Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למיטב הבנתי מומלץ לכבס מגבות רכב רק עם נוזל כביסה ולא עם אבקות כביסה למינהם וגם לא לשים מרכך, זכור לי שבעבר דיברו על נוזל כביסה בשם ״שמפו טקסטיל״ שהוא מיועד בעיקר לכביסות לבדים עדינים ומאוד מומלץ גם למגבות מיקרופייבר, זה נכון? יש משהו אחר יותר מומלץ לכיבוס המגבת ?

פורסם (נערך)

לא משתמש במרכך. כן משתמש בקפסולות/נוזל.

זה עובד טוב שנים ארוכות. בלי בלאי מוחשי.

בסיום משתמש במייבש כביסה.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם

סבון נוזלי (לא משנה איזה לדעתי) בתכנית עדינה (20 מעלות, 500 סל"ד) או ביד, ייבוש אוויר. לא לערבב בין מגבות מלוכלכות מאוד לנקיות.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

לפעמים בשימוש ראשון יש נשירה של סיבים לא מחוברים וזה יפריע לך בעין על הרכב היבש. שטיפה יכולה לסלק את הנשורת.

שטיפה גם תבטיח שכל מני לכלוכים בדרך (דבק או אחר) לא יהיו חלק מהחוויה הראשונית.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

שטיפה בתוכנית עדינה במכונת כביסה רק עם מים (בלי שום נוזל כביסה/סבון) יכולה להספיק לשטיפה ראשונית?

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, מיץ פטל כתב:

לפעמים בשימוש ראשון יש נשירה של סיבים לא מחוברים וזה יפריע לך בעין על הרכב היבש. שטיפה יכולה לסלק את הנשורת

לצורך העניין גם שטיפה ידנית בכיור במים בלבד גם תעשה את העבודה?

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם

מאמין ששטיפה קרה בכיור תספיק.

מניסיון אישי - מטליות איכותיות שורדות אצלי שנים ללא בלאי מוחשי גם בכביסה של 60 מעלות.. (לפעמים אין ברירה וצריך טמפרטורה כזו) ואני שוטף רכבים על בסיס כמעט שבועי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי שנהרסו לי כמה מטליות של הביוקר (rag. כמיכל גייס) השקעתי בנוזל יעודי של ננולקס https://www.ildetailing.com/product/nanolex-matte-reactivating-shampoo-2/

יש גם של כמיכל https://www.justmotor.co.il/product/נוזל-כביסה-למטליות-מיקרופייבר-chemical-guys-microfiber-wash-0

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אישתי כיבסה את המטליות יחד עם כמה סמרטוטי מיקרו ששימשו לניקוי חלונות ואבק בבית, שמה ג׳ל סטנדרטי, (אריאל) ללא הוספת מרכך, כביסה ב 30 מעלות. הסיבים כולם יצאו נורשים, הרבה פחות flufy ממה שהיה כשהכנסה את המטליות למכונה. הכביסה על הנוזל המיועד ב30 מעלות ללא סחיטה  או סחיטה קצרה במהירות 400, המטליות יצאו נקיות ורכות.

את אתה שניזוקו יעדתי לניקוי פגושים וגלגלים 🙄 וחבל כי 2 מטליות של the rag company היו ממש איכותיות לניקוי פנים וחלונות.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 22 דקות, zaf כתב:

אישתי כיבסה את המטליות יחד עם כמה סמרטוטי מיקרו ששימשו לניקוי חלונות ואבק בבית

אז אשתך היא ״הבעיה״ ולא סוג נוזל הכביסה, סתם אני צוחק כמובן.

פורסם

שמעתי שכביסה עם חומץ ומים ביחס זהה מחזירה מגבות לחיים, לקחת בערבון מוגבל.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)

נוזל כביסה רגיל עובד לי מצויין במשך שנים. אני עושה כביסה ב-40 מעלות של מטליות מיקרופייבר של הרכב בלבד, לא סמרטוטי מטבח וכו'... פעם הייתי מקפיד שכל המטליות היו יוצאות נקיות ללא כתם אפילו הכי קטן אז לעתים רחוקות הייתי מכבס ב-60 מעלות אם היה כתם עקשן אבל הבנתי שזה ממש רע והורס את הסיבים ומאז אני עושה תוכנית רגילה של 45 דק. המגבות כחדשות, פרט לאלו שממש ניקו אזורים מלוכלכים, הם מרגישות כמו חדשות אבל קצת פחות נקיות.

עריכה אחרונה על ידי Aviv13467
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, Camaro 92 כתב:

אז אשתך היא ״הבעיה״ ולא סוג נוזל הכביסה, סתם אני צוחק כמובן.

ככל הנראה, זה חלק מהבלאי עם השנים 😜

כאשר ה ocdמגיע לרמה גבוהה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...