Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב עבר טסט באמת?

kamashay

פוסטים מומלצים

שאלה מעט משונה - איך אני יודע שהעבירו את הרכב שלי טסט?

הבאתי את הרכב שלי לטיפול וטסט - את המסמכים שלחתי במייל למוסך (כאילו נראה שהיום הכל דיגיטלי)

החזירו לי את הרכב אחרי הטסט - אבל איך אני יודע שהרכב עבר טסט?

אין יותר מדבקה (או שזה מה שאמרו לי) וקיבלתי צילום של ראשיון הרכב שלי עם חותמת - זהו

אם יבדוק שוטר / או חלילה בקרות ארוע - איך יודעים שהרכב תחת טסט? זה מידע גלוי לציבור? אני מניח שהשוטר לא יסתמך על דף מצולם עם חותמת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא לא בודק את החותמת (ואתה גם לא חייב לשאת את הדף ברכב).

הוא בודק במסוף המשטרתי, והם מקבלים את המידע ממשרד הרישוי, שמקבל את המידע ממכון הטסטים.

וכן, זה מידע גלוי לציבור. אפשר לראות תאריך טסט אחרון באתר "משומשת" ודומיו (רק לפעמים לוקח יום-יומיים עד שזה מתעדכן).

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנס לאיזור הממשלתי האישי. תראה תאריך מבחן על הרישיון העדכני.

וגם עוד כמה ימים תוקף הרישיון יתעדכן בכל אפליקציות מידע הרכב כדוגמת מושמשת

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא היה אזור אישי והשתמשת בשירות שינוע אז ההגנה שלך היא הוכחת התשלום. שילמת עבור שירות שינוע רכב ומעבר טסט. כל עוד הרכב חזר ולא נאמר לך שהוא נכשל. שומר את הוכחת התשלום ומבחינתך סופק לך השירות עבורו שילמת. טסט VIP הכולל שינוע הרכב הלוך חזור.

כמובן כל זה לא רלוונטי בימינו כשיש אזור אישי ומשומשת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש לא! הוכחת התשלום אומרת שבוצע תשלום ולא שהרכב עבר את המבחן. אם כבר אז החותמת על הטופס בסוף המבחן היא האישור.

אבל בוא נגיד שהמוסך עבד עליו, שילם ולא עשה את הטסט או שהרכב נכשל. אתה חושב שגישת הראש קטן הזו מורידה מאחריות בעל הרכב?

אתה רואה נהג אומר לשוטר או שופט אבל שילמתי למוסך אז זו לא אחריות שלי?

עריכה אחרונה על ידי ArikB
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה לא משונה בכלל. ממש לאחרונה נכתב, לא זוכר אם פה או בקבוצה של הכנופיה, על מקרה בו הרכב "לא עבר טסט" כביכול, בגלל טעות הקלדה של הפקידה ששכחה "לסגור" את הטסט בסופו, וכך בעל הרכב המשיך לנסוע במשך חודשים כשהוא לא יודע שבעצם מבחינת הרשויות הרכב ללא טסט.

בהחלט מומלץ לבדוק באופן פרואקטיבי באזור האישי או באחת האפליקציות.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 17.9.2024 בשעה 09:28, kamashay כתב:

הבאתי את הרכב שלי לטיפול וטסט - את המסמכים שלחתי במייל למוסך (כאילו נראה שהיום הכל דיגיטלי)

אם אתה לא סומך על המוסך הזה שיעביר אותו טסט למה אתה סומך עליו בכלל?

אם הוא ינסה לרמות אותך יש דברים יותר קריטיים שהוא יכול לפגוע בך מאשר העברת טסט שקל לבדוק.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מקבל אחרי כמה זמן הודעה שלא ביצעת מבחן מעשי לרכב.

היה לי רכב שקניתי מבחור שירד מהארץ רק הסתבר ששכח להעביר את הרכב טסט. כששומעים חושבים שמדובר בנוכל רק להיפך.

הוא לא ידע לקרוא עברית, מהנדס גאון כזה רוסי שיודע לדבר אבל כנראה לא לקרוא. חשב שצריך רק לשלם, כמו ברכב חדש כי לפני זה היה לו ליסינג ורכב חדש וזה היה הרכב של אישתו ופעם יחידה כנראה שהחזיק רכב משומש.

היה לו בתא כפפות טופס אזהרה שקיבל בדואר שהוא לא עשה מבחן והיו שם כמה אפשרויות אז הילדה שלו עשתה ציירה עליו.

שלחתי אותו לעשות טסט.  עשה וחזר. פה הבנתי שצריך לבדוק את התהליך. הסתבר שלא חזר למשרד לקבל את המדבקה. בתכלס שאתה יוצא מהמסלול שם זה מול היציאה. הכי הגיוני זה לנסןע משם ושהם יסדרו את הניירת. אז שלחתי אותו חזרה למשרד. זה היה ב10 בבוקר וכמה שעוצ אחר כך היתה לו טיסה... העברת הבעלות כבר התבצעה אחרי שעזב את הארץ.

• מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

שנים המוסך מעביר לי את הטבט בשני הרכבים.  בסופו של יום אני מקבל רישיון מוחתם ואת הדף המודפס ממכון הטסטים עם תוצאות  בדיקות.  אין סיבה שהמוסך של פ"ה לא ינהג כך ואז הבחור יהיה רגוע.

עריכה אחרונה על ידי dani666
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, KipodYam כתב:

אתה מקבל אחרי כמה זמן הודעה שלא ביצעת מבחן מעשי לרכב.

את ההתראה על אי ביצוע מבחן תקופתי (טסט) מקבלים רק כעבור כ-4 ח׳.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 17.9.2024 בשעה 09:28, kamashay כתב:

שאלה מעט משונה - איך אני יודע שהעבירו את הרכב שלי טסט?

אין יותר מדבקה (או שזה מה שאמרו לי) וקיבלתי צילום של ראשיון הרכב שלי עם חותמת - זהו

אם יבדוק שוטר / או חלילה בקרות ארוע - איך יודעים שהרכב תחת טסט? זה מידע גלוי לציבור? אני מניח שהשוטר לא יסתמך על דף מצולם עם חותמת

יש חותמת על הרישיון רכב שאתה מקבל, זו אסמכתא שהרכב עבר טסט.

השוטר יסתמך אין סיבה שלא.

אתה לא היחיד שנותן למוסך את הרכב שלך לטסט.

יש עוד מסמך עם חותמת של הבוחנים שזה סיכום כזה שגם אמורים לתת לך עם הדפים.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...