Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיס המלצה על פיג'ו 2008

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 15 שעות, רוןS כתב:

הכל יחסי.

😊

צ׳מע, יש עכשיו קאמיק ליסינג שהחליפה 2008. הדבר הכי בולט בקאמיק זה שהיא מרגישה הרבה פחות ״ג׳יפון״ ופשוט יותר האצ׳, וזה מביא בעיקר יתרונות. אין לה את העיצוב היפה של קו חלונות עולה מהחלק הקדמי לאחורי, מה שנותן ליושב בקאמיק ראות הרבה יותר טובה (ה-רבה יותר טובה) לכל כיוון. פחות תחושת יושב בשוחה, פחות שטחים מתים והרבה יותר פרקטי, מואר ונעים.

אבל פחות יפה.

גם התנהגות הכביש עדיפה. לא מרגיש כאילו שתיהן בגובה זהה מהכביש,, אבל חלק מזה זה הכיול הרך בתחילת מהלך המתלה של ה-2008, שנותן לה עדיפות בנוחות במהמורות של שני סנטים וחסרונות בכל מצב אחר.

אבל מה לעשות, כשלוקחים פלטפורמה של סופר מיני, מגביהים ומאריכים, יש לזה הרבה חסרונות וכמעט שאין יתרונות (אלא אם מושב גבוה ב-3 ס״מ זה משמעותי למישהו)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עוד מעט אני חוגג שנתיים עם 2008 GT.

אתה מתלונן על חוסר במשענת.

זה כי הרכב שקיבלת הוא ברמת אבזור הכי פשוטה שיש (ערומה מאבזור).

ברמות פרמיום ומעלה זה כבר מרגיש אחרת לגמריי.

בורר הילוכים זה הכי טוב שיש.

נותן תחושה יותר יוקרתית ודמוי ספורטיבית בפנים הרכב/ סביבת נהג.

3+4 לא נתקלתי בשום בעיות. 

וזה מסיבה פשוטה, המסכים מקוריים מפיגו. 

היית צריך להתעקש לקבל רכב מרמת פרמיום ומעלה. 

• אהבתי 1
פורסם

כשמקבלים רכב בליסינג קשה להתעקש על רמת גימור... הרוב המוחלט זאת רמת הגימור הנמוכה ביותר

• מבאס 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

רכב מהעבודה מגיעה ברמת האבזור הבסיסית בדרך כלל.

פעם רמת האבזור הבסיסית היתה מאוד בסיסית! צמד חלונות חשמל, 2 כריות אוויר לעומת 6 בדגמים היותר מאובזרים וטסות במקום חישוקים קלים.

היום, בדרך כלל הגרה הבסיסית היא כבר לא בסיסית וכוללת אבזור בטיחות כמעט מלא (לצערי, ניטור רכב בשטח מת כמעט לא קיים ברמות האבזור הבסיסיות), מולטימדיה עם שיקוף וחישוקים קלים במידות שפויות יותר שתורמות לנוחות הנסיעה.

לפני שנה חשבתי על 2008 כרכב ליסינג עבורי, פסלתי אותו בגלל העידר בקרת שיוט אדפטיבית ותא מטען קטן.

בזמנו, סקודה קאמיק בגרסה הבסיסית הציעה רמת אבזור טובה בגרסת הכניסה שכללה אפילו מצלמת רוורס מקורית (לא מובן מאליו בגרסת הכניסה ברכבים המיובאים על ידי צמפיון).

לפני 4 שנים לקחצי אוקטביה דור 3 בליסינג שהיתה מאובזרת היטב למעט מצלמת רוורס שהוספתי על חשבוני ןלפני כחצי שנה לקחתי אטקה וגם בה הוספתי מצלמת רוורס.

המחסור במצלמת רוורס מרגיז מאוד, אבל זה אבזור שניתן להוסיף בכמה מאות שקלים.

יש אבזור שאי אפשר להוסיף למרות שקיים ברמות אבזור גבוהות יותר והופך את הרכבעם בגרסה הבסיסית ללא אטרקטיבית.

פורסם

מוזר. יש מצב ששמו לך התקנות מולטימדיה מקוריות?

אני עם מערכת מקבילה 7 שנים בלי אף תקלה מהסוג שתארת. 

משענת יד יש כמובן בדגם פחות בסיסי, תבדוק אם אפשר להתקין באיזו תוספת.

האם לקחת רכב בלי שבדקת אותו אפילו פעם אחת? כי נראה שחלק ממה שאתה מתלונן הן לא תקלות אלא איך שהרכב מגיע.  

בתאריך 9.6.2024 בשעה 12:42, EliC25 כתב:

הבעיות האמיתיות מתחילות כשמנוע 1.2 מתחיל להתפגר.

למה שיתפגר?

• אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 23 שעות, mottis כתב:

רכב מהעבודה מגיעה ברמת האבזור הבסיסית בדרך כלל.

פעם רמת האבזור הבסיסית היתה מאוד בסיסית! צמד חלונות חשמל, 2 כריות אוויר לעומת 6 בדגמים היותר מאובזרים וטסות במקום חישוקים קלים.

היום, בדרך כלל הגרה הבסיסית היא כבר לא בסיסית וכוללת אבזור בטיחות כמעט מלא (לצערי, ניטור רכב בשטח מת כמעט לא קיים ברמות האבזור הבסיסיות), מולטימדיה עם שיקוף וחישוקים קלים במידות שפויות יותר שתורמות לנוחות הנסיעה.

לפני שנה חשבתי על 2008 כרכב ליסינג עבורי, פסלתי אותו בגלל העידר בקרת שיוט אדפטיבית ותא מטען קטן.

בזמנו, סקודה קאמיק בגרסה הבסיסית הציעה רמת אבזור טובה בגרסת הכניסה שכללה אפילו מצלמת רוורס מקורית (לא מובן מאליו בגרסת הכניסה ברכבים המיובאים על ידי צמפיון).

לפני 4 שנים לקחצי אוקטביה דור 3 בליסינג שהיתה מאובזרת היטב למעט מצלמת רוורס שהוספתי על חשבוני ןלפני כחצי שנה לקחתי אטקה וגם בה הוספתי מצלמת רוורס.

המחסור במצלמת רוורס מרגיז מאוד, אבל זה אבזור שניתן להוסיף בכמה מאות שקלים.

יש אבזור שאי אפשר להוסיף למרות שקיים ברמות אבזור גבוהות יותר והופך את הרכבעם בגרסה הבסיסית ללא אטרקטיבית.

מאפשרים ברכב ליסינג להתקין מצלמת רוורס? הכוונה לקידוח מאחור

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
לפני 1 דקה, thebaron כתב:

אין צורך בקידוח, מחליפים את ידית תא המטען שממילא כוללת חיווט שנגיש דרך הדופן הפנימית של דלת תא המטען.

עיקר העלות היא התקנת המצלמה וממיחא מחזירים את הרכב בתום תקופת הליסינג עם המצלמה.

פורסם
לפני 18 דקות, thebaron כתב:

לא

פורסם
לפני 18 שעות, EliC25 כתב:
בתאריך 13.6.2024 בשעה 02:09, Jack457 כתב:

למה שיתפגר

אתה שואל ברצינות?

טיפול כל 10K בשמן מנוע ונוזלים בתקן היצרן בלבד בלי לחתוך פינות (כן ש"מ גלון 300 ש"ח). אחת ל-60K טיימינג. וזהו. לא יתפגר ויסע בשמחה.

אבל האמת שאין כוח להתחיל עוד שרשור על הענין הזה, תיכן MENIR1 יצטרף וחזרנו שנתיים אחורה בזמן 😴

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 9.6.2024 בשעה 18:20, FoxLight כתב:

לגבי המערכת מולטימדיה, כנראה יש כפתור איפוס בצורת חור קטן, תקח איתך אטב או סיכה קטנה שתוכל לאפס אותו.

אין בדגם הזה.. חפרתי באינטרנט ואף פניתי לחברה עצמה. והדרך היחידה היא כיבוי המנוע לדקה והפעלה מחדש

בתאריך 13.6.2024 בשעה 02:09, Jack457 כתב:

מוזר. יש מצב ששמו לך התקנות מולטימדיה מקוריות?

אני עם מערכת מקבילה 7 שנים בלי אף תקלה מהסוג שתארת. 

משענת יד יש כמובן בדגם פחות בסיסי, תבדוק אם אפשר להתקין באיזו תוספת

האם לקחת רכב בלי שבדקת אותו אפילו פעם אחת? כי נראה שחלק ממה שאתה מתלונן הן לא תקלות אלא איך שהרכב מגיע.  

למה שיתפגר?

התלונות לגבי מערכת המולטימדיה הן עולמיות והרשת מלאה בהן בכל העולם 

התלונות לגבי הנדסת האנוש הן שלי ולא הפריעו לי בנסיעת מבחן אלא אלן דברים שמגלים לאורך זמן

בכל מקרה, הרכב מאוד לא מומלץ מהמון בחינות , במיוחד כשאני משווה אותו לספורטג' שלי שנוח משמעותית גם בנהיגה , גם במרחב וגם בכמות האחסון 

פורסם

פאול קטן בהנדסת האנוש של ה-2008, השמשה הקדמית מרגישה קצת קטנה מידי, ויחד עם הפלסטיקה המאסיבית של איזור המראה האמצעית זה קצת מציק.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

זה חלק מקו העיצוב שמקריב ראות עבור אסתטיקה. נוסף לזה מסך המולטימדיה, שיושב בגובה נוח יותר ומופנה לנהג, אבל לוקח איזור מסויים (לא קריטי, במרכז) מהראות קדימה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...