Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב שני שלא הולך ליסוע יותר מידי, בעיקר לנסיעות ביישוב ופעם בכמה סופשים למרכז.

צריך מקום לשלושה ילדים מאחורה (שני בוסטרים וכיסא תינוק שגם יהיה בוסטור עוד שנה בערך), אני כבר בדקתי דגמים שבטוח כולם יכנסו בהם כמו אטקה, טיגואן או 3008, הבעיה שהחלטתי על להוריד את התקציב כי בתכלס הרכב הזה לא הולך ליסוע יותר מידי.

תקציב מקסימלי הוא 80 אלף.

החיסכון בדלק לא חשוב לי כל כך, בעיקר שיהיה מקום בשורה השניה, שיהיה אמין ובלי לרוץ למוסך.

לא מחפש דווקא משהו חדש, גם רכבים בשנתונים 2017-2019 הם אחלה אם יכנסו בתקציב. 

• ספונסר פורום
פורסם

רכב אהוב עלי מאד הוא דגם ה-5 מקומות של הסיטרואן פיקאסו, שניתן למצא בהרבה פחות מ-80 אלף.

לך רק על מנוע הבנזין 1.6 טורבו (165 כ"ס), רק על רכב עם היסטוריית טיפולים מוכחת בהתאם להנחיות יצרן (לא יותר מ-15K ק"מ או שנה בין טיפולים, רצוי מאד שמן בתקן B71-2297 בחשבונית).

תמצא רכב משפחתי מדהים עם 3 מושבים עצמאיים מאחור ומגוון אפשרויות הזזה וקיפול. פשוט תענוג.

• רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

תודה על התגובה, הבעיה היא שכולנו מכירים את השוק של סיטרואן בארץ, ושחכתי לציין שאת הרכב הזה נרצה למכור עוד שנתיים שלוש, ככה שיהיה לי מאוד לא קל 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 40 דקות, yuvalv כתב:

תודה על התגובה, הבעיה היא שכולנו מכירים את השוק של סיטרואן בארץ, ושחכתי לציין שאת הרכב הזה נרצה למכור עוד שנתיים שלוש, ככה שיהיה לי מאוד לא קל 

מכיוון שאתה מציין שהנסועה תהיה נמוכה מאוד, לדעתי שיקול האמינות לא צריך להיות בראש הרשימה ומכיוון שניתן לרכוש את הרכב שהחבר מעליי הציע לך במחיר נמוך ביחס למתחרות שנחשבות אמינות יותר, כך שאמנם תמכור בזול יחסית אבל גם תרכוש בזול והביטוח גם כן צפוי להיות נמוך מהם. 

כך שאם תשקלל את הכל לדעתי כן כדאי לשקול אותו כי כנראה ירידת הערך והוצאות האחזקה יהיו זולות מהמתחרות. 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...