Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ב-5 השנים האחרונות אני עם גסט 2007, נוסע כ-10k בשנה. לרוב נוהג ברכב לבד.

לעבודה אני נוסע ברכבת אז הרכב משמש ביום יום בעיקר לנסיעות קצרות בתוך בעיר. בסופי שבוע נסיעות מחוץ לעיר (לא ארוכות במיוחד בד״כ).

אני רוצה להחליף רכב ואני מנסה להבין מהו התקציב המינימלי פחות או יותר שאיתו אפשר למצוא רכב אמין וחסכוני שייתן לי ראש שקט יחסית לכמה שנים.

אשמח לשמוע את דעתכם גם לגבי תקציב שאיתו כדאי להתחיל לחפש וגם לגבי המלצה על רכבים לשימוש שלי (מיני/סופר מיני). יש אפשרות גם לידני.

תודה מראש :) 

פורסם

לדעתי תקציב באזור ה 40 אלף יאפשר רכב משנתון לא ישן מידי.

הייתי מחפש שברולט ספארק ברמת אבזור lt+\ltz.

הביצועים די טובים, מאובזרת ותהיה יחסית חדשה לתקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום, זה בדרך כלל הולך הפוך - אתה נותן תקציב העומד לרשותך, ומכאן ממליצים על דגם מסויים.

יש בעיה לתת תקציב מינימלי לרכב ישן אמין. כי יכול להיות רכב אמין על הנייר, בפועל יאכיל מרור את בעליו.

תפתח לוח יד 2 ותראה בכמה ניתן לרכוש מכונית עם קילומטראז' שפוי יד 2-3 מהרשימה הבאה:

מאזדה 2

סוזוקי סוויפט/ ספלאש

יונדאי I20

קיה ריו

טויוטה יאריס

הונדה ג'אז

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוא נשאל שאלה אחרת: למה הגטס לא מספק את צרכיך?

אם הרכב ממלא את תפקידו ואמין אולי כדאי להמשיך לחסוך להגדלת התקציב.

ובכל מקרה, כפי שכתב @vladclar, כדאי להגדיר גג לתקציב הרכישה, לתקציב האחזקה ולדעת מה הוא כולל, למשל האם יישור קו כלול בתקציב או נפרד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, yulianx כתב:

לדעתי תקציב באזור ה 40 אלף יאפשר רכב משנתון לא ישן מידי.

הייתי מחפש שברולט ספארק ברמת אבזור lt+\ltz.

הביצועים די טובים, מאובזרת ותהיה יחסית חדשה לתקציב.

לפני 8 שעות, vladclar כתב:

שלום, זה בדרך כלל הולך הפוך - אתה נותן תקציב העומד לרשותך, ומכאן ממליצים על דגם מסויים.

יש בעיה לתת תקציב מינימלי לרכב ישן אמין. כי יכול להיות רכב אמין על הנייר, בפועל יאכיל מרור את בעליו.

תפתח לוח יד 2 ותראה בכמה ניתן לרכוש מכונית עם קילומטראז' שפוי יד 2-3 מהרשימה הבאה:

מאזדה 2

סוזוקי סוויפט/ ספלאש

יונדאי I20

קיה ריו

טויוטה יאריס

הונדה ג'אז

לפני 6 שעות, sperial כתב:

בוא נשאל שאלה אחרת: למה הגטס לא מספק את צרכיך?

אם הרכב ממלא את תפקידו ואמין אולי כדאי להמשיך לחסוך להגדלת התקציב.

ובכל מקרה, כפי שכתב @vladclar, כדאי להגדיר גג לתקציב הרכישה, לתקציב האחזקה ולדעת מה הוא כולל, למשל האם יישור קו כלול בתקציב או נפרד.

תודה לכולם.

הגטס מתחילה לעשות בעיות בשנה האחרונה והמוסכניק שלי המליץ לי להיפטר ממנה.

לגבי תקציב - הייתי רוצה לא לעבור את ה-20-25 כולל יישור קו בגלל שאני נוסע יחסית מעט, נוהג לרוב לבד ללא ילדים וכו׳ כרגע, ומוכן לקחת בחשבון גם ידני בגלל התקציב הנמוך.

חשבתי על אופציות הבאות: פיקנטו, פיאסטה, גולף/פולו, איביזה, פיג׳ו 206 (כולן ידני).

מה דעתכם?

פורסם

לדעתי, הרשימה שנתתי בהודעה הקודמת שלי עדיפה מבחינת האמינות בתקציב 20-25 אלף₪..

גם פיקנטו ידנית לא אמינה במיוחד ( המנוע 1.0 לא מחזיק כמו 1.2 בדגם אוטומטי ).

אם אתה מוצא פיקנטו 1.2 אוטומטית - זה כבר סיפור אחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי בודק אז מיצובישי ספייס סטאר, אמינה,חסכונית ומסוף 2014 גם מאובזרת במיוחד, גם תהיה חדשה לתקציב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...