Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזר חוב משכורת

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל זה אני מרוצה מכך שיש עכשיו סוג של אופציה לחרדים שהם על הקצה של להיזרק מחוץ למעגל החרדי אל תוך הצבא (לא אינטגרציה הכי wow אבל איך אומר המשפט עם בונה צבא, צבא בונה עם - מילטריסטי משו). למרות שזה יהיה מאוד מוזר שחרדי יבקש לשרת שירות רגיל. השאלה עכשיו האם מחסום הבושה ישבר במלחמה הזו או שזו תהיה מלחמה נפרדת.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

אם כבר הסיטו את נושא השרשור, עוד אופציה לחרדים שאימצתי:

הייתי בדיוק לפני המלחמה במוסך (לא להילחץ, טיפול שוטף). כשאני נכנס לחדר המתנה אני קולט שהחבר’ה השתתקו ומסתכלים עלי. בהפגנתיות הורדתי את המבט לראות מה לא בסדר בבגדים, לא מצאתי.

”מה קרה?”

שקט. לאחר כמה שניות אומר לי זקן הממתינים, בהיסוס מה ”אנחנו מדברים פה למה אתם רוצים להחריב את בית המשפט” (נושאי הוויכוח לפני השואה, זוכרים?).

הסבתי את ראשי בחדות הצידה: ”מי זה אתם? הגעתי לפה לבד”

”לא, לא אתה” התרכך ההוא שיכול להיות אבא שלי, ”אתם החרדים”

”אה, אני לא חרדי”

”מה, אתה לא חרדי, אתה לא מקרית ספר?” (הרי אני נראה כמו קונילמל)

”לא, אני אמנם גר שם אבל אני לא חרדי”

”מה, אתה לא שומר שבת?”

”כן, שומר. אסור לחילוני לשמור שבת?”

”וכמה ילדים יש לך?”

”המון, כשיצאתי מהבית היו תשעה, ממתי חילונים מוגבלים בילדים?”

”ואתה אוכל כשר?”

”כן, רק מהדרין”

”הוא סתם צוחק עליך, אתה לא קולט?” חייל חמוד בצד שיצא מאיזור הנוחות שלו.

”לא, אני חילוני אמיתי. אתה לא יודע מה הצבעתי,  אם וכמה הייתי בצבא, מהי השכלתי, אני חילוני שמרצונו החופשי שומר תרי”ג מצוות, חי כיהודי חופשי ועושה כל מה שאני רוצה. לפני שנשב לדבר בוא אכין לך קפה, אבל תזכור לברך”

עריכה אחרונה על ידי tinoki

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

כן, יש קבוצת פייסבוק שנקראת "חילוני שומר שבת"
זה כמו שאני אגיד שאני "חרדי שמאמין במשכב זכר".

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
בתאריך 24.7.2024 בשעה 22:58, o_prime כתב:

נו באמת. יש אנשים רגילים שאם ממתינים שלושה שבועות לתיקון המדיח הם מגישים תביעה על עשרת אלפים שח ויש כאלו שרצים לבכות לאמא.. 

קצת גולש מהשיח, 

פעם חברת yes, מיוזמתה נתנה לי פיצוי על זה שהטכנאי לא הגיע!! 

מיוזמתה! 

פורסם

מה שזכור לי בזמנו שהחברות האלו העבירו את הטכנאים להיות פרילנאסרים ואז פשוט קונסים אותם ומעבירים ללקוח וככה לא מפסידים.

פורסם
בתאריך 25.7.2024 בשעה 23:26, דובצע כתב:

היום המצב הרבה יותר טוב יש קבוצות באינטרנט ויש מידע ועמותות שנותנות אוכל ומילגות ללימודים הכוונה לעבודות. אני רואה דתלשים מפסוטים 

אני זוכר כבר לפני 25 שנה היתה את עמותת הלל 

(אולי בסביבה שלי הכירו אותה בגלל זה נראה שזה היה מוכר)

פורסם

היה מוכר אבל זה ניראה כמו ללכת לכנסיה

הם מיועדים למי שרוצה להיות חילוני  ואסור להיות שם עם כיפה 

כיום גם אתה קורא באינטרנט במה מדובר בדיוק וגם יש עוד מקומות שמיועדים לדברים שונים-יש מקום להכוונה ללימודים ועבודה. יש סתם מקום לאנשים מרקע דומה ועוד 

פורסם
לפני 10 שעות, עדי-אל כתב:

אני זוכר כבר לפני 25 שנה היתה את עמותת הלל 

(אולי בסביבה שלי הכירו אותה בגלל זה נראה שזה היה מוכר)

מישהי שאני מכיר עזבה את הממסד החרדי לפני 30 שנה ונזרקה לרחוב בלי שום תמיכה והכוונה. עבדה תקופה בניקיון במפעל תמורת אוכל ולינה עד שהצליחה לחזור לחיים נורמליים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...