Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בידוד רעשים זה משהו פתיר - אני נוסע בB4 כנראה הכי מבודדת בארץ... 

הC5 באמת מבודדת היטב יחד עם זאת הטרקטור בחניה שמיע לפעמים. 

וזה לא פגר של צרפתיה זה פשוט נבלה שהתכנון של מערכת המזהמים בה לקוי! אני לא רץ לתקן\להחליף את מיכל האוריאה כי אני מבין שגם כל דבר אפשרי מסביב למיכל הזה יכול לקפוץ כמו בעיה בהחזרת הנוזל אל המיכל... בעיה בחיישן נוקס וכך הלאה. אני מחכה כרגע שהתקלה תחזור ואני בטוח שהיא תחזור - מתישהו... או לרגע שכבר אהיה פנוי לעסקה. 

וחבל לי - חבל לי מאוד! מבחינה מכאנית הרכב זה מיושר לדברים הכי גדולים בו לפחות ל5 שנים הקרובות או ל100 אלף קילומטרים ותכלס המרווח הוא 10 שנים או 180 אלף - ואני יודע שהדרך היחידה לעבור אותן בלי לקרוע את הכיס, זה לבטל לפחות תוכנתית את המערכות שלה. 

זה איכסוש. לא אוהב אפילו את ההרגשה של זה. מבחינתי זו חוויה נוראית שהורסת רכב פשוט נהדר - תכלס כרכב משפחתי, הטוב ביותר שהיה לי עד עכשיו. 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 478
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 13 שעות, TDI כתב:

-RAV4 זה כיוון טוב בשבילך.

שחרר את הצרפתיה. קנה לך rav4 , אמינות מוכחת. חש מקום לשפר אה-לה-לקסוס. או שתמצא לקסוס ראויה בתקציב, גם אם היא תהיה זקנה מעט יותר.

הן אולי לא נוחות סלונית כמו הצרפתיות טבל שוות את השקט המכאני והחשמלי לשנים של שירות נאמן. 

אישית הייתי משקיע בלקסוס כלשהיא ככל שהתקציב מאפשר.

לשכן יש gs300 עם 500 אלף קילומטר , מוזנחת קוסמטית, כי הוא משתמש בה כרכב העבודה שלו (הנדימן) אבל מניעה ונוסעת בשקט כל יום מאז שאני מכיר אותו. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

לאנוס - מבין את התסכול. תחליף לטורבו בנזין 1598 סמ״ק 180 סוסים ותהיה מבסוט עד הגג. הסי 5 שלי בת שש כמעט ואפס תקלות - ירדתי איתה לאילת לפני כמה שבועות ונסעה פגז, המזגן עבד פיקס, לא חשתי בכלל שהיא בת 6, ואני מתפלל שתחזיק מעמד עוד הרבה שנים.

אם אתה כבר שבוז  לחלוטין אז אולי תחליף לאמריקאית כמו פורד אדג׳ או שברולט בלייזר (לא טריילר-בלייזר) אבל רק עם המנוע הזללן 3.6 ליטר 305 סוסים. לא שאלו רכבים חפים מבעיות אבל הרכב גדול ומגושם אבל נוח...

zaf - עם כל הכבוד שיש לי ללקסוס ולטויוטה, להגיד שהן אולי לא נוחות כמו צרפתיות זה לפספס את לאנוס לחלוטין (לדעתי!!) - ואני לא מדבר על העובדה שהוא יצטרך להשכיב סכום שהוא מכפלה כלשהי של השווי של ה״כלה״ הנוכחית...

עריכה אחרונה על ידי G. P. Magnus
הוספה

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
לפני 29 דקות, G. P. Magnus כתב:

לא חשתי בכלל שהיא בת 6, ואני מתפלל שתחזיק מעמד

פששש... רכב בן 6 שנוסע פיקס וזה נחשב נס רפואי🙃

• מצחיק 5
פורסם
לפני כשעה, G. P. Magnus כתב:

לאנוס - מבין את התסכול. תחליף לטורבו בנזין 1598 סמ״ק 180 סוסים ותהיה מבסוט עד הגג. הסי 5 שלי בת שש כמעט ואפס תקלות - ירדתי איתה לאילת לפני כמה שבועות ונסעה פגז, המזגן עבד פיקס, לא חשתי בכלל שהיא בת 6, ואני מתפלל שתחזיק מעמד עוד הרבה שנים.

אם אתה כבר שבוז  לחלוטין אז אולי תחליף לאמריקאית כמו פורד אדג׳ או שברולט בלייזר (לא טריילר-בלייזר) אבל רק עם המנוע הזללן 3.6 ליטר 305 סוסים. לא שאלו רכבים חפים מבעיות אבל הרכב גדול ומגושם אבל נוח...

zaf - עם כל הכבוד שיש לי ללקסוס ולטויוטה, להגיד שהן אולי לא נוחות כמו צרפתיות זה לפספס את לאנוס לחלוטין (לדעתי!!) - ואני לא מדבר על העובדה שהוא יצטרך להשכיב סכום שהוא מכפלה כלשהי של השווי של ה״כלה״ הנוכחית...

עם  ההצעות שלך (כנראה סיטרואן הוא כבר לא יקנה יש גבול למזוכיזם) הוא יחזיר את ההפרש לטויוטה  בדלק - ודי מהר

• אהבתי 1
פורסם

אל תטעו הצלב אוויר נוסע חלק פיקס, מרגיש חדש נראה חדש כמעט לחלוטין.

הרכב נוסע מדהים! גם הds נסעה ממש חלק אבל אכלה שמן אבל נסעה נהדר.

לגבי לקסוסים, זה לא "קצת" יותר ישנה ולגבי כל השאר זה לא בראש שלי כרגע. הכוון, ברור מכירה, רכישה שיש בה המון לב אבל היגיון בריא.

חשבתי שזה מה שעשיתי רק הפוך רכשתי עם לב אבל יותר מוח ונשארתי בלי שניהם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מבין אותך לחלוטין, אני עם הסיטרואן 1.6 בנזין. 

מאוד מרוצה מהרכב אבל צריך להשתדרג לרכב 7 מקומות והמחירון של הרכב נחתך בחצי. 

עם כמה אהבה שיש לי לרכיבים הללו, אני לא עמיד מספיק כלכלית בשביל ההרפתקאות הללו. וזה ממש מבאס 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הינו השבוע באילות\אילת 

הקיבוץ חמוד לאללה, חדרים צנועים וסבבה לגמרי למשפחה של 4 נפשות, חדר אוכל סבבה גם ופארק מים עוד יותר סבבה. עשינו אילות-אילת-אילות-אילת-אילות-אילת - זה נוח, מהיר וגם הינו בנאות סמדר למצפה כוכבים שהיה פשוט אחלה דבר - רוח מדברית קרירה, בין 20:00 ל22:00 הרצאה נהדרת וחזור ה60 קילומטרים לאילות. 

הרכב הזה פשוט תפור! לנסיעות כאלה. 680 ליטרים של תא מטען (כשהמגש העליון נמצא במלואו במקומו) הספיקו לנו כולל הכל כולל השופינג - כולל הסאב וופר - לא היה שום צורך בצ'ימי גג, כן היו שני תיקים מקדימה אבל הספיק. 

המנוע הזה פשוט נפלא לנסיעות כאלה, בשום מצב לא הרגיש מאומץ והכביש לכוון צומת קטורה פשוט וואו! נסלל מחדש וזה חתיכת נהיגה לחולי הגה. 

מה שהפתיע אותי בו זמנית לטובה ולרעה - צריכת הדלק 

בהלוך ובין אילת-אילות-נאות-סמדר-אילות-אילת היה משהו כמו 560 קילומטרים מהבית עד לשם וכל ההלוך חזור - הרכב צרך כליטר לכל 15.6 קילומטרים - והאמת זה לא רע בכלל, אבל ציפיתי לצריכה יותר טובה.

הרכב עושה רושם שלא איבד טיפת שמן או מים. 

בחזור - תידלקתי מלא - 350 קילומטרים על רבע מיכל - בידיעה שיש במיכל הדלק 53 ליטרים ואני מצפה לעוד כמה ליטרים בצנרת - גם אם מדובר ב60 ליטרים) זו צריכה של למעלה מ20 קילומטר לליטר - אבל האם מחוג הדלק לינארי? אני לא יודע - אבל בנסיעה הזו שהיתה נטו נסיעה פתוחה, הדיזל הראה למה הוא מסוגל. 

וזה כשאני יודע שהרכב הזה ביחס לרוב הדיזלים המודרניים - לא חסכוני, סה"כ בסדר גמור! 

• אהבתי 3

Pioneer TS-X150

פורסם

כמה יהיה נוח לאדם בוגר (נניח 1.8 מטר) לשבת מאחורה בנסיעה כזו, נניח מאחורי הנהג?

תמיד ניראה לי שמרווח הברכיים ברכב הזה לאדם בוגר הוא גבולי מאוד.

פורסם

גבולי מאוד לדעתי - לאדם בוגר או לא - מטר שמונים ומעלה לשבת במושב האחורי מאחורי נהג בערך באותו הגובה (אני מטר שמונים ושלושה) זה יכול להיות גבולי מאוד.

הילדה, כבר עברה לדעתי את המטר שישים, יושבת בד"כ מאחורי מושב הנוסע ואשתי לוקחת את המושב טיפה קדימה ממני ואין שום בעיה. 

הילד עוד יש לו זמן :) 

לשנים הקרובות הרכב הזה - למשפחה שלי - מעל ומעבר מבחינת נוחות ופרקטיות. 

Pioneer TS-X150

פורסם

היינו באיטליה לפני שבועיים. הזמנו וקיבלנו DS7 מחברת ההשכרה (Europcar). 

אנחנו 5 נפשות. שני הבנים הגדולים 20+ אבל לא גבוהים במיוחד, סביב 170. שניהם אמרו שבספייסטורר המשפחתית (גרסת ה-5 מושבים) יש יותר מרווח מב-DS. וכמובן שהחלוקה לכסאות נפרדים נוחה יותר. 

כנראה שהיום הרכב היחיד שיהיה מרווח ונוח למשפחה של 5 מהבחינה הזאת היא הפיז'ו ריפטר, שמגיעה בגרסה מאובזרת ועם 3 כסאות נפרדים מאחור. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 6 שעות, אורי מ. כתב:

שניהם אמרו שבספייסטורר המשפחתית (גרסת ה-5 מושבים) יש יותר מרווח מב-DS.

אאל״ט הדי אס בגבוה של 1.63, אפילו הסי 5 בערך 4 סמ גבוהה יותר וכמובן הצורה שהגג שלה מתקמר עוזר רק לעיצוב אבל לא לשימושיות ...

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
לפני 8 שעות, אורי מ. כתב:

היינו באיטליה לפני שבועיים. הזמנו וקיבלנו DS7 מחברת ההשכרה (Europcar). 

גם אני קיבלתי מהם DS7. 

שחורה, מנוע 1.5 דיזל. רמת גימור יחסית מוזרה למה שאנחנו רגילים. יש שמירת מרחק, חיישני חניה הקפי, אין מצלמת רוורס.

רכב טוב וחסכוני, הזכיר את ה-3008. הרגשתי בבית

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אכן, רמת גימור מוזרה. הייתה מצלמת רוורס, אפילו עם שני מצבים. רגיל ומדמה תמונת על. 

בקרת שיוט רגילה ולא אדפטיבית מצד אחד ומושבים חשמליים עם זכרון וחימום מצד שני. 

עוד משהו, למרות שה-DS גדולה בכל מימד מהספייסטורר, לא רק המרווח לנוסעים גדול יותר בספייסטורר, גם תא המטען גדול יות.

עוד משהו  2, לא עקבתי במדויק, אבל להערכתי הספייסטורר גם חסכונית יותר, כנראה בזכות משקל נמוך יותר. 

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...