Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהרבה מקומות במרכזי ערים יש הסכמה לא רשמית שמותר לחנות באדום לבן שלא מפריע לתנועה.

טרנטה, אשמה לחוד ויכולת הוכחה לחוד. בהיעדר הוכחה, האשמה הולכת למי שהיה צריך לתת זכות קדימה/לשמור מרחק/לעצור.

פורסם

זה בדיוק מה שכתבתי... מי שמעלי הטיל את האשמה אוטומטית על זה שאמור לתת זכות קדימה.

הראתי לו שזה ממש לא חייב להיות כך תוך כדי שאני מציין שצריך להוכיח... כמובן שאם אין הוכחות אז הנטל עליו כפי שכתבת.

פורסם
לפני 19 שעות, ELI001 כתב:

אני רק שאלה לחברי הפורום, הרכב החונה באדום לבן אין לו שום אחריות לעניין??? באמת מתסכל אותי לראות אנשים חונים באדום לבן במיוחד לפני מעברי חצייה שבגללם אני צריך להאט כמעט לעצירה לגמרי בשביל לוודא שפנוי. 

יש. רק שלא עושים עם זה כלום. אולי אם יתחילו לצרף אותם לתביעת הנוהג הזה יפסק.

פורסם
לפני 21 שעות, aviaviavi כתב:

בהרבה מקומות במרכזי ערים יש הסכמה לא רשמית שמותר לחנות באדום לבן שלא מפריע לתנועה.

טרנטה, אשמה לחוד ויכולת הוכחה לחוד. בהיעדר הוכחה, האשמה הולכת למי שהיה צריך לתת זכות קדימה/לשמור מרחק/לעצור.

נכון, אבל לעולם לא 12 מטרים מצומת, ויש לזה סיבה מעולה. אנשים נוטים להתעלם מזה, כי בסופשים פקחים לא נותנים דו"חות אבל בימי חול בהחלט נותנים. 

אני גר באזור שבו אפילו הסדירו את החניה באדום לבן (כלומר אדום לבן + תמרור שכתוב שהחניה אסור בין 07 ל-20). זה לא באמת מתיר חניה אם מתפלפלים, אבל לכולם הייתה ברורה הכוונה של העירייה ועל כן חונים שם בין 20-07 באין מפריע. יחד עם זאת, 12 מטרים מהצומת, המדרכה הופכת להיות אפורה (נתיב נסיעה) ואסור לחנות. לא שאני חושב שהנהג החונה יישא באיזו שהיא אחריות לתאונה, אבל פות"ש, אם יעשה רושם של אדם סביר, סביר כי יהנה מעט מחמת הספק ולא יחטוף 100% אשמה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

^ אלא אם כן מדובר בתו נכה ואז מתעלמים. יש לי מישהו ברחוב עם תו נכה שבאופן קבוע חונה כמעט על הצומת וזה פשוט סכנת תאונה תמידית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חדשות מעניינות: מסתבר שיש לי מצלמת רכב (ששכחתי ממנה לגמרי). רואים אותי עוצר בתמרור וגולש לצומת.

הבעיה היא שלא רואים בכלל את הנהג הפוגע. הוא נכנס בדלת הנהג וכל הנסיעה שלו לא מצולמת בכלל.

פורסם

התיעוד לא משפר את מצבך מהותית. על פי תקנות, יש לעצור על קו עצירה/מעבר חציה/קו תמרור. אם אין שדה ראייה, יש לעצור שנית לפני קו הצומת. 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

אם יש לך תעוד שעצרת זה מצויין.

אין פה שחור ולבן אם יש צד אחד שצריך לתת זכות קדימה אך הרכב השני בא מהר או שהנהג התעסק בפלפון לא יעזור כלום. ובטח זה שחונה באדום לבן לא מוסיף.

צא לצומת, צלם כמה תמונות + וידאו שמוכיחות שדה הראיה בעייתי, ותודיע לנהג השני או לחברת הביטוח שלך שאתה תובע אותו, את הרכב השחור ועל הדרך את העיריה שהתרשלה פה (יעזור אם תצלם עוד כמה רכבים שחוסמים שם בפינה באדום לבן וגם בצמתים אחרות ולא נאכפים).

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי baer
פורסם

אני סבור כי מיקום הפגיעה, במידה ואכן גלשת לאט וניתן לראות זאת בסרטון, משחק לטובתך. לא יודע אם זה יגרום ל50-50 אולם אני סבור כי זה יפחית את אחריותך. כל זה כמובן בתנאי שנפלת על שופט סביר עם טיפת סבלנות להקשיב. לרוב בית משפט זה בזאר טורקי. 

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...