Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

ברשותי ברלינגו 2012 , עד השנה המזגן היה מקפיא ,כרגע אני בודק עם מד לייזר טמפרטורה ואני מקבל 13 מעלות בביצאה מפתח המזגן ברכב,יש דרך לבדוק תקינות המדחס?

פורסם (נערך)

קח בחשבון שטמפרטורת המיזוג שנמדדת בפתחיי האיוורור גם מושפעת מכמות הנוסעים שנמצאים ברכב בעת הבדיקה, בטמפרטורה החיצונית, וברמת הלחות ברכב, וכן במצב פילטר האוויר של מערכת המיזוג שבקבינה.

לפני שעה, רובי ס כתב:

,כרגע אני בודק עם מד לייזר טמפרטורה

כמו כן לא הייתי מסתמך יותר מדאי על מד לייזר בבדיקה כזאת.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, רובי ס כתב:

הי

ברשותי ברלינגו 2012 , עד השנה המזגן היה מקפיא ,כרגע אני בודק עם מד לייזר טמפרטורה ואני מקבל 13 מעלות בביצאה מפתח המזגן ברכב,יש דרך לבדוק תקינות המדחס?

 

מד לייזר לא מתאים לבדיקת ביצועי המזגן.

אתה צריך מד טמפרטורה כמו בתמונה המצורפת. ולבצע בדיקה על-פי הנחיות ייצרן הרכב.

 

20200529_143006.jpg

20200809_132006.jpg

  • אהבתי 2

איזה כייף לי :)

×
×
  • תוכן חדש...