Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם צריך לעשות טסט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני עושה טסט לרכב שנת 2011 עדיין עד היום לא עשו שום בעיות.

כמובן באופן שוטף אני דואג שהמגבים והאורות יהיו תקינים בלי שום קשר לטסט. צמיגים כל 4 שנים מחליף חודש לפני הטסט, כי הטסט בחורף.

מנסה לעשות את הטסט בנובמבר ביום ללא גשם וחמים, בגלל בדיקת זיהום אוויר וההחלקה על הגלילים במכון.

גם המספרים נראים תקינים וצהובים כמו שיצא מהיבואן לפני 12 שנה, למרות שהצבע על הגג כבר איבד את הלכה, אבל על זה לא מכשילים.

לפני שבועיים הלכתי בבוקר היה רק תור במשרד כי מישהו התעכב, התור של המכוניות היה ריק והעובדים ישבו בצד דיברו ביניהם וחיכו למכוניות.

הבעיה היחידה שהייתה לי פעם היא בירוקרטיה, לא היו להם מדבקות, אבל ביטלו את זה השנה.

עריכה אחרונה על ידי car_me

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

חבר'ה תודה רבה לכולם. 

מצרף שאלה נוספת - האם יש למישהו המלצה על מכון טסטים הגון/נורמלי באיזור המרכז/השרון? 

פורסם
לפני 15 שעות, Ivri כתב:

שאלה נוספת - אני בעל ידע בסיסי ביותר, צפיתי בסרטון של כ 20 דקות על כל מה שצריך לבדוק לפני הטסט. 

מניח שדיברת על הסרטון שלי?

רק אציין שהטסט עצמו לקח לי בערך 4 וחצי דקות. אז לשלם 150 שקל בשביל 4 וחצי דקות נראה לי OVERKILL

הרכב חדש, אין סיבה שיכשילו אותך אלא אם נשרפה לך נורה או משהו, תטפל בליקויים לפי הסרטון אם ישנם, ותעבור בהצלחה.

לפני 54 דקות, Ivri כתב:

מצרף שאלה נוספת - האם יש למישהו המלצה על מכון טסטים הגון/נורמלי באיזור המרכז/השרון? 

אני עובר בדינמומטר ברעננה

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

מניח שדיברת על הסרטון שלי?

רק אציין שהטסט עצמו לקח לי בערך 4 וחצי דקות. אז לשלם 150 שקל בשביל 4 וחצי דקות נראה לי OVERKILL

הרכב חדש, אין סיבה שיכשילו אותך אלא אם נשרפה לך נורה או משהו, תטפל בליקויים לפי הסרטון אם ישנם, ותעבור בהצלחה.

אני עובר בדינמומטר ברעננה

היי, כן ושאפו על הסרטון מאוד ברור ולעניין. 

תודה על ההמלצה 🫡

עריכה: אתה חושב שלקח לך כל כך מעט זמן כי הבוחנים הבינו שאתה בחור מבין ואין טעם לנסות לחרטט אותך? או שאין קשר וזה ככה בדר"כ? 

עריכה אחרונה על ידי Ivri
פורסם

טסט לרכב פרטי רגיל מרגע הכניסה למסלול עד לרגע היציאה לא לוקח יותר מ 5-7 דקות. 

זמן המתנה בתור עד הכניסה למסלול יכול להיות ארוך, כמו כן יש עוד זמן לרישיום הרכב במשרד לפני הטסט, תשלום  וקבלת הטפסים אחרי הטסט. בדרך כלל במשרד יש תור של כמה אנשים. 

אם אין תור ארוך, כחצי שעה ברוטו להכל. 

• אהבתי 1

פורסם
בתאריך 13.12.2023 בשעה 12:30, sperial כתב:

זה לא גוזל הרבה זמן, אלא אם כן יש תור חריג.

זה מעצבן ברמות.

אני עושה טסט חודש-חודשיים לפני שתוקף הרישיון פוקע.

כבר 36 שנה אני מעביר לפחות 2 מכוניות כל שנה, כל פעם מתלבט האם להשאיר למוסך, כל פעם עושה בעצמי. ובניגוד למה שמקובל כאן אני מתחיל בטסט ומשם נוסע לטיפול השנתי. לפעמים אפילו לא באותו יום.

תראה רשמתי עבורי 
העניין סובייקטיבי אם האוטו כבר הלך למוסך (אצלי המוסך לוקח ומחזיר הביתה חינם אני יודע שזה מגיע בדלת האחורית החינם) אז על הדרך חוסך לי הרבה זמן / יום שבת
לי טסט לוקח בערך שעה וחצי ולי זה שווה 
הנסיעה הלוך חזור לוקחת לי 50 דקות ההמתנה למשרד בהלוך לוקחת לי 5-10 דקות הטסט 5-10 דקות והסיום עוד 5-10 דקות

פורסם
לפני 21 שעות, Ivri כתב:

תודה לכולם. 

שאלה נוספת - אני בעל ידע בסיסי ביותר, צפיתי בסרטון של כ 20 דקות על כל מה שצריך לבדוק לפני הטסט. 

והכל תקין. 

הרכב שנת 21, 35k ק"מ. 

טסט ראשון שלי בחיים, האם צריך להיעזר בשירות שכזה או שאין מה לפחד ללכת לבד באחד הבקרים? 

הנסיון שלי מראה שהכי טוב להגיע עם רכב נקי. 

לא משהו מלוכלך שנראה מוזנח. 

תעבור קודם בתחנת שטיפה בתחנת דלק קרובה , לשטיפה חיצונית , גם מספיק 
ותסדר את הפנים של הרכב , שלא יהיה זבל או לכלוך בולט בתוך הרכב 

• רעיון טוב! 1

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני 14 דקות, kompy כתב:

יונדאי I10, יש סיכוי סביר שהרכב יפסל על נקישות במסרק ההגה.

גם רכב עם מודל 2021 עם 30 אלף ק"מ?

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

טסט לרכב פרטי רגיל מרגע הכניסה למסלול עד לרגע היציאה לא לוקח יותר מ 5-7 דקות. 

זמן המתנה בתור עד הכניסה למסלול יכול להיות ארוך, כמו כן יש עוד זמן לרישיום הרכב במשרד לפני הטסט, תשלום  וקבלת הטפסים אחרי הטסט. בדרך כלל במשרד יש תור של כמה אנשים. 

אם אין תור ארוך, כחצי שעה ברוטו להכל. 

הניסיון שלי הוא שהפקק הוא בבדיקת הפליטות. במכון שבו אני עובר בד"כ זו התחנה האחרונה והרבה פעמים אני צריך להמתין 4 מכוניות וזה לבד 20 דקות ויותר.

לפני שעתיים, Buki כתב:

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, kompy כתב:

יונדאי I10, יש סיכוי סביר שהרכב יפסל על נקישות במסרק ההגה.

זו מחלה מוכרת? 

האם אפשר לבדוק את זה לבד? 

פורסם
לפני 4 שעות, Ivri כתב:

היי, כן ושאפו על הסרטון מאוד ברור ולעניין. 

תודה על ההמלצה 🫡

עריכה: אתה חושב שלקח לך כל כך מעט זמן כי הבוחנים הבינו שאתה בחור מבין ואין טעם לנסות לחרטט אותך? או שאין קשר וזה ככה בדר"כ? 

אין קשר, הבדיקה היא אותה בדיקה

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

גם רכב עם מודל 2021 עם 30 אלף ק"מ?

כן. גם רכב מודל 2021. ב-I10 זה נדיר, אך היו לי יונדאי וקיה בנות 3 שנים שנפסלו.

לפני שעתיים, sperial כתב:

הניסיון שלי הוא שהפקק הוא בבדיקת הפליטות. במכון שבו אני עובר בד"כ זו התחנה האחרונה והרבה פעמים אני צריך להמתין 4 מכוניות וזה לבד 20 דקות ויותר.

זמן המתנה של 20 דקות ל-4 רכבים, הנו מוגזם. גם אם נקח מקרים קיצוניים של 4 רכבים ״בעיתיים״, זמן הבדיקה של כולם אמור להיות 12-15 דקות.

רוב הרכבים צולחים את הבדיקה בפעם הראשונה, כך שזמן המינימום יהיה 6-8 דקות לכולם.

• אהבתי 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אלופים, שאלה אחרונה בהחלט. 

אני לא בבית לזמן מה (חייל).

יש לי כל מה שצריך, אבל את האגרה שקיבלתי בדואר יש לי רק במייל, בדיוק כמו מה שמקבלים, כולל החלק שאומר שהאגרה שולמה והכל. 

האם זה קביל? 

• תוכן חדש...