Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי רכב בן 3 מטרייד אין של אחד היבואנים. הרכב עברה "השבחה" / "הכנה למכירה" כמקובל במקומו האלה, וכמו תמיד הנזק עולה על התועלת.

למרבה המזל לא נראה שגרמו נזק של ממש לפנים הרכב (אני מקווה) אבל כן ריססו את כל הדיפונים/פלסטיקה בפנים הרכב ואת הריפודי עור בחומר דוחה ושומני.

האם תוכלו להמליץ על חומר איכותי שבעזרתו אוכל לנקות את משטחי פנים הרכב?

במקום העבודה שלי יש מעבדות כימיות ויש לי נגישות לחומרים שטובים בהסרת שומנים (אתנול 99%, IPA ועוד) אבל אני די בטוח שהם די אגרסיביים ויגרמו נזק למשטחים.

אשמח לשמוע המלצות על חומרים איכותיים ויעילים שזמינים לקנייה בלי להגיע לאיזו חנות מיוחדת באיזה רחוב בת"א.

כמו כן, אשמח לשמוע על המלצות לשטיפת רכב באזור רחובות והסביבה שאפשר לסמוך עליהם לעשות ניקיון טוב ויסודי לרכב כזה מבלי לעשות נזק במחיר הגון.

תודה!

פורסם

חומר אגרסיבי יכול לגרום לנזק לפלסטיק ולעור
הייתי מטפל עם מים פושרים, מטלית לחה ו APC (חומר לניקוי כללי) מדולל 5%
לחזור מספר פעמים עד שהשומניות יורדת ומייד ליישם חומר מתאים לפלסטיק או עור
למגוואירס יש חומרים טובים ותוכל למצוא אותם בכל אוטו דיפו וכד...
לפלסטיק אני משתמש בתחליב של STP SON OF A GUN שלטענת היצרן מתאים גם לעור (אין לי נסיון איתו על עור)
אבל על פלסטיק הוא מעולה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...