Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביט1 תומך קצב דגימה מירבי 16/48 ולהתקין את הדרייברים שלו על win זה לא תענוג גדול וב11 אני לא יודע בכלל אם נתמך.

תנסה לשדר לו קובץ שנדגם ב96 ויש לא מעט כאלו היום והוא יקרוס, יכבה וידלק. תבדוק אם פתרו את זה בעזרת שדרוג קושחה 

כל השאר, זה תמיד יהיה dsp עם פינה חמה מאוד בלב שלי.

אם כבר אודיסון אז הביט נובו.

אחרת הesx

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מערכת מקורית של הרכב (סיאט לאון 2017)

מגבר 

Focal fpp 5300 

סאב

Hertz energy es 300.3

קומפוננט עדיין לא נרכש, ככל הנראה 

Rs audio 200 neo 200.2

לפני 10 שעות, lanosforce כתב:

ביט1 תומך קצב דגימה מירבי 16/48 ולהתקין את הדרייברים שלו על win זה לא תענוג גדול וב11 אני לא יודע בכלל אם נתמך.

תנסה לשדר לו קובץ שנדגם ב96 ויש לא מעט כאלו היום והוא יקרוס, יכבה וידלק. תבדוק אם פתרו את זה בעזרת שדרוג קושחה 

כל השאר, זה תמיד יהיה dsp עם פינה חמה מאוד בלב שלי.

אם כבר אודיסון אז הביט נובו.

אחרת הesx

תודה. 

אוף טופיק אבל אשמח שתיצור איתי קשר בפרטי כי אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות (התמיכה לא חוזרת למיילים, ואני לא מצליח לשחזר סיסמה ליוזר האמיתי שלי. בכל זאת, 20 שנה לא הולכות ברגל 🙃)

פורסם (נערך)

אני לא הייתי הולך על פרוססור בכלל 

הייתי משקיע במכשיר מולטימדיה איכותי 2 דין ומחליף את המערכת המקורית שהיא באופן ברור החוליה החלשה 

הייתי הולך על מכשיר כמו ALPINE ILX-W650BT 

שוכח מעבודה אקטיבית ועובד פסיבי עם המגבר בשני גישורים 3 ערוצי הגברה 

על סט פסיבי איכותי שאוהב הרבה כח.

ואם אתה מכוון ל-Rs-audio neo 200.2 אז יש לך גם תקציב לסט כזה.

למשל morel hybrid 62

עם איטום דלתות רציני.

מסגרת רדיו , יחידת ראש ,התקנה איכותית עם כבלי RCA וחיווט רמקולים איכותי 

אתה בליגה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם
לפני 36 דקות, AUDIO KING כתב:

אני לא הייתי הולך על פרוססור בכלל 

הייתי משקיע במכשיר מולטימדיה איכותי 2 דין ומחליף את המערכת המקורית שהיא באופן ברור החוליה החלשה 

הייתי הולך על מכשיר כמו ALPINE ILX-W650BT 

שוכח מעבודה אקטיבית ועובד פסיבי עם המגבר בשני גישורים 3 ערוצי הגברה 

על סט פסיבי איכותי שאוהב הרבה כח.

ואם אתה מכוון ל-Rs-audio neo 200.2 אז יש לך גם תקציב לסט כזה.

למשל morel hybrid 62

עם איטום דלתות רציני.

מסגרת רדיו , יחידת ראש ,התקנה איכותית עם כבלי RCA וחיווט רמקולים איכותי 

אתה בליגה אחרת.

כל הסיפור מתחיל בזה שאני לא רוצה להחליף את יחידת הראש. וזו ה-פשרה שלי פה, לצערי. 

ידוע שזה עקב האכילס, אבל זה המצב. 

פורסם (נערך)

למרות שאני לא מבין למה אתה מתעקש על להשאר עם המערכת המקורית 

אם זאת ההחלטה הייתי הולך על ה ESX זאת חברה גרמנית שמייצרת ציוד איכותי 

המוצר זכה בפרס EISA , וזה מחיר נהדר למכשיר DSP שמונה ערוצים חדש ברמתו 

ואם אתה רוצה להמתיק את הגלולה בנושא יחידת הראש המקורית תוסיף לפרוססור מודול BT 

הוא מאפשר לך להזרים אודיו ישירות לפרוססור ברזולוציה גבוהה ובכך למעשה לעקוף את יחידת הראש.

בנוסף הוא גם מאפשר לך לשלוט בפרוססור ע"י אפליקציה באופן אלחוטי.

https://www.esxaudio.de/english/bt-d.html

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

אם יש רצון לשמור על המערכת המקורית בגלל רצון לשמור על מראה הרכב המקורי - מובן. 

אם יש רצון לשמור על המערכת המקורית כי היא שולטת בכל הפיצ'רים של  הרכב - אולי יש מערכת שמסוגלת להתממשק בעזרת מתאם לכל המערכות - אם אין, מובן. אם הרכב עדיין באחריות - גם מובן. 

כל השאר - העצה כאן לHU טוב (שאולי גם מסוגל לבצע כמה וכמה פעולות DSP בעצמו) עלולה להתגלות כעצה נהדרת שגם תוביל לניצול תקציב נבון יותר. לא הייתי פוסל. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני כשעה, lanosforce כתב:

אם יש רצון לשמור על המערכת המקורית בגלל רצון לשמור על מראה הרכב המקורי - מובן. 

אם יש רצון לשמור על המערכת המקורית כי היא שולטת בכל הפיצ'רים של  הרכב - אולי יש מערכת שמסוגלת להתממשק בעזרת מתאם לכל המערכות - אם אין, מובן. אם הרכב עדיין באחריות - גם מובן. 

בדיוק. 

2 הסיבות הללו (מלבד האחריות שלא בתוקף)

• ספונסר פורום
פורסם
בתאריך 30.8.2024 בשעה 20:50, nivo.e כתב:

וזו ה-פשרה שלי פה, לצערי. 

ידוע שזה עקב האכילס, אבל זה המצב. 

חייב לא להסכים,

ישנה אפשרות לבצע שינוי פרמטרים ביחידת הראש שלך ולקבל אות נקי ולינארי ברמה מעולה, ולבטח טובה יותר מכל יחידת ראש סינית שהשוק מציע היום.

הרכב שלך מגיע עם כיוונים של יחידת הראש שתואמת את הרמקולים המקוריים ואת סביבת העבודה שלהם, 

את זה אפשר לשנות ולקבל אות נקי, ללא אקוליזציה, סיבובי פאזות וכל דבר אחר שישחק נגדך ברגע שתרצה להישתדרג במערכת.

בנוסף, ישנה אפשרות לבטל את את החיבור האקטיבי המקורי (אם קיים בדגם שלך), ובכך לוותר על הרעיון של מעבד קול, במקרה שאינך מעוניין בהפעלה אקטיבית של המערכת החדשה.

וכל זה תוך שמירה על הפונקציונליות המלאה של הרכב.

(הקידוד הוא בתשלום, אפשר לשמוע, או יותר טוב להריץ את האות באנלייזר, ולהחליט אם אתה רוצה את זה)

אבל אם עדיין אתה מעוניין בDSP,

או רוצה לעבוד אקטיבי,

מוזמן לבקר באתר שלנו

www.CarAudio.co.il

בו אתה יכול למצוא את המעבדים של Helix,

אלה מוצרים שמיוצרים בגרמניה, באיכות הגבוהה ביותר.

לא אכתוב מעבר לזה כרגע,

את ההבדלים בין Helix למתחרים תמצא בקלות ברחבי הרשת,

בטוח שלאחר טיפה שיעורי בית, הבחירה שלך תהיה חד משמעית.

או לבקר בסדנה שלנו, לראות הכל ולקבל הסבר מפורט יותר.

בנוסף יש לנו מגוון ענק של רמקולים לכל כיס ובכל הרמות, עם מתאמים מיוחדים לרכב שלך, ללא חיתוכים ניסורים וכדומה, הכל p&p.

בהצלחה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

משווק רשמי בישראל של המותגים:

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

נציג רשמי של קהילת EMMA בישראל.

חנות און-ליין: www.CarAudio.co.il

פורסם

עכשיו אני גם קולט שהרכב הוא מקונצרן VAG - שווה לבדוק אם יש אפשרות להוציא מהHU המקורי - יציאה דיגיטלית. 

אבל זה כבר בנוסף לDSP עם כניסה דיגיטלית. 

Pioneer TS-X150

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 5 שעות, lanosforce כתב:

עכשיו אני גם קולט שהרכב הוא מקונצרן VAG - שווה לבדוק אם יש אפשרות להוציא מהHU המקורי - יציאה דיגיטלית. 

אבל זה כבר בנוסף לDSP עם כניסה דיגיטלית. 

יש אפשרות, אבל אין צורך.

משווק רשמי בישראל של המותגים:

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

נציג רשמי של קהילת EMMA בישראל.

חנות און-ליין: www.CarAudio.co.il

פורסם

אני אדחף קצת לשרשור...

אני עם מאזדה CX5 2016 עם מולטימדיה מקורית MZD

גם אני פחות רוצה לשנות את נראות הרכב והמולטימדיה שולטת בהרבה דברים כגון בטיחות אורות וכאלה.

האם ללכת על DSP? או מה הפתרון הנוסף שלי?

מה הולך להיות ברכב?

במה קדמית אקטיבית:

מידים - הרץ מילה

טויטרים - בריליום

מגבר - ג'נסיס SERIES 3 4X100

מאחורה (כי יש ילדים):

קואקסאליים של הרץ מילה

מגבר - ג'נסיס סטריאו 60

סאב:

הרץ מילה

מגבר - עוד לא הוחלט

תודה מראש על העזרה והמלצות

מקס

<-- זה היעד :evil:

פורסם

התקנתי לחבר לפני שנתיים כמעט - מתאם קארפליי לCX5 בדיוק מהשנתון הזה - קלטתי שם שהמתאם מתחבר ליחידת הראש עם חיבור דיגיטלי ולא אנלוגי - יתכן מאוד וזה MOST ואולי יש אפשרות להוציא מיחידת הראש הזו סיגנל נקי לחלוטין.

הייתי בודק בפורומים של מאזדה אם ישנה אפשרות כזו באמת לרכב הזה או שמדובר אך ורק בערוץ קליטה ולא שידור - אל יחידת הראש אבל לא ממנה... 

בכל מקרה אם רוצים לשמור על יחידת הראש המקורית אבל כן רוצים לקבל יתרונות של DSP מתקדם - צריך להתחבר אליה עם פתרון אינטגרציה בין אם זה DSP לא משולב מגבר ובין אם כן. 

הכל שאלה של תקציב, מידת התוצאה שאתה מחפש להשיג - בפועל עם פתרון משולב הגברה (DSP משולב מגבר) הייתי מתרכז בעיקר בהגברה של טוויטרים, מידריינג'ים, רמקולים אחוריים, סנטר - ואת המידבאסים\וופרים ואת הסאב משאיר להגברה חיצונית (אלא אם כן זה אינטגרטור עם ערוץ מונו ייעודי - ניחא). 

זה הכוון. 

Pioneer TS-X150

פורסם
בתאריך 4.9.2024 בשעה 10:20, mitsugli כתב:

האם ללכת על DSP? או מה הפתרון הנוסף שלי?

עם מערכת ברמה שלך רק DSP חיצוני 8 ערוצים ואם אתה רוצה אז לשלב מודול BT ברזולוציה גבוהה 

ובמקביל חיבור של המערכת המקורית לכניסות "היילבל".

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...