Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

מחפש משפחתית לנסיעות בינעירוניות בעיקר, אבל גם בצירים הרריים שכוח לא מזיק בהם (בזמנו פסלתי ג'אז על הרקע הזה). שתהיה מרווחת ל-4 ושיוכלו גם 5 בלי לקלל אותי. יהיה הרכב העיקרי במשפחה. 

היא תחליף ותשדרג C3 נהדרת, שמושלמת לנסיעות סולו לעבודה ופיזורי בוקר אבל מתחילה להיות צפופה לילדים גדלים.  

נסועה צפויה: 18K/שנה.

צפי להחזקת הרכב: 5 שנים.

טיפולים: קטנים לבד, מעבר לכך במוסך מומחה. 

תקציב: 60K לפני יישור קויכול למתוח קצת בשביל הרכב הנכון. 

ידנית אפשרי ואפילו יתרון, מבין שהמצאי זעיר עד לא קיים. 

כרגע חושב על: 

• 3008 (1.6 אבל אשמח חוו"ד מנועים אחרים, כולל הדיזל). 
  • C5 אייקרוס 1.5 דיזל
  • פורסטר. 

ולמה? אני נהנה מארופיות וצרפתיות במיוחד, הצירוף של נוחות עם מנועים גמישים וזריזים. בנוסף יש לי ניסיון טוב עם הסובארו שגם מאפשרת נסיעת שבילים (רכב שטח ממש יש לי בנפרד). יכול לחיות עם סדאן (שקלתי 508 שהמחירים ברצפה), אבל עדיפות לרכב גבוה. לא אוהב קוראניות. לא מת על ואגיות אבל גם לא פוסל, אם בטעות אמצא אוקטביה יד 1 מרופא...🙃 

מדובר על שנתונים 2017-2019. 

אשמח לחוו"ד ממי שמחזיקים/מכירים, על:

• נוחות ל-4/5 נוסעים 
  • בעיות מיוחדות
  • מזגן!
  • ברור שלא מחפש מכונת נהיגה שאתה קופץ מהמיטה בבוקר, אבל שתהיה איזו הנאה מנהיגה. 
  • אמינות סבירה.
  • איבזור, פינוקים, גאדג'טים לא מעניינים אותי. מניח שהבטיחות בדור הזה (2017-2019) בד"כ דומה בין הדגמים.

תודה רבה!!

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

הייתי בחיפוש דומה בשבוע האחרון. 

בסוף קניתי C5 aircross 1.6 בנזין. 

פסלתי את הדיזל מכיוון שיש שם את הבעיה עם רצועת קאמשאפ שבסוף תדרוש החלפה (עלות לא זולה). 

פסלתי את הפיג'ו מכיוון שלא יכולתי לחיות עם הידיעה שבחניה יש רכב פחות יפה.   ב2021 הם הפכו עשו שינוי חזית ופשוט הפכו להיות הרבה יותר יפות וכל פעם שהייתי רואה את הרכב הייתי מתבאס על כך. 

פורסטר פחות בדקתי אבל כל רכב אחר יפני אחר היה מוריד כמה שנים טובות בשנתונים ובנוחות אז פסלתי את זה. (בסוף הייתי קרוב לוותר ולחפש רכב יפני/קוריאני  כי היה קצת מאתגר למצוא את הרכב שמצאתי). 

כרגע רק אתמול קיבלתי את הרכב אבל מהתרשמות קצרה יש פשוט שקט ושלווה בתא נוסעים (מבחוץ, מפנים יש ילדים שצועקים ;) )

רכב מאוד נוח ומשייט בנינוחות, מולטימדיה קצת מיושנת אבל יש אנדרואיד אוטו. ופשוט נסיעה ללא מאמץ. 

בהצלחה בחיפוש

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 2.1.2025 בשעה 16:49, jpex כתב:

יש שם את הבעיה עם רצועת קאמשאפ שבסוף תדרוש החלפה (עלות לא זולה). 

יכול לפרט? 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
בתאריך 2.1.2025 בשעה 16:49, jpex כתב:

הייתי בחיפוש דומה בשבוע האחרון. 

בסוף קניתי C5 aircross 1.6 בנזין. 

פסלתי את הדיזל מכיוון שיש שם את הבעיה עם רצועת קאמשאפ שבסוף תדרוש החלפה (עלות לא זולה). 

פסלתי את הפיג'ו מכיוון שלא יכולתי לחיות עם הידיעה שבחניה יש רכב פחות יפה.   ב2021 הם הפכו עשו שינוי חזית ופשוט הפכו להיות הרבה יותר יפות וכל פעם שהייתי רואה את הרכב הייתי מתבאס על כך. 

פורסטר פחות בדקתי אבל כל רכב אחר יפני אחר היה מוריד כמה שנים טובות בשנתונים ובנוחות אז פסלתי את זה. (בסוף הייתי קרוב לוותר ולחפש רכב יפני/קוריאני  כי היה קצת מאתגר למצוא את הרכב שמצאתי). 

כרגע רק אתמול קיבלתי את הרכב אבל מהתרשמות קצרה יש פשוט שקט ושלווה בתא נוסעים (מבחוץ, מפנים יש ילדים שצועקים ;) )

רכב מאוד נוח ומשייט בנינוחות, מולטימדיה קצת מיושנת אבל יש אנדרואיד אוטו. ופשוט נסיעה ללא מאמץ. 

בהצלחה בחיפוש

מעניין שדיברתם כאן עליי ועל קיט שרשרת קאם - כי... בדיוק ביצעתי את הפעולה ונתתי רשמים - כאן

פורסטר - לאורך כל הדורות - אחד הרכבים הנוחים ביי פאר, הוא לא יפול מהאיירקרוס כמעט בכלום. 

אבל יהיה שתיין דלק, אתה צריך למגן את הממיר הקטליתי כי זה אחד הרכבים שהכי סובל מהגניבה שלהם + זה רכב שטח קל ואני מתאר לעצמי שהביטוח עליו הודות לכך לא יהיה זול. (גם בגלל נושא הממיר). 

לגבי הפיג'ו - תראה את הדור 2025 - זה יצירת מופת של עיצוב על 4 גלגלים. 

לגבי המחיר... פחות. 

תהנה מהTHP180 שלך - מנוע מצויין - תשים לך כסף בצד לממיר קטליתי ואולי אולי למכסה שסתומים שתמיד יהיה - בגדול לרכבים האלה הראיה שלי זה תמיד לשמור עשיריה בצד וקצת יכולת מעבר בתשלומים. זה נכון לגבי כל רכב בגדול לשמור מינימום! חמישיה בצד. בחיים שלנו היום ורמת הסיבוך של המנועים שלנו היום - מציע לפחות עשיריה בצד. 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...