Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, dinnnn כתב:

תלוי בדגם ובמצבו

מצ"ב תמונה. אפילו לא ניסיתי להפעיל אותו. משתמשים בזה בכלל או שמדובר בפריט מוזיאוני? יש אפילו DVD אבל לזה בטוח אין יותר שימוש

WhatsApp Image 2024-08-11 at 8.24.25 PM.jpeg

פורסם
לפני 3 שעות, anonport כתב:

הסתכלתי באינטרנט וראיתי שמוכרים כאלה באלפי שקלים.

המחירים שלא מקושרים לכלום, הם מנפלאות יד-2.

שילוב של חוצפה ישראלית עם רצון עז "לא לצאת פראייר",

אם לא מדובר בציוד אודיופילי/ציוד מיוחד עם ערך רגשי, אז המקום שמתאים לו הוא מיחזור.

• אהבתי 1

-

פורסם
לפני 12 שעות, taranta כתב:

לדעתי זה בכלל  למערכת כריזה. לא יודע אם מעניין מישהו.

כתוב בפירוש שזה מגבר למערכת כריזה

מעניין מה המצב של ה-DVD - יש לי מכשיר דומה שהספק שלו התפגר ועוד יש לי לא מעט דיסקים שממתינים לנגן שיגאל אותם (למרות שאת רוב המדיה אני צורך מ-DOK וסטרימר)

מכרתי לפני כמה זמן רסיבר סטריאו של שארפ משנות ה-80 של המאה שעברה ב-50 ש"ח אחרי שפורסם הרבה זמן - חוץ ממכשירים מיוחדים, נראה לי שזה המכסימום שאפשר לקבל.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש מגברי אודיו שיש להם ערך וינטאג׳, יש כאלו שנחשבים מבחינה ״אודיופילית״ (יענו, יש מישהו שמאמין שהם משנים צלילים לטובה), ורב האודיו הביתי הוא שמיש אבל אף אחד כבר לא רוצה קופסאות בסלון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, anonport כתב:

הסתכלתי באינטרנט וראיתי שמוכרים כאלה באלפי שקלים. אפשר לזרוק או שיש בזה שימוש בימינו?

ממליץ להרכיב משקפיים... כמו שכתבו לפני, מדובר במגבר קטן של מערכת כריזה. איכות מינימלית עם ייעוד ספציפי.

לגבי מגברים - עד היום נדרש חשמל כדי להזיז אוויר, אז יש עדיין חיות כאלה בכל מיני וריאציות - מערכות הגברה מקצועיות, מערכות קולנוע ביתי וכו'. החיפושים שביצעת הובילו כנראה למגברים של קולנוע ביתי - אלה היו ונותרו נישה מצומצמת ולא זולה בעליל, 97.5 אחוז מהמשתמשים לא מרגישים/שומעים/רוצים לשלם על סאונד משופר ומסתפקים בצליל שבוקע מהטלוויזיה (שהשתפר מאוד, יחסית)

עריכה:

מכשיר הדיוידי הספציפי הזה של פיוניר הוא מהמוצלחים! אמין מאוד למשך שנים. אבל לכל המכשירים האלה יש אורך חיים קצוב, אפילו אצלי כבר התייאש (משמש כנגן CD).

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 23 דקות, Liviur כתב:

כולל השתפרות משמעותית של מגברים דיגיטליים מדויקים קטנים וזולים....

שהפכו את הרמקול עם ההגברה הפנימית לנגיש ואיכותי מאי פעם, כך שבשילוב ההתקדמות במדע האקוסטיקה והפסיכואקוסטיקה השתפרה איכות הרמקולים ואמצעים אלקטרוניים לפיצוי על בעיות אקוסטיקה לרמה כזו שכבר לא שווה להשקיע במה שהיה פעם הגברה איכותית.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...