Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשכנים שלי יש רכב שאינו צעיר שהבחנתי שסביב שתי יציאות האגזוזים/צנורות הפליטה יש סימני פיח די משמעותיים. 

מסקרנות טכנית - מה משמעות הדבר? 

האם זה סממן של בעייה חמורה ויקרה ? אולי סתם מנוע בלתי מכוון ? אולי ממיר/ים תקול/ים ? אולי בעצם חסר חשיבות ? 

אודה לדעת מביני העניין. 

20231125_143453.thumb.jpg.aacefaf0811116989399c476f87cedbb.jpg

פורסם
לפני 5 דקות, orankohn כתב:

האם זה סממן של בעייה חמורה ויקרה ?

אולי סתם מנוע בלתי מכוון ?

אולי ממיר/ים תקול/ים ?

אולי בעצם חסר חשיבות ? 

(*) כל התשובות אפשריות 

הפיתרון שלי:

להאריך את  צינור הפליטה  בעוד  10 ס"מ ,

יהיה פחות פיח על הפגוש. 

(;

(*) נראה שזה מטריד אותך יותר מאשר את השכן ?  

(-8

פורסם

נראה יותר כמו "לא ניקו את המכונית מעולם". לך תדע כמה שנים של פיח הצטברו שם בין הדפיקות והשריטות של הפגוש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נראה לי שאתה צודק, למרות שהרכב נראה נוסע כמעט כל יום הבעלים לא משקיע בו כנראה כל כך , בטח לא בניקוי. 

אפילו הרצתי חיפוש על הרכב ונראה שגם לא חשוב לו בכלל שאין טסט בתוקף....(פג לפני 10 חודשים). 

20231125_143458_HDR.jpg

Screenshot (9730).png

פורסם
לפני 1 דקה, chezik כתב:

לפרסם בפורום ציבורי את פרטי הרכב שנוסע לטענתך באופן קבוע בלי טסט..

כאילו שיעשו לו משהו :-)

אני חושבת שמי שנוסע בלי טסט מעניש את עצמו

ולעצם העניין, הוא לא כתב שהוא נוסע...

פורסם
לפני שעה, chezik כתב:

יש לך איזה חשבון שאתה רוצה לסגור איתו?

לפרסם בפורום ציבורי את פרטי הרכב שנוסע לטענתך באופן קבוע בלי טסט..

צודק לחלוטין, זה לא לעניין לפרסם פרטים כאלה בפורום ציבורי

פורסם

בבעלותי שני כלי רכב. אני מקפיד כל שנה לשלם במועד אגרה שנתית לכל רכב. (האגרות בסך אלפי שקלים משמשים את אוצר המדינה גם למימון המלחמה....) אני ניגש במועד לבצע טסט בהתאם לחוק. אם יש תקלה בטסט אני ניגש לתיקון במוסך מורשה  ומוודא שהרכב יהיה תקין לנסיעה. 

זה מהות של אזרחות שומרת חוק. 

לעומת זאת יש כאלו שמזלזלים בחוק. הם  עוברים על החוק ונוסעים ברכב ללא טסט. גם מונעים הכנסה מאוצר המדינה, גם נוסעים ברכב שאולי אינו תקין ומסכנים עוברי אורח ומשתמשי דרך ואולי מזהמים את הסביבה באופן לא תקין. אם יהיו מעורבים בתאונה כנראה שהביטוח לא יהיה תקף ומי שנפגע יהיה בבעיה. 

למה צריך להגן על אנשים כאלו ? 

לפרסם פרטי רכב ללא טסט בתוקף זו לא עבירה על שום חוק. המדינה נותנת גישה חופשית למאגרי מידע מהם מופקים נתוני הרישוי לכל המעוניין. 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

לא טענתי שזו עבירה על החוק, פשוט אמרתי שזה לא המקום ולא תפקידך לפרסם את זה בפומבי,אגב, כל מה שאמרת נכון לחלוטין ואני מסכים עם כל מילה אבל זה לא תפקידנו ״לחנך״ אף אחד.

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • תוכן חדש...