Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שתחושתך אינה נכונה ואתה כמו כל יהודי טוב רץ להסיק מסקנות מבלי לשאול קודם מה עמדת

הצד השני, אחסוך לך את השאלה ואענה בסבלנות עוד ועוד עד שתסיק את מסקנותיך אובייקטיבית.

א. לא ביקשתי מאף אחד את השרשור הזה ואני נגד הפגנות!!

ב. שולחיי עמותת נהגי המירוצים שלחה אותי כנציגם לעשות הכל על מנת שיהיה ספורט מוטורי תחרותי

בישראל. מירוצי מכוניות . והצטרפו גם הרוכבים התחרותיים.

ג. מדינת ישראל חוקקה חוק שלא מאפשר ספורט מוטורי עממי בניגוד לדעתי (ספורט מוטורי עממי אינו

כולל מירוצים כידוע לך).

ד. גישתך הסוברת כי החוק נועד ל30 או 40 מכוניות ראלי היא דמגוגיה, קפריסין שכנתינו עם שבע מאות אלף

תושבים מנהלת ספורט מוטורי תחרותי לסוגיו השונים עם למעלה מ300 מכוניות מירוץ, ועוד לא

לקחתי בחשבון אופנועים, קרטינג, מכוניות דראג מקצועיות.

ה. בקפריסין אין ספורט מוטורי עממי, אנשים כמוך שרוצים "פתיחות עם לנטיס של אבא" פנו

לעמותות המירוצים דרך ההתאחדות והם פרשו את חסותם על ימי המסלול.

סגרו שדה תעופה נטוש ובפיקוח מלא ישנם "פתיחות ". דראג עממי!

ו. אין מסלולים בקפריסין ולכן אין ימי מסלול כמו באירופה.

לכן שגברה ההתענינות בספורט המוטורי העליתי שוב את עניין הימי מסלול וזאת מתוך מגמה לראייה כוללת של התמונה .

דבר נוסף ידידי הצעיר בכל העולם נהגי מירוצים מחזיקים 2 מכוניות , ולו רק בגלל העובדה שרכב

כזה יצבור המון אמורטיזצייה "בלאי" בנסיעה רגילה וגם יעבור על חוקי זיהום האויר, וחוקי הרעשים,

ואיך בדיוק נוהגים בטיול עם מכוניות פורמולה למיניהן?

אז על מה בדיוק אתה מלין? מר מסטר ציפ ? אנו לא פנינו לאף אחד מכם ורק לידיעה אנו מייצגים

את כל עמותות הספורט המוטורי התחרותי ולא 30 מכוניות,

ועם כל הצניעות את הרעש הנלווה היום וההתפתחות בכנסת למיסוד הספורט והחוק שבסוף יגיע

אנו נמשיך עם השרשור הזה ובלעדיו.

אני באמת חשבתי וחושב עד היום וממשיך לדבוק בעמדתי כי רק דרך התארגנות בתוך עמותות יש סיכוי

לספורט המוטורי על ענפיו השונים להתפתח .

בנימה אישית, אינך מכיר אותי מניין לך לדעת שאני מקדם את האינטרסים האישיים שלי?

אולי תשאל איך מליון חתימות של אור ירוק לא הצליחו להגיע למה שאנו הגענו?

ללא שום מנגנון כספי, לוביזם, יחצנות. אלא ברוח התנדבות וללא עזרה?

כנראה שפירגון זה לא מושג שקיים אצלך , טוב שלא כולם חושבים כמוך

תמשיך לנהל אתר ואנו נמשיך בדרכינו.

ובלי קשר אליך אנו סוברים כי ימי מסלול צריכים להכנס לחוק אך לא לעכב אותו.

מירוצי מכוניות

• תגובות 281
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מקבל תחושה, דני לוי, שמספר אנשים מעונינים יותר לקדם את עצמם מאשר את הספורט המוטורי.

הם רוצים לייצור חוק שיאפשר ל 30-40 מכוניות ראלי מקצועיות להשתתף באופן חוקי במרוצים כאלו ואחרים.

מין הסתם, לא מספיק להם 30-40 מפגינים (בעלי אותם מכוניות) , בנושא, לכן פונים אלינו ולמועדונים אחרים לנסות לגייס אותנו תחת הסלוגן "חוק הספורט המוטורי" בעוד שהסלוגן האמיתי הוא "חוק הספורט המוטורי למי שיש מלא כסף לרכב ראלי משלו בחניה".

....

ממש אבל ממש לא נכון....

אתה טועה בגדול ורק מביך את עצמך...

אם אתה לא יודע את העובדות, אז אל תשתלח באחרים...

אתה מוזמן ליצור איתי קשר ולקבל עובדות נכונות.

אלון

פורסם

לא ברור לי על מה ולמה שניכם יוצאים במתקפה אישית נגדי, בעוד שאני בסכ"ה העלתי לכאן את התחושות שאני מקבל, אך ורק על סמך הדברים שאתה אדון דני לוי ואחרים, אמרו מעל דפי פורום.

נתחיל בך אלון. אני מביך את עצמי ? איך בדיוק ? אני לא היחיד שמקבל את הרושם שקבלתי, ואם אתה חיי בהשליה שכן, אז אתה מביך את עצמך.

אם אני טועה, אני מוכן לעמוד על טעותי, אבל אתה לא אומר ולא מסביר כאן שום דבר. היות ואני חושב שזה עניין של כולם, אני לא רואה סיבה לקבל ממך את העובדות שאתה טוען שאין לי, בפרטי.

בבקשה, שתף את כולנו, בשביל זה אנחנו כאן.

קצת הגיון בריא - איך אדם יכול להביך את עצמו מהתחושות שלו ? אם זה מה שאני מרגיש, אז מה יש.

תן לי עובדות שישנו את ההרגשה שלי, אבל אל תבוא בטענות שכך אני מרגיש.

עכשיו דני לוי....בוא נתחיל מזה שלא תבלבל אותי עם ילדון מחוצקן שעושה רייסים עם האוטו של אבא.

אתה צודק בזה שאני לא מכיר אותך, אבל אתה וודאי ווודאי לא מכיר אותי, לכן אני לא מבין מאיפה המסקנות שלך.

אני מדבר איתך על ספורט מוטורי בארץ ואתה מדבר איתי על קפריסין ? בקפריסין אולי יש 300 מכוניות ראלי, בארץ יש בלחץ 40.

אני לא נהג ראלי, ולא שייך לעמותה. זה אומר שאני לא יכול לעסוק בספורט מוטורי ? זה אומר שאני לא יכול לקחת את אישתי ביום שבת למסלול ולעשות כמה סיבובים בשביל שיפור מיומנות הנהיגה שלי ושלה , בגלל שאני לא שייך לעמותות שלך ? זה אומר שאני לא יכול לשים עגבניות בבג'ז וללכת למסלול רבע מייל לבדוק עד כמה זה משפיע לי על האגו ? בגלל שאין לי שני מכוניות שאחת מהם היא ראלי יעודית ?

אתה אולי נהג ראלי מהולל אבל בהבנת הנקרא לא יזיקו לך עוד מספר שיעורים.

אני, שלא כמוך, לא הסקתי שום מסקנות. לא עליך ולא בכלל. אמרתי שזאת התחושה שלי ולא המסקנות שלי.

כמו כן במה בדיוק אני טועה שאני אומר שאתה מקדם את האינטרסים האישיים שלך ?

אתה לא מקדם את האינטרסים האישיים שלך ושל חבריך (ראלי) ? חשבתה על ה"עמך" שרוצים לעסוק באופן חובבני בספורט מוטורי ? אם כן, אז אני מתנצל.

אולי בפעם הבאה במקום לרשום הודעה של 200 שורות על קפריסין, תסביר את עצמך כדי שאלו שלא מכירים אותך, יבינו את כוונותיך.

התגובה שלך והזלזול שלך בכל דבר שלא קשור ישירות לנושא שמעניין אותך (ראלי) ובי אישית, רק מחזקת את מה שאמרתי לצערי.

ללא ספק צריך ספורט מוטורי בארץ. אבל ספורט מוטורי זה לא רק מה שאתה מדבר עליו ובטח ובטח שלא מיועד רק לחברי עמותות ובעלי ממון שיכולים להרשות לעצמם מכונית ראלי יעודית.

נכון, דבר ראשון צריך לדחוף לחקיקה בנושא בכלל ואחרכך להתחיל להתמקד בפרטים ובענפים השונים של הספורט.

השאלה שלי היא, האם אנחנו נקבל את התמיכה של אותם 30-40 חובבי ראלי, שאותם החוק ישרת בראש ובראשונה, להמשך המאבק עבור כל ענפי הספורט המוטורי, כלל הספורט המוטורי החובבני.

התשובה שלך צריכה להיות מאוד פשוטה - כן או לא.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

נו.. תרשמו את העובדות הנכונות בבקשה.

אתם טוענים שהמשפט : "חוק הספורט המוטורי למי שיש מלא כסף לרכב ראלי משלו בחניה" אינו נכון.

לי אין מלא כסף. איך החוק כמו שהוא מוצע כיום מכוון בכל זאת אליי? (שאלה פשוטה, שמגיעה עליה תשובה פשוטה).

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

טוב.. כמה דברים שיש לי להוסיף לשרשור.

1. אני בעד כל מה שיעזור לחקיקת חוק ספורט מוטורי.

2. ההתארגנות לדעתי עומדת על גבול הבלתי אפשרית. אני חושב שבמקום להפגין מול הכנסת, בשיירה של רכבים ללא פאשלה או תאונה אחת (דבר כמעט בלתי אפשרי), צריך ללכת לכיוון שדני לוי זרק כמה דפים אחורה כאן. אפשר ליזום "תערוכות". לדוגמא, מה שאני חשבתי: בכפר סבא בכיכר העיר, יש רחבה ענקית מול הקניון (במרכז העיר). אפשר להכניס לשם המון רכבים. להכניס רכבי ראלי,אספנות,ועוד דברים יפים כאלה בסגנון. הציבור יתלהב,אני בטוח! המון אנשים יגיעו. כל מה שצריך הוא לדבר עם מנהלת הקניון. אבל כאן כל הבעיה. אני חושב שהיא (ואולי גם העריה) תרצה על זה כסף, ולא קצת. אוקיי נגיד שפתרנו בעיה זו.. אפשר להעמיד דוכן עם סטיקרים ועלונים על מנת לקדם את הספורט המוטורי, כל מה שקשור. הציבור יתלהב. אבל כאן יש עוד בעיה. ל"תערוכה" יגיעו לפחות 70% ילדים (קטינים חסרי רישיון), ערסים, ועוד שלל אנשים לא רצויים, שלא יכולים לעזור לנו בקידום. מכפר סבא אפשר להמשיך הלאה לערים אחרות.. מה אתם אומרים על הרעיון? שתי הבעיות האלה אמנם די גדולות, אבל עם קצת רצון והשקעה(גם כספית), הכל אפשרי.

3. אני חושב שיש ח"כ אחד או שניים שיכולים לתמוך בנו. ח"כ אהוד רצאבי ששחרר לא מזמן הצעות חוק שונות לגבי חוק הספורט המוטורי.

4. אני יכול לנסות לארגן תקשורת מקומית (באם האירוע יתקיים בכפ"ס).

5. אני חושב שיהיה קשה לארגן את כל הדברים שעלו כאן בדיון. אבל כמו שוולט דיסני אמר בזמנו: "זה די מהנה לפעמים לעשות את הבלתי אפשרי".

בהצלחה לכולנו.

172

פורסם

אם בהבנת הנקרא עסקינן אז כנראה לא הסברתי את עצמי !

קפריסין היא דוגמא לספורט מוטורי תחרותי של מדינה קטנה בה ייש יותר מכוניות מירוץ מסוגים שונים

בכמות עצומה בהשוואה לכמות האוכלוסיה ואין בה ימי מסלול ,לזה התכוונתי

אתה וחבריך תצאו נשכרים ממיסוד הספורט המוטורי התחרותי גם לזה התכוונתי.

אם היית קורא שוב היית מבין שאני בהחלט בעד ימי מסלול לשכמותך( עכשיו זה כן?)

מה לעשות ? כשאני קורא לכל המועדונים השונים להתארגן, אתה קורא לזה אינטרס אישי ואני חושב שזה ישרת את מטרות הספורט העממי ,אתה הבנת את זה הפוך, כמו שהבנת שאני קורא להפגנה, ואני לא!

מעולם לא זלזלתי בתחושות או תגובות שלך, אני כן מצר על כך שלא עשיתם מאומה לצורך האינטרס שלך (עד היום חשבתי שאינטרס שלי זה מה שאני מרויח אישית מהעניין) כנראה שאני צריך ללמוד עברית מחדש.

האינטרס שלי אליבא "מסטר ציף", זה מיסוד הספורט המוטורי התחרותי בישראל לכל גווניו וסוגיו לכך נשלחתי.

והאינטרס שלך? ספורט מוטורי עממי ,שגעון. אני בעד ולא אומר את זה בזלזול מה עשית כדי לקדם את זה?

מירוצי מכוניות

פורסם
טוב.. כמה דברים שיש לי להוסיף לשרשור.

1. אני בעד כל מה שיעזור לחקיקת חוק ספורט מוטורי.

2. ההתארגנות לדעתי עומדת על גבול הבלתי אפשרית. אני חושב שבמקום להפגין מול הכנסת, בשיירה של רכבים ללא פאשלה או תאונה אחת (דבר כמעט בלתי אפשרי), צריך ללכת לכיוון שדני לוי זרק כמה דפים אחורה כאן. אפשר ליזום "תערוכות". לדוגמא, מה שאני חשבתי: בכפר סבא בכיכר העיר, יש רחבה ענקית מול הקניון (במרכז העיר). אפשר להכניס לשם המון רכבים. להכניס רכבי ראלי,אספנות,ועוד דברים יפים כאלה בסגנון. הציבור יתלהב,אני בטוח! המון אנשים יגיעו. כל מה שצריך הוא לדבר עם מנהלת הקניון. אבל כאן כל הבעיה. אני חושב שהיא (ואולי גם העריה) תרצה על זה כסף, ולא קצת. אוקיי נגיד שפתרנו בעיה זו.. אפשר להעמיד דוכן עם סטיקרים ועלונים על מנת לקדם את הספורט המוטורי, כל מה שקשור. הציבור יתלהב. אבל כאן יש עוד בעיה. ל"תערוכה" יגיעו לפחות 70% ילדים (קטינים חסרי רישיון), ערסים, ועוד שלל אנשים לא רצויים, שלא יכולים לעזור לנו בקידום. מכפר סבא אפשר להמשיך הלאה לערים אחרות.. מה אתם אומרים על הרעיון? שתי הבעיות האלה אמנם די גדולות, אבל עם קצת רצון והשקעה(גם כספית), הכל אפשרי.

3. אני חושב שיש ח"כ אחד או שניים שיכולים לתמוך בנו. ח"כ אהוד רצאבי ששחרר לא מזמן הצעות חוק שונות לגבי חוק הספורט המוטורי.

4. אני יכול לנסות לארגן תקשורת מקומית (באם האירוע יתקיים בכפ"ס).

5. אני חושב שיהיה קשה לארגן את כל הדברים שעלו כאן בדיון. אבל כמו שוולט דיסני אמר בזמנו: "זה די מהנה לפעמים לעשות את הבלתי אפשרי".

בהצלחה לכולנו.

שאלתה שאלות וענית עליהם בעצמך!!!

לא תהיה הענות חוץ מילדים מתלהבים ונשים שיצאו לשופינג,יותר מדי יקר,

יותר מדי זמן,יותר מדי אישורים,פחות מידי ריטינג

בקשר לחוק,אני חוזר ואומר הוא לכולנו,

אחרכך יהיו מסלולים,על ידי יזמים ואנשי עסקים,

שיעשו ימי מסלול,גמקאנות,דראג...ושמג!!!

בימקום לריב ולרדת נמוך באו נאחד כוחות,

ונעלה להציק לממשלה!!!

כי בקצב הזה נמשיך לריב אבל בלי חוק :twisted:

קובי כהן

פורסם

חברים לא הפגנה,

"מסע לקידום חוק הספורט המוטורי"

ואני על דעת עצמי יזמתי את הרעיון ולא דני,על תאשימו אותו!!!

קובי כהן

פורסם

התשובה שלך צריכה להיות מאוד פשוטה - כן או לא.

בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה ריגשי בתגובה אחת!

תרגע - אף אחד לא תקף אותך אישית!

אבל, אף אחד גם לא חייב לך תשובה כן או לא כדבריך....

מה, אני צריך לעשות איתך עיסקאות? נהגי הראלי חייבים לך משהו?

במשך שנים - כמעט אף אחד לא התארגן בארץ לעשות משהו משמעותי לקידום ספורט מוטורי וזה כולל אותך ידידי. כולם (וזה כולל אותך) - יודעים לבכות יפה יפה - אבל כשזה מגיע לביצוע פתאום - כולם נאלמים דום). אתה לא רוצה לסייע (בהפגנות או בכל דבר אחר - ואני נגד הפגנות כאמור) - אל תסייע! בטח אל תציב תנאים.

נהגי הראלי לא חייבים לאף אחד כלום - לבד התארגנו - לבד הרצנו את החוק - בהובלה של דני לוי ואחרים. גם אני חושב שעדיף ועדיף ועדיף - אבל בניגוד לך ידידי או שאני עושה משהו בנידון או שאני שותק. גם את הזכות לבקר מעשים של אחרים צריך להרוויח.

אכן, על תחושות אי אפשר להתווכח - אתה מרגיש מה שאתה מרגיש. אבל זה לא עושה אותך צודק. להיפך אתה טועה! ואני ידידי - לא חייב לך הסברים - בטח לא בצורה החצופה בה אתה דורש אותם.

דורש.... מכוח מה? מהיותך שותף לקידום המהלכים?

כתבתי לך בצורה יפה שיש לך טעות בתפיסה ואני מוכן להסביר לך - במקום לשאול בצורה מנומסת אתה מעדיף לנהל פה מלחמות....

אם יהיו לך שאלות ענייניות - אני (ואני מעריך שגם נהגים אחרים) יגיבו לעניין.

לקח הרבה זמן עד שהצלחתי לגרור לפה נהגי ראלי שיגיבו באופן קבוע - במקום לנצל את זה - אתה מעדיף לתקוף...

דבר אחרון לגבי אינטרסים אישיים - את החוק מריצים מכספם אנשים פרטיים ויש להם זכות לדאוג לאינטרסים שלהם. דני לוי כרגע נבחר להוביל את המהלך - אתה מוזמן להחליף אותו - אם תבחר בעוד שנה. בשביל זה אתה צריך:

1. להרשם לעמותה

2. להשקיע זמן (וכן, גם כסף)

3. לשכנע שאתה תוכל להוביל טוב יותר

דבר אחרון,

רוצה דברים אחרים (רייסים במסלול וכו') - תקדם אותם עצמאית. הבעייה שלאחרונה נראה שיותר ויותר "ספורטאים" תופסים טרמפ על הגב של נהגי הראלי.

לידיעתך (לגבי אינטרסים אישיים) - דני לוי מתנדב בשנים האחרונות ללא שכר להוביל את המהלך - כמוהו יש נוספים. לא רק שלא קיבלו שכר אלא גם הוציאו מכיסם כסף - אז לך עוד יש בעייה שקודם כל ידאגו לעניינם (מירוצי ראלי) ואח"כ לשאר הספורט המוטורי?

בשיא הכנות, ידידי - אתה חצוף!

אלון.

פורסם
חברים לא הפגנה,

"מסע לקידום חוק הספורט המוטורי"

ואני על דעת עצמי יזמתי את הרעיון ולא דני,אל תאשימו אותו!!!

קובי כהן

למה - תמיד טוב להאשים את דני לוי....

:wink:

שיתאמץ יותר....

:-P

אלון

פורסם

205CTI אתה טועה בגדול בצורת החשיבה שלך.

במקום ולאחד את האנשים אשר אוהבים את הספורט המוטורי ורוצים לעזור בהקמתו בארצנו אתה גורם לפילוג בספורט המוטורי בארץ בכך שאתה עושה הכללות בין "נהגי הראלי" ובין "נהגי הדראג"

אז זה נכון שאתה ונהגי הראלי משקיעים מזמנם ומכספם כדי לערוך כל מיני מפגשים ובאמת כל הכבוד ואני מעריך זאת וזה אף מקדם את הספורט המוטורי בארץ אך שים לב לצורת הדיבור שלך, אתה מפלג את הספורט המוטורי! במקום ולהתאחד כולם יד אחת אתה גורם לפילוג אשר גורם רק לנזק לספורט המוטורי בארצנו. אתה צריך להבין שכולם פה ולא משנה "נהגי ראלי" או " נהגי דראג" כולם במפורש צריכים לתמוך אחד בשני.במידה ולא כל הדיבורים הללו הם סתם באוויר.

מקווה שהבנת

יוסי

פורסם
בחיים שלי לא ראיתי כל כך הרבה ריגשי בתגובה אחת!

תרגע - אף אחד לא תקף אותך אישית!

אבל, אף אחד גם לא חייב לך תשובה כן או לא כדבריך....

מה, אני צריך לעשות איתך עיסקאות? נהגי הראלי חייבים לך משהו?

במשך שנים - כמעט אף אחד לא התארגן בארץ לעשות משהו משמעותי לקידום ספורט מוטורי וזה כולל אותך ידידי. כולם (וזה כולל אותך) - יודעים לבכות יפה יפה - אבל כשזה מגיע לביצוע פתאום - כולם נאלמים דום). אתה לא רוצה לסייע (בהפגנות או בכל דבר אחר - ואני נגד הפגנות כאמור) - אל תסייע! בטח אל תציב תנאים.

נהגי הראלי לא חייבים לאף אחד כלום - לבד התארגנו - לבד הרצנו את החוק - בהובלה של דני לוי ואחרים. גם אני חושב שעדיף ועדיף ועדיף - אבל בניגוד לך ידידי או שאני עושה משהו בנידון או שאני שותק. גם את הזכות לבקר מעשים של אחרים צריך להרוויח.

אכן, על תחושות אי אפשר להתווכח - אתה מרגיש מה שאתה מרגיש. אבל זה לא עושה אותך צודק. להיפך אתה טועה! ואני ידידי - לא חייב לך הסברים - בטח לא בצורה החצופה בה אתה דורש אותם.

דורש.... מכוח מה? מהיותך שותף לקידום המהלכים?

כתבתי לך בצורה יפה שיש לך טעות בתפיסה ואני מוכן להסביר לך - במקום לשאול בצורה מנומסת אתה מעדיף לנהל פה מלחמות....

אם יהיו לך שאלות ענייניות - אני (ואני מעריך שגם נהגים אחרים) יגיבו לעניין.

לקח הרבה זמן עד שהצלחתי לגרור לפה נהגי ראלי שיגיבו באופן קבוע - במקום לנצל את זה - אתה מעדיף לתקוף...

דבר אחרון לגבי אינטרסים אישיים - את החוק מריצים מכספם אנשים פרטיים ויש להם זכות לדאוג לאינטרסים שלהם. דני לוי כרגע נבחר להוביל את המהלך - אתה מוזמן להחליף אותו - אם תבחר בעוד שנה. בשביל זה אתה צריך:

1. להרשם לעמותה

2. להשקיע זמן (וכן, גם כסף)

3. לשכנע שאתה תוכל להוביל טוב יותר

דבר אחרון,

רוצה דברים אחרים (רייסים במסלול וכו') - תקדם אותם עצמאית. הבעייה שלאחרונה נראה שיותר ויותר "ספורטאים" תופסים טרמפ על הגב של נהגי הראלי.

לידיעתך (לגבי אינטרסים אישיים) - דני לוי מתנדב בשנים האחרונות ללא שכר להוביל את המהלך - כמוהו יש נוספים. לא רק שלא קיבלו שכר אלא גם הוציאו מכיסם כסף - אז לך עוד יש בעייה שקודם כל ידאגו לעניינם (מירוצי ראלי) ואח"כ לשאר הספורט המוטורי?

בשיא הכנות, ידידי - אתה חצוף!

אלון.

לא יודע למה אבל לפי מה שאתה רושם פה זה דווקא כן נראה שזה נועד לקדם אותכם ואת האהבה שלכם... אתם עדיין חושבים שכל מה שמעניין אותנו "קהילת המשפרים"(אם ככה אפשר לקרוא לזה)

זה "רייסים" ולבוא "ללחוץ" על מסלול ולבדוק כמה האוטו עושה 0-100 .. לא מכיר לא אותך לא את המסטר ולא את דני לוי אבל תשמע ספורט מוטורי זה ספורט מוטויר אם זה ראלי ואם זה דראג ואם זה ג'מאקיינה ואם אתם רוצים להתחיל ממשהו שנוח לכם איתו כי אתם עוסקים בו.. ולא להכניס בתוכו את הכל מההתחלה אז משהו פה דפוק... קידום הספורט המוטורי..?

ספורט מוטורי של מי..? של כל העם וזה כולל אותכם או שלכם בלי העם..?

פורסם

לפני שאתה כותב "רוכב אדום" תקרא קודם מה כתבנו ותראה שיש מי שעובד עבור הספורט ומי טרמפיסט דמגוג.

אני חוזר בפעם האלף לא תתארגנו זה לא יצליח!!!!

מה כלכך מסובך?

מירוצי מכוניות

פורסם

"רוכב אדום "

או איך שזה לא נקרא או נשמע

כאשר יעבור חוק הספורט המוטורי הוא לא יהיה חוק רק למירוצי ראלי אלא חוק ספורט מוטורי ואם מירוצי דראג נכללים בהגדרה הזו והם נכללים אזי יהיה מותר לך לעשות מירוצים כאלו בהנחה כמובן שתעמוד בתקנון הספורט המוטורי

אני חושב שאתה ממהר להסיק מסקנות ולהאשים סתם

דני לוי מייצג אינטרס של נהגי הראלי שממנו נרוויח כולנו

תאמין לי הוא עושה עבודת קודש ולא היית רוצה להחליף אותו לשנייה

טוב אולי רק לשניות שהוא נוהג באימפרזה שלו

יום טוב

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...