Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיני עד 70k

Water

פוסטים מומלצים

שלום! אשמח מאוד להמלצות של אנשים מנוסים ממני לרכב הבא שלי, בתקציב של 60-70 אלף ש"ח.

רוב הזמן העבודה שלי היא מהבית, יוצא בערך 7-8 אלף ק"מ בשנה. הרכב האחרון שאהבתי מאוד: מאזדה 2 dynamic, משנת 2017. נוטה לחפש מאזדה 2 מסביבות 2020-2021 וכרגע לצערי האפשרויות שאני רואה הן רק מליסינג או מהשכרה.

מה חשוב לי?

• רכב אוטומטי וקל לחניה
  • בקרת נתיב לשמירת מרחק (ואם יש גם בקרת שיוט זה מעולה)
  • אמין מאוד, ביקורים במוסך רק לטיפולי שיגרה
  • קילומטראז' נמוך (עד 70k?)
  • יד נמוכה 
  • שמירת ערך לאורך זמן
  • עלויות אחזקה וביטוח נמוכות, צריכת דלק נמוכה
  • 4-5 מקומות ישיבה

תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור. כל המלצה על רכב שמתאים או טיפים אחרים יתקבלו בשמחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התשובה בגוף השאלה, המאזדה אחלה של אופציה.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב מיני זה כמו שברולט ספארק, מזדה 2  זה סופר מיני.

אני הייתי חושב על ספארק, במחיר הזה תקבל רכב כמעט חדש, די זריז מאובזר מאוד, אמנם שמירת ערך לא כמו יפני, מצד שני אתה תרוויח רכב משנתון מתקדם ומיד פרטית.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, ik3 כתב:

התשובה בגוף השאלה, המאזדה אחלה של אופציה.

תודה 😃

ההמלצה היא גם מתחשבת בזה שזה יהיה רכב מליסינג או מהשכרה?

לפני 5 שעות, yulianx כתב:

רכב מיני זה כמו שברולט ספארק, מזדה 2  זה סופר מיני.

אני הייתי חושב על ספארק, במחיר הזה תקבל רכב כמעט חדש, די זריז מאובזר מאוד, אמנם שמירת ערך לא כמו יפני, מצד שני אתה תרוויח רכב משנתון מתקדם ומיד פרטית.

תודה!  חידשת לי משהו שלא ידעתי על ההבדל בין מיני לסופר מיני.

שמירת ערך חשובה לי, אבל יש משהו מפתה גם ברכב מאובזר וחדש יותר, אולי אנסה לנסוע בספארק ולראות איך התחושה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, Water כתב:

תודה 😃

ההמלצה היא גם מתחשבת בזה שזה יהיה רכב מליסינג או מהשכרה?

עדיף כמובן שלא, ולקחת את האבזור הגבוה ביותר שאפשרי, אבל אם המחיר מוצדק אפשר לקחת בחשבון גם ליסינג

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...