Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 80k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא מבינה גדולה ברכבים. נוסעת 3 שנים על פיקנטו ידנית 1.2 2015 ומחפשת להשתדרג וקצת להתרגש מהנהיגה,

לכן מחפשת משהו שייתן יותר תחושה ספורטיבית מבחינת יציבות והתנהגות כביש (לא מחפשת מטוס).

• עדיפות לרכב מיני.
  • מוכנה לרדת בשנתונים אבל נניח 2010 ומעלה.
  • עלות תחזוקה נמוכה יחסית מבחינת טיפולים וחלפים.
  • ביטוח זול יחסית (ברור לי שהקפיצה לרכב ספורטיבי מייקרת את הביטוח משמעותית, אבל משערת שיש הבדל בין חברות הרכב?).
  • אמינות (יותר חשובה לי מנוחות ואבזור).

נתקלתי בהרבה פולו/גולף GTI ואבארט 500.

איך האמינות של הרכבים האלה?

פורסם

אני לא מבין גדול באבארט, אבל להבנתי הדגמים עם מנוע T-jet נחשבים לאמינים וזולים יחסית לאחזקה.

אני לא בטוח לגבי אמינות או עלות הביטוח של הפולו, במיוחד אם מדובר בגיר אוטומטי דו-מצמדי שיקר לתחזוקה - מומחי וואג, התפקדו.

שווה לשקול גם פיג'ו 208 gti או DS3 אחרי מתיחת הפנים (165 כ"ס), שמספק איזון טוב בין ביצועים-אבזור-נוחות. יחסית לרכב ספורטיבי האחזקה לא גבוהה מידי והאמינות טובה במידה והרכב טופל כמו שצריך. במקרה של הפיג'ו והאבארט גם ניתן יהיה למצוא רכב מאיזור שנת 2017, כך שתקבלי רכב חדיש יחסית.

בכל מקרה בקנייה של רכב משומש ובמיוחד ברכב ספורטיבי חשוב מאוד לבדוק היסטוריית טיפולים, בייחוד אם הרכב ננהג במסלול. בנוסף חשוב להוציא דו"ח סליקה של הביטוח ולוודא מעל לכל ספק סביר שהרכב לא עבר תאונה עם נזק משמעותי. במקרה של הפיג'ו נתקלתי כבר בעשרות רכבים שעברו תאונה וחזרו לכביש, אך נמכרו כ"נקיים" לרוב על ידי סוחרי רכב, אבל לא רק.

פורסם

לא ממליץ על הפיגו,חלקים מאוד יקרים,גם פיאט יקרים מאוד.

הגיר רובוטי בפיאט גם לא אמין וגם המערכת חשמל,למרות שהרכב מדהים.

אני עם גולף GTI 2012 ידנית וגם הרכב מעולה,ואמין מאוד.

כמובן כמו שאמרו לבדוק ב7  עיניים היסטוריה טיפולים.

מה שכן את הפיאט אפשר למצוא שנתון גבוה מאוד יחסית,אחלה רכב לבחורה.

פורסם

אני מניח שהיא רוצה ידני, אז רובוטי לא ממש מעניין.

הפיג'ו לא יקרה יותר לאחזקה מרכב ספורטיבי מקביל בסך הכל, צריך לקחת בחשבון שבמחיר מסוים אפשר יהיה לקנות אבארט או פיג'ו חדשות משמעותית לעומת וואג מקבילה, ורכב ספורטיבי בן 10 כנראה יהיה יקר יותר לתחזוקה מרכב בן 5 או 6.

• אהבתי 1
פורסם

האבארט' משום מה מאוד יקרות.

לדעתי האישית הפיג'ו נותנת תמורה מעולה למחיר, אחד הטובים בקטגוריה אם לא הטוב שבהם, אך פות"שית מעדיפה מיני.

בגזרת רכבי המיני יש גם את האופל אדם S.

לא ממש מכיר אותה. ההתרשמות שלי היא שהיא ספורטיבית 'לייט'. יותר כיפית מאשר התקפית.

אין הרבה מהן בלוח, אך המחיר לא מאוד גבוה, בפרט ביחס לאבארט'.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

חלפו שבועיים מהשאלה...אבל במציאות של ימנו, יש דברים שנשארים באותו מקום.

בכל אופן, שאפו על אנינות הטעם. 

חלק מהמכוניות מהסוג הזה נרכשו ע"י בעלים שלא באמת "ניצלו" את הפוטנציאל ומנגד שמרו בקפדנות על רמת התחזוקה - זו בד"כ נוסחה שעשויה לשפר מאוד את השגת המטרה.

במקרים האלו מחיר קצת יותר גבוה מצדיק ועשוי להקנות בחירה מתגמלת עם ראש נקי.

פורסם

לתחושתי GTI וכו' זה אוברקיל למי שיורדת  מפיקנטו, ו...אבארת? נו באמת... רכב קיצוני וכ"כ לא נוח מכל בחינה אחרת. זה רכב להחזיק שני בבית מי שיכול.

פות"ש, את נשראת עם ידני? כי אם לא הייתי בודק את השברולט ספארק. היא לא הכי נוחה ומרגישים שיבושים בכביש אבל היא חזקה ו-VFM טוב לדעתי. מה גם שהמחירים צריכים להיות ממש נמוכים (לרכבי נישה יש שוק נפרד). 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אבארט? קיצוני?
נראה לי שפותחת השרשור דווקא רוצה GTI ושות', ומודעת גם לחלק מהחסרונות.

מבחינת התקציב זה לחלוטין אפשרי, אבל ידרוש סבלנות והרבה, במיוחד ברכבי נישה.

• תוכן חדש...