרוק בבית גם מסך 24, גם רמקולים וגם סטרימר של יס ככה שממש בחינם אני שם את זה כסט-אפ במטבח, ואני לא מוצא לזה הצדקה, הטאבלט נותן לי כל מה שאני צריך ואפילו גמישות רבה יותר.

מישהו צריך מסך 24 של סמסונג? חחח....

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...