Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פריוס 2010 אהובה, ופיגו 3008 2011 שהגיעה לסוף דרכה וצריך למצוא לה מחליפה. הנסועה הצפויה - 20,000 ק״מ.

אני מעוניין לקנות קורולה סטיישן היברידית.חשבתי על מודל 2020-2021, באיזור 100-120,000 ק״מ, בעלות של  80-90 אלף שח. 

השאלה שלי: לקנות מפרטי או ליסינג. 

האם מכוניות בליסינג מטופלות במוסכים מורשים ברמה מספיק גבוהה, שמנים טובים וכו׳ או פחות?

בהנחה שהמחיר דמה,  האם עדיף מליסינג (מציעים אחריות של 24 חודשים/30,000 על הדברים העיקריים, ב freesbe אפילו על סוללה) או פרטי

ועוד שאלה:

ביד 2 ראיתי הרבה מכוניות יד שניה מאנשים פרטיים, עם נתונים כאלה וברובן כתוב שהיד הראשונה היא ליסינג. זה אומר שהם קנו משומשת מליסינג או מכונית ״עם 0 ק״מ ליסינג״ ולכן היד השניה?

תודה רבה

פורסם

אישתי קנתה מליסינג.כל הרכבים שהיו לי, או מהשכרה,או מליסינג. הכי חשוב זה, למצוא רכב עם היסטוריית טיפולים, ולבדוק במכון בדיקה שאתה בוחר!!.

לגבי רכבים, שנקנו 0 ק"מ יד ראשונה, כל עוד אין הוכחה רשומה על דף, אז לא להאמין. רוב הרכבים שנמצאים במגרשי הליסינג,היו ליסינג של חברות,שהוצמדו לעובדים. יש חברות שמטפלות במוסכי הבית שלהם, ויש שמטפלות במוסכי היבואן. המלצה שלי לגבי הקורולה,תחפש אחת שטופלה לפי הוראות יצרן, וכך גם תוכל להאריך את האחריות.

• אהבתי 1
פורסם

הייתי מחפש אחת פרטית (שגם היד הראשונה הייתה פרטית), עם סבלנות אני בטוח שתמצא.

רכבים כאלו היו בליסינג מוצמדים הרבה פעמים לטכנאי שירות.

חשוב לחפש רכב שאפשר להאריך לו את האחריות על הסוללה.

• רעיון טוב! 2

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...