Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל?

בזיון מילה יותר מתאימה, עלוקות שמנסות לתפוס טרמפ בדרך למיסוד הספורט ולשיפור מעמדם האישי

בעוד שכל אותם השנים של מסלול היסורים עד היום, לא עשו מאומה, לא הציעו עזרה והיום בוכים בדמעות

תנין על קיפוח, למשל מועדון הטיולים הישראלי עם נציגו ברוך כוכבי (רוצים להיות בהתאחדות) למה?

כי לנסוע בשבת לטיולים זה ספורט מוטורי תחרותי, והוא גם מגובה ע"י מי שלכאורה מחזיק ברשיון של

fia למה? כי הפרד ומשול יקדם את הספורט המוטורי ואז יש מרכז ליכוד באמצע ,ומול אלו עומדים נהגי

ורוכבי המירוצים ועינינו כלות.

אבל אנחנו לא נפסיק את המאבק עד ליריית הפתיחה, ובעידוד וחיזוקים שאנו מקבלים מכם נמשיך את המאבק

ולו רק שלדור הבא תסלל הדרך לספורט נקי מ"עסקונה".

מירוצי מכוניות

פורסם

דני שלום,

למה לא להביא לידיעת הציבור מי אלו שמכשילים/מעכבים...

שישלמו מחיר ציבורי לפחות...

יש אתר בו מתפרסמים הפרוטוקולים של הועדה (הדיונים), נכון?

אני אישית אשמח לדעת מי האנשים שמקימים מכשולים מתוך אינטרסים אישיים - אפשר להפעיל לחץ ציבורי על כל אדם כזה...

גם על ממסי - אם הבנתי נכון את ה"רמז" שלך (בקשר לנציגי ה FIA)...

אלון

פורסם

ברשותכם אשפוך בקצרה קצת אור על נושא הספורט בכלל ,ההתאחדויות ,,,,,,,,,,ולפני הרבה שנים בערך 8 שנים היה קיים התאחדות הספורט ,זה היה גוף ששלט בכל תקציבי הממשלה לטובת הספורט ,וחילק אותם לענפי הספורט השונים,

היום העניין שונה,יש למעשה את האחראי על הספורט מטעם המדינה במשרד החינוך ,והוא מחלק את התקציבים לכל התאחדיות ,האגודות וכו' ,החלוקה נעשית לפי קריטריונים של הוועד האולימפי , שזה הגוף הקובע,(יש גם ענפים לא אולימפיים שבכ"ז מתוקצבים)

אין בעיה עם עמותת מטיילי החיפושיות שרוצה להיות התאחדות לעצמה של ספורט מוטורי ,שתעמוד בקריטריונים ותפנה לקבלת תקציבים, הבעיה היא שכולם רוצים חלק את בעוגה שלא קיימת

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אני קורא אתה הכתבה ופשוט נגעל!

חלוקת רווחים,סחבת,סעיף 4 מתוך 50?

אתם יודעים מה אני יושב מול המסך ולא יודע מה להגיב.

קיבינ**אט!

פורסם

אני אנסה להסביר

שהוקמה מדינת ישראל והוקם איגוד ממסי בשנות ה50 ע"י עולים מדרום אפריקה, ניתן אישור מהfia

לארגון המקומי ורשיון נוסף של FISA שהיה אישור ממחלקת הספורט של הפדרצייה.

מעולם אבל מעולם לא השתמש ממסי ברשיון זה על מנת לערוך מירוצים בינלאומיים בישראל ולנסות

להכנס לקלנדר הבין לאומי כמו לדוגמא קפריסין. למעט אותו מירוץ אומלל ב1970 באשקלון.

ממסי בשנות השמונים פעלה בארץ במירוצי אשקלון כזרוע הרשמית של המדינה למירוצים, קיבלה את האישורים ממי שצריך,כשמנכלי ממסי אז,אמצייה גזית, וגדעון נווה, בעידודו של ניצב איתן בן יהושע

ממשטרת ישראל, נטלו על עצמם את האחריות המיניסטראלית לעשות מירוצים ללא שום חוק ספורט מוטורי כזה או אחר.

לכשהשתלטו על ממסי האחים מילשטיין גווע הספורט המוטורי ושבק חיים לפחות בכל הנושא של לקיחת אחריות ועידוד הספורט.

מה שעיניין את אנשי ממסי היו מסיבות קוקטלים באסיפות הכלליות כל שנה בחול, וכדי לצאת ידי חובה,

עזרו פה ושם לנהג או רוכב זה או אחר לצאת לחול לתחר, כמובן לא לפי קריטריונים מקצועיים,

אלא בשיטת מי שמתחשק למנכ"ל שהוא גם היושב ראש והאיש הכל יכול בממסי,

גילוי נאות- גם אני יצאתי פעם אחת בקבוצה שאני בחרתי על חשבון ממסי ב1996 לאליפות אירופה באקו ראלי. (מקום 4 ).

לכשהתחלתי ב 1996 לבוא בדרישות אליהם כגוף המייצג של ה fia להזיז מהקיפאון את הספורט המוטורי בארץ,סר חיני בעיני יצחק מילשטיין, ומאז ואני אומר זאת בגלוי יש בינינו קצר מוחלט באופן אישי

שאני לא מהסס לבקר את מעשיו ואת חוסר האיכפתיות שלו מהספורט המוטורי בכל עת.

אני חושב ואומר זאת בגלוי שלממסי יש וצריך להיות תפקיד חשוב במערך הספורט בארץ, אבל התנאי

הוא שתקום מערכת ומראש של ספורט מוטורי ותתנהל ע"פ כל הכללים והחוקים של כל מדינה מתוקנת,ולא ע"י שלטון שררה של אנשים שבראש מעייניהם זה בטח לא המטרה שלשמה אני נלחם

5 שנים בהתנדבות ובחינם.

כל אותם שנים מהרגע שהגשנו בג"ץ ב 2001 ועד לדקה זו ממסי לא נקפה אצבע לעזרה,כלום בגדול

הם נידו את הנושא, הכפישו את שמי בכל מקום, ניסו לסכסך בין הספורטאים בשיטת הפרד ומשול,

וכשכלום לא עזר והחוק התקדם הם יצאו בלחץ פוליטי על כל מי שהם יכלו והיום הם מנהלים קרב מאסף

שפוגע בספורט,

הם מצהירים שהחוק לא טוב לספורטאים, וכשאני שואל אותם הרי אני ספורטאי פעיל? מה לא טוב?

הם ממלאים פיהם מים ,וכשזה מגיע לחברי מרכז או חברי כנסת? הנה לכם תקיעה ראשונה,

וכשהם מכריזים שהם לא רוצים להיות ההתאחדות הם עושים בדיוק להפך,

המחוקק ולא אני לא מוכן לתת להם מונופול מכמה סיבות.

בקפריסין נהרס הספורט המוטורי כי לנהגים אחרי הרבה שנים נמאס מהממסי המקומי שם והם מרדו

ומלחמת עולם פרצה שם בתי משפט ומה לא,

ומכל התמונה הזו והנסיון העצום שרכשתי בנושא הספורט המוטורי הכי קל היה מצידי לבוא בהכנעה

אליהם כמו שאחרים עושים, ודי לחכימא ברמיזא ,ולמכור את כולם לגוף בעייתי, ואולי יקומו אנשים ויגידו

כרות ברית גם עם השטן מה איכפת? העיקר שהספורט יזוז?

אבל איזה ספורט אתם רוצים? כזה שדני לוי ישלם 160$ לרשיון? ואחר לא ישלם?

שלממסי אין אפילו אדם אחד שמבין בספורט מוטורי? איך בדיוק יקום הגוף הזה שלא עשה מאומה עד היום כאיסטרטגייה ופתאום הנמר ישנה חברבורותיו?

איך יכול להיות שממסי מאמץ לחיקו מועדון טיולי אופנועים ומשית אותו לספורט מוטוריי, שאנחנו מחזיקים מסמך של fia שאומר בפירוש שבהתאחדות ספורט מוטורי, מועדון שאינו עוסק בתחרויות ספורט מוטורי יכול להיות רק משקיף לכל היותר?

הרי הם הנציגים לא? מה מסתתר מאחורי זה? נאיביות? או שמא?

והיום בישיבה הם עדיין ממשיכים ומאשימים שאנחנו הנהגים הגורמים לכך שאין ספורט מוטורי בגלל סיכסוכים בינינו האם כך הדבר?

היום לחצו אותי לקיר חברי כנסת מתוך כוונה טובה אני מדגיש, לקיים דיאלוג עם ממסי ,ואני מכריז שאני אלך לדיאלוג בשם אלה ששלחו אותי למערכה הארוכה הזו, ואם יצחק מילשטיין ידבר איתנו בגובה העיניים ומתוך שותפות אמיתית אנו נלך ביחד

בהזדמנות זו שעיניי טרוטות מחוסר שינה אני רוצה באמת להודות שוב לכל המפרגנים ,למעודדים

כל עוד שתתמכו לא אשבר אני מבטיח,

אני גם רוצה להודות פה לחברי הכנסת,ענבל גבריאלי, אהוד רצבי,דוד טל,אילן לייבוביץ,אבשלום וילן,

ציטה כהן, דני בן לולו,אמנון כהן, הם באמת רוצים בטובתינו,אבל כשהם שואלים שאלות והפקידים שנשלחו לענות לא בקיאים בחומר, ונשמעים צעקות של קיפוח של כוכבי,ושל מילשטיין,ופתאום

יועץ איגוד עורכי הדין,משטרה שעד היום לא מבינה מהו קטע קישור, ועוד, אז הכל זז בעצלתיים.

לילה טוב

מירוצי מכוניות

פורסם

כל הבירוקרטיה ברורה לי,

אני רק לא מבין,דבר אחד!

האם ליגות העבירות,מרוצי הגיפים,מרוצי הלק...נווט,אילת הקשן,חוצה ישראל,מטולה אילת,

כל הנ"ל בישתתפות,באגים,מכוניות בניה עצמית,מוטציות מוטוריות שלא קיבלו או יקבלו,

רישוי בחיים,מרוצי טרקטורונים,מוטו קרוס(אופנועים).

והכל מסודר,מסוקר,מאובטח(גם מישטרתית),וגלוי בערוצי הטלויזיה,

זה בסדר??? וראלי לא???

ומה אם ניקרא למרוץ ראלי, ראלי נווט אז זה יהיה בסדר???

בכאב,

קובי כהן

פורסם
כמו כל ההפקרות שיש במדינה בכל הנושאים, רצח, גניבות, ריגול תעשייתי, מירוצים לא חוקיים כך אנו נראים.
דני,

"ברומא תהיה רומאי"

חלילה לא לירצוח ולגנוב,

אבל כן,להציב עובדה שיש ספורט מוטורי,

וכן לקיים ליגה מסודרת ובטוחה בלי פחד!!!(כמו הגיפים,באגים,טרקטורונים ןעוד)

רק ליקרוא לילד בשם אחר!!!

כמו שעושים הקולגות שלנו!!!

קובי כהן

פורסם

את זה אנו מיישמים אבל ללא קהל ,כל עוד שאין ביטוח, העמותה לא תיקח על עצמה אחריות

גם כך אנו משקשקים שמא יקרה אסון לנהגים,ולאלה שעוזרים.

מירוצי מכוניות

פורסם

במצב זה,תמיד נישאר בשוליים,ואת החשיפה והעקרה שאותה אנחנו רוצים,

לא מגיע לאף אחד כימעת.

איני בטוח שלמרוצי הנווט,יש אישורים,וביטוח אחרת זה היה נעצר מיזמן!!!!!

קובי כהן.

פורסם

דני שלום,

אני מניח שממסי מבססת את מעמדה כגוף הרלוונטי לספורט מוטורי בישראל מתוקף מינוי שקיבלה מה-FIA.

האם נעשה ניסיון להפגש ולדבר עם מוזלי (FIA) ולהסביר לו את המצב על מנת שיבטלוו את המינוי הנ"ל ? האם מכתב מה-FIA המעיד כי הוא מתנער מממסי ואינו מכיר בו כמתאים כלל לניהול הספורט המוטורי לא יכול לסייע לך?

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם
דני שלום,

אני מניח שממסי מבססת את מעמדה כגוף הרלוונטי לספורט מוטורי בישראל מתוקף מינוי שקיבלה מה-FIA.

האם נעשה ניסיון להפגש ולדבר עם מוזלי (FIA) ולהסביר לו את המצב על מנת שיבטלוו את המינוי הנ"ל ? האם מכתב מה-FIA המעיד כי הוא מתנער מממסי ואינו מכיר בו כמתאים כלל לניהול הספורט המוטורי לא יכול לסייע לך?

חן,

אתה תמים אם אתה מאמין שניתן לההדיח את ממסי מהמינוי שלה.

הם קשורים שם הרבה יותר חזק ממה שאתה חושב / ממה שחלק מהאנשים רוצים...

אלון

פורסם

הם קשורים שם הרבה יותר חזק ממה שאתה חושב / ממה שחלק מהאנשים רוצים...

אלון

אתה יכול לפרט?

(add lightness' (Colin Chapman'

• תוכן חדש...