Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מחפש לקנות רכב היברדי / חסכוני וגם מצד אחד לא לוותר על תחושת הנהיגה במחיר עד 160 אלף שקל .

הרכבים שמצאתי מתאימים לדעתי הם היונדאי סונטה הייבריד / טורבו ו או הקופרה פורמנטור 310 כ"ס (יודע שיחסית הוא זולל דלק פשוט מנסה להבין עד כמה יש הבדל)

בנוסף אשמח לדעת אם יש הבדל משמעותי ביונדאי סונטה הייבריד לטורבו מבחינת החסכון בדלק ובכללי בטיפולים כי בבדיקה קטנה באינטרנט רשמו שבהייבריד אכן אחרי כמה שנים יש חסכון בכסף אבל מבחינת הטיפולים של הסוללה אז לא שווה.

אשמח לייעוץ של חוכמת ההמונים וגם אם יש רכב אחר שלדעתכם שווה לי לבדוק אשמח לעצה.

תודה רבה

פורסם

מה הנסיעה הצפויה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

5 ק"מ מהבית זה בערך 250 ק"מ בחודש, תוסיף גם נסיעות פנאי ותגיע ל-6,000-8,000 ק"מ בשנה. בנסועה כזו, אם לא מדובר במשהו קיצוני, הפרש ההוצאה על דלק כשההבדל בצריכה לק"מ 20-30% די זניח וייקח לל די הרבה זמן לאזן את ההפרש בעלות הרכישה של ההיברידי. הייתי מתרכז בתכונות שחשובות לך (נוחות? אבזור?) ואמינות, מניח את צריכת הדלק במקום יותר נמוך. כן. וגם עלות ביטוח, שלקורולה החברידית, למשל, גבוהה מאוד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעקרון כן זה מה שהרבה אמרו לי וגם ראיתי את זה הרבה באינטרנט העניין הוא שאני מחפש רכב עם אבזור גבוהה מאוד (סונטה לימיטד ) והרגשת פרימיום ועל הדרך גם מסתכל מהצד על הצריכת דלק , השאלה באמת אם ההבדל בין הטורבו להיברידי לא כזה גדול ואם יש רכבים אחרים שלא משעממים כמו הקורולה שיכולים לקרוץ לי אשמח לשמוע , בגלל זה גם נתתי את דוגמת הפורמנטור קופרה שהוא בצד השני של צריכת הדלק וזה ההתלבטות שלי ללכת בכל מחיר על ההיברידי או באמת לראות את הטורבו סונטה או רכבים אחרים במיוחד בעידן כמו שלנו היום עם כל החשמליות שמסתובבות בחוץ וחוסכות הרבה.

פורסם (נערך)

בן כמה אתה ומה הוותק הביטוחי שלך.

מחירי הביטוח קפצו בשנה האחרונה, והנפגעים בצורה הקשה הם כנראה בעלי טויוטה, יונדאי וחשמליות. כל החסכון של היברידי/חשמלי עובר לכיסי חברות הביטוח עם ריבית, הצמדה, מע״מ ומס אשכנזים. לכן, אם עלויות האחזקה חשובות לך, בדוק את מחיר הביטוח, כי בנסועה כשלך הוא יגמד את החסכון בסעיף האנרגיה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

• תוכן חדש...