Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לחוות דעתכם לגבי רכישת רכב מפריזבי לעומת טרייד מובייל.

איפה התהליך יותר נוח?
מחירים?
ממה שראיתי שתיהן מציעות מחירים יחסית אטרקטיביים..אפילו לעומת רכישה מפרטי במודעות יד 2 אין הרבה הבדל במחיר.

האם אני מפספס משהו?

רכב נוכחי: יונדאי I25 Inspire שנת 2012
רכבי עבר: רנו קליאו 1997, מאזדה 2 שנת 2011

פורסם
לפני 4 דקות, om2 כתב:

לא מכיר אישית.

אבל פריזבי זה בעצם קרסו. אולי כך יהיה קל יותר להשוות

תודה. כן, אני יודע שזה איחוד של כמה מותגי יד שנייה של קרסו. אבל לא יודע על קרסו הרבה (חוץ מפעם שהיה לי רנו עתיקה). אז אין לי מושג הרמה שלהם..

רכב נוכחי: יונדאי I25 Inspire שנת 2012
רכבי עבר: רנו קליאו 1997, מאזדה 2 שנת 2011

פורסם

לקרסו היה שם כל-כך טוב בשוק שהם היו צריכים לקבור אותו ולהתחיל מחדש
אגב... מי משלם על כמות הפרסומות ההזויה בטלווזיה, אם לא הצרכן?
חומר למחשבה

לא קניתי אצל אף אחד מהם, פעם מזמן כמעט קניתי מטרייד מוביל והם היו סבבה, אבל זה לא באמת נסיון מחייב

• מצחיק 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

רכשתי 2 רכבים בקרסו (פריזבי) ואחד בטרייד מוביל.

בקרסו החוויה משתנה מנציג לנציג אבל סה"כ היה בסדר.

איתי הם היו הוגנים והיה נסיון לתקן דברים שהתגלו לאחר הרכישה.

רכשתי גם מה שהם מייבאים וגם מה שלא, והיה הבדל גדול בטיפול בהפתעות בשני המקרים.

לכן אמליץ לרכוש מהם רק את הרכבים שהם מייבאים כי אז אתה יודע שהרכב עבר "יישור קו" אצל היבואן ויתוקן אצלם במידה ותתגלה תקלה.

בטרייד מוביל (סניף חיפה ליד לב המפרץ) רכשתי את הרכב האחרון שלי.

חוויית השירות אצלם במקרה שלי - לא הייתה חיובית

יש אצלם מציאות ורכבים טובים אך המחירים גבוהים.

אצלי הופיעו  "עזים" שנייה לפני סגירה שצריך היה לנטרל מראש - לפני היציאה לבדיקה.

מהרגע שחזרתי מבדיקת הרכב היחס השתנה ופתאום דברים שבוטלו ב"אה זה לא קריטי" נהיים מהותיים עבורם.

אומר שוב, השירות שאני קיבלתי ברכישה היה עם טעם מר ובשום אופן לא אמליץ למכריי לקנות שם.

עריכה אחרונה על ידי stum
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני לא הייתי חוששש לרכוש מקראסו. זה לא שאתה קונה מאיזה סוחר עלום שם.
להתנהג כמו כל רכב: לבקש תיעוד טיפולים, להתעקש על רכב ללא תאונות, לבדוק היסטוריה ביטוחית, וכמובן לקחת לבדיקה מטעמך במכון שאתה בוחר. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

נסיוני עם קרסו היה טוב .

קניתי מהם רכב ממותג היבואן (ניסאן נוט) 

מחיר הוגן והטבות על חשבונם (טיפול גדול , טסט וביטוח חובה) בלי שום עיזים.

נסיוני עם טרייד מוביל הינו פחות טוב .

מחירים גבוהים בהרבה ממה שמוצאים מפרטיים ולא קניתי מהם לבסוף

• רעיון טוב! 1
פורסם

אין הבדל מהותי בין השניים - בד"כ חוויית הקניה והשירות הם תלויי עסקה וסניף ספיציפי. 

• רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצרף את חוות דעתי החיובית על לובינסקי טרייד שהשרות שלהם לאחר הקניה היה יותר ממשביע רצון גם יותר משנה אחרי הקניה כשההמוסך המרכזי לא טיפל בבעיה שהתגלתה במסגרת האחריות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הייתי בחיפוש רכב לפני כחודשים.

מטרייד מוביל לא היה לי ציפיות (סניף לב המפרץ) ולכן לא הייתה אכזבה, המחירים גבוהים ללא פרופורציה לשוק ואו למצב הרכב, לאחר התענינות ברכב אחד וא שנים הבנתי את הענין ועזבתי.

באופן אישי - יש הרבה רכבים היום מיד פרטית למכירה , ממליץ לך להתמקד בהם, אני לבסוף מצאתי רכב שמור ומטופל מיד שניה , קניה דרך סוחרים נוחה וקלה יותר אבל אתהצריך לפקוח 10 עינים ולהבין מעט ברכב כאשר אתה בודק את הרכבים שהם מציגים בפניך.

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...