Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, מלטבשי כתב:

אני משווה הצעה של טרייד ולוקח את האוטו.

הכסף בחשבון, מוכן.

כבר הרמתי לך להנחתה.

המתן בסבלנות לשרשור [סיקורכב] חדש.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 475
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין דבר כזה בולם תקין בן 130,000 במכונית פרטית. התכונות המקוריות אבדו מזמן. אבל התרגלנו כבר לתירוצים האלה, אתה בסף הכול מחפש נקודת יציאה להרפתקה הבאה שתתרחש בכל מקרה :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 18 דקות, איציק נ. כתב:

כבר הרמתי לך להנחתה.

המתן בסבלנות לשרשור [סיקורכב] חדש.

הבחור מסוגל ללכת לטרייד כי יגמרו לו המים בשפריצרים. צריך להעביר את המסר בהקדם.

אלעד

• מצחיק 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 47 דקות, מלטבשי כתב:

כשאתה צודק - אתה צודק. אין מה להוסיף.

• מצחיק 2

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 14 שעות, איציק נ. כתב:

נסעת על ג'יפ אמריקאי מתנדנד כמו מחלת ים, אז או שהזדקנת או שהבולמים ברכב פשוט עשו את שלהם.

זה יהיה קשה מאוד להסביר את זה אבל הדודג' - היה פשוט טרללת בלבל אחר! - ה210 סוסים שהיו לו בשילוב עם הנעה אחורית, בשילוב עם בודי גבוה (שהגבהתי עוד יותר), בשילוב עם סרן אחורי חי! גרם לרכב הזה משום מה להעלות לי חיוך מטופש על הפרצוף בכל פעם שנהגתי בו וכן - לקחת איתו כיכר או סיבוב היה מלווה בצרחות ושמע ישראל. 

אבל הV6 הזה, הדרייב שאפר - הקבינה הכל כך כל כך פשוטה שלו ויחד עם זאת המראה הכללי של הרכב הזה - זה משהו לקחת איתך לקבר. 

לא הדלק שם שבר אותי - לא ההוצאות כי הלו - לקחתי את הרכב הזה לראות שטח ועשיתי איתו כמה דברים שביחס לבודי של הרכב הזה היו לגמרי על גבול ה YOU ARE ASKING FOR IT ולא פלא שחלקי מתלה ישנים נכנעו מאוד מהר. 

מה ששבר אותי שם היה הכסא - הוא היה לי לא נוח - התחילו לי כאבים גם אחרי נסיעה קצרה 

ואז כבר הרכב רמז למלא צרות אחרות שהולכות להגיע ואמרתי - נהניתי מספיק. נמכר בלב שלם. 

ודבר אחד ידעתי ביום שהדודג' נמכר - את הז'אנר של הגראנד אמריקנו, אני מאוד מאוד אוהב. V6 או V8 זה משהו שאני לגמרי מתכוון לחזור אליו - וכנראה בקרוב יותר ממה שחשבתי. 

#הספירהלאחורההחלה

צודק - לא מסתיר את זה. 

אבל זה לא יקרה "עכשיו" - זה יקרה איפשהו בשנה הבאה - אבל לא בטוח שזה יקרה לגבי הסיטרואן... 

יש גם סובארו בחניה. 

ה אומר שהבולם יכול להיות "תקין" אבל יש לו בלאי, בלאי זה אומר שהבולם פחות מרסן (בעברית: יותר מתנדנד) ממה שהוא היה בטווח הראשוני עד אמצעי שלו.

לא לא - אין שום בלאי, הבולמים תקינים והרכב נוסע פיקס - זה פשוט כיול רך. שאני מאוד אוהב! שוב, לא להבין אותי לגמרי לא נכון, אני מאוד אוהב את הנסיעה של הרכב הזה ואני ממש ממש מממאאאש לא מתכוון לשים שם בולם נוקשה יותר. 
יש מצבים פה ושם שזה לא בא לי טוב - זה לא קורה בכל נסיעה בכלל זה קורה אחת לפעם ב - שאני קצת עייף, ראש קצת כבד ואז לקחת פניה או באמפ והדבר הזה לוקח את זה רך - באותו רגע הפיצה קצת עולה... 

ואני לא אוכל פיצה כמעט אף פעם זה עושה לי צרבת - כי אני לא אוכל פיצה היי אנד כמו שאתה מכין לי בטאבון עם אבן שליטשו אותה קדושי זגלמביה. 

לפני 14 שעות, מלטבשי כתב:

SHOCKING!!! לפני הטסט החלפתי את המגב האחורי הקטן! בעצמי... מה תגיד על זה - והזמנתי אותו ביחד עם הזרוע מעלי אקספרס בפחות מ30 שקלים במקום ה500 שאני מתאר לעצמי שהיו עושקים אותי כאן בארץ. 

אה וכן גם מילאתי נוזל שמשות - זה קרה! 

לפני 14 שעות, מלטבשי כתב:

אני משווה הצעה של טרייד ולוקח את האוטו, אם זה באיזור 50.

הכסף בחשבון, מוכן.

רק המערכת שווה מעל 20 

לפני 12 שעות, stx כתב:

54.

ואם אני זוכה, אני קורא לה ה׳מיסטר בומונט׳.

אתה מתקרב... 

עכשיו להיות רציני לרגע  ולא ר-ציני 

ולא - הרכב לא ימכר השנה - כנראה גם לא לפני השנה הבאה, יש כאן עוד כמה דברים שלגמרי לגמרי מונעים ממני להתעסק עם מכירות של הרכבים. 

יש כמה דברים שצריכים להגיע בסדר עדיפויות קודם וזה דברים אישיים לא אכנס לזה. 

עדכנתי שהרכב עבר טסט, שעד כמה שאני מעריך את הרכב הזה - ITS NOT MY CUP OF WHISKEY  

זה לא ישנה אם אני אחליף לו בולמים, זה לא ישנה אם אני אעשה לו תוכנה, זה לא ישנה עם יושיבו על מכסה המנוע שלו את אייזה גונזלס - טוב האמת זה כן ישנה. 

ואני בכלל לא שותה אלכוהול. 

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני שעתיים, lanosforce כתב:

אבל זה לא יקרה "עכשיו" - זה יקרה איפשהו בשנה הבאה

ראש השנה העברי(ת) יגיע בעוד כ-3 חודשים (24/9/2025).

אני יודע שאתה מטריל אותנו ואומר לנו עכשיו "זה יקרה שנה הבאה" או "מחר בעוד יומיים" שנחשוב שזה כאילו 2026 או אחרי. כמו שביבי עשה לשרה עם התקיפה באיראן.

לא קונה את זה :-) 

השרשור בעוד חודש חודשיים יתחיל ככה:
"קפצתי עם הבת שלי, בחופש הגדול כי ממש שיעמם וכבר לא היה לנו מה לעשות, להסתובב ליד הים.... [פי גלילות] ובמקרה האוטו נעצר ליד איזה חנות עם מגרש מכוניות.
מכאן והלאה אתם כבר מתארים לעצמכם מה קרה".

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתה כנראה מאוד מאוד צודק לגבי זה - השאלה היא רק מתי זה יקרה - אבל זה יקרה. 

אני לא מכחיש, לא שולל, לא מאמת. 

MIGA! 

אות אחת ואני עף מכאן על גזענות - מייק יזראעל גרייט אגאיין! 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה ממש לא משנה לי אם היא תגיד לי תיקח אותי למוסך בעברית, אנגלית, צוחפתית או סווהילית 

• מצחיק 2

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא יקרה כי אצלי המנוע לא נכשל - בחרתי באופן יזום להשקיע מכספי ולשדרג את המנוע. 

אבל על זה אני לא אבכה - זו היתה החלטה במודע ואני שלם עם זה. 

הממיר+DPF+מזרק שהלכו - זה כואב! אבל אני מקווה שזו תחזוקה של פעם ב5-6 שנים.

Pioneer TS-X150

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

וובכן לואיס באגט עברה טיפול תקופתי נוסף 

אצל אורן בחולון - 141,350 לא - לא עלות הטיפול! הKKM 

הוחלף שמן, מסנן שמן.

מסנן אוויר מנוע

מסנן אוויר מזגן 

מסנן סולר - אחת ל60 אלף קילומטר אבל אין לי תיעוד קודם להחלפה אז ביקשתי לבצע.  להתראות ב200 אלף KKM לגבי זה. 

בדיקת בלמים - תקין אין צורך להחליף כלום. 

סריקת תקלות - שקט במגזר הזה טפו טפו. 

זה הוסיף עוד כ300 שקלים ומעלות של 1300 הטיפול הסתיים ב1600. 

הטיפול ערך  פחות משעה וחצי מהרגע שהרכב עלה על הליפט וגם זה קרה מהר יחסית. 

המכונאי שטיפל ברכב - עבד ממש ביי דה בוק, בסבלנות, לאט והייתי נוכח לאורך כל הטיפול. 

בחיי הרכב הזה ממש לא קשה לטיפול שותף אבל עדיין בכל פעם שראיתי שבכדי להגיע לפילטר שמן או לפילטר אוויר צריך לפרק צינור פה, צינור וקופסא שם יצא ממני ה- אבל למה?!? למה לתכנן ככה משהו?!?! 

וגם הפילטר אוויר - במקום להוריד דלת תא כפפות ולהגיע לבית פילטר כמו רכב נורמאלי - צריך לפרק חיפוי תחתון - למהההההההה 

סה"כ מבסוט - הרכב כבר מגיע לגיל 5 שנים, קיט DV5 בוצע, יש בו ממיר משולב DPF ומזרק אוראה חדשים - אני כבר לא רואה הכרח לטפל בו אצל היבואן. 

טיפול הבא יהיה רפידות קדמיות וריענון נוזל בלמים בנוסף לשותף.

עד העונג הבא. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

Pioneer TS-X150

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...