Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשדיברתי עם כמה שמתעסקים עם רכבים רובם אמרו לי שהדיזל יותר אמין אבל היו גם כאלו שאמרו שהבנזין יותר אמין בכל אופן בגרסה הקודמת

השאלה שלי מה אתם יודעים ובפרט אם יש לכם אם זה ניסיון

כי לדוגמא היה גם אחד שטען לי שבגרסת בנזין הקודמת אפילו כשהוא חדש אתה צריך בממוצע לראות כל חודשיים מוסך מורשה של סקודה 

פורסם

מנוע 1.5 הוא מנוע ותיק ונמצא בשימוש יותר מ-5 שנים. אין לו כשלים והוא נחשב מוצלח.

דגמי דיזל של סקודה משווקים בלעדית רק למוניות למיטב ידיעתי.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לפני כמה ימים קיבלתי את הקודיאק החדשה, 1.5 בנזין.

1.5 בנזין מנוע אמין, מביני עניין אמרו לי להחליף שמן כל עשרת אלפים קמ כדי לשמור על הטורבו, לנהוג נכון כדי לא לשחוק את המצמדים של תיבת ההילוכים וחוץ מזה אין בעיות מיוחדות בסקודה, הרכב די אמין.

מבחינת הנסיעה הכללית, רכב חלום, נסיעה חלקה  ושקטה, לא שומעים את המנוע והכביש, ההילוכים מוחלפים כמו חמאה, הרכב מרווח מאוד, כולל השורה השלישית.

מערכת המולטימדיה מושלמת, הכל עובר מהר והמסך גדול, למי שקשה עם האנגלית אז מגיע מהיצרן גם את השפה העברית.

הדבר היחידי שלדעתי פחות טוב, הוא המזגן, לדעתי לוקח לו זמן לקרר את הרכב, ביונדאי הקודמת שלי המזגן היה מקפיא די מהר.

מי שאוהב רכב מרווח עם איכות נסיעה חלקה ושקטה זה אחלה רכב.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...