Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחנות רוצים ממני 250 התקנה שקל כיוון שהם טוענים שההתקנה של רמקולים 6X9 מאחור מסובכת ברכב כי צריך לקדוח בצורה מיוחדת ויש שם אנטנה פנימית שצריך להזיז וכל מיני..

ובנוסף על רמקולים של קנווד מסוג 6939I סה"כ 750 שקל..

במחיר הנל יש את הקנווד האלה ו-JBL והוא אומר אם אני מתלבט ביניהם אז ללכת על הקנווד

רציתי לדעת אם כדאי והאם ההתקנה באמת כזאת מסוכבת ?

פורסם

חבר שלי גם רצה להתקין רמקולים 6X9 על אימפרזה ובגלל כל הסיבוכים הוא בסוף קנה סאב. וזה מה גם אני הייתי עושה במקומך (כמובן רק אם יש לך מגבר...).

פורסם

עדיף לך לחנות שיעשו לך הכל מקצועי וכמו שצריך ושלא תעשה לבד ובטעות תהרוס

עדיף לעשות כבר פעם אחת ולתמיד מאשר להרוס!!

VW PASSAT 1.8T 2001

פורסם

תודה לכם, אך אין לי מגבר, מה שכן יש לי זה הד יוניט של קנווד 50X4 דגם 4029..

אז המחיר של הרמקולים וההתקנה אינו כזה גבוה אם כך?, הוא המליץ לי על קנווד כיוון שהם היחידים עם שנה אחריות של ניופאן (הם ואינפיניטי אך האינפיניטי עולה בעצמו איזה 750 רק)

• תוכן חדש...